Sarah

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Sarah

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. No miten ois lämmitetty karpalomehu?
 2. Itse en ehkä tarjoisi helmikuussa glögiä. Mites olisi jumpikumpi näistä, meidän bileissä on ainakin tykätty molemmista. Molempiin tulee punaista, jälkimmäiseen tosin näkyvämminkin. eli sopisivat kenties ystävänpäiväteemaan? 4 cl Finlandia Cranberryä 1.5 cl vaniljasiirappia 6 cl kuumaa kahvia kermavaahtoa tai 4 cl Strohia 2 cl punaista grenadiinia 8 cl kuumaa appelsiinimehua
 3. Ei lämmin ruoka oo ainakaan mun mielestä mikään välttämättömyys, kyllä ruokaisilla salaateilla, kalalla yms. saa vatsansa täyteen ihan yhtä hyvin! Omasta kokemuksesta (ei häät, mutta isohkot juhlat kuitenkin) voin sanoa kyllä sen, että tosi helposti noi kylmät ruoat tulee vähintään samanhintaiseksi ellei jopa kalliimmaksi kuin jos olisi lämmin ruoka. Itse henk. koht. olen siis kuitenkin sitä mieltä, että on mukavaa jos on useita laatuja kylmiä ruokia kuin yksi lämmin.
 4. Jaa, kuka miespappia kannattaneista on valittanut että naisten asiat on jotenkin huonosti?!?!? Ja mitä tekemistä asialla edes on sen kanssa haluaako joku vihkijäksi nais- vai miespapin?
 5. Saan varmaan lynkkauksen kun esitän mielipiteeni ja ERITTÄIN vakaan sellaisen, mutta antaa tulla vaan. Mä haluan ehdottomasti että pappi, oli se vihki-, kaste-, rippi tai mikä tahansa pappi, on MIES. Mun mielestä se tuo arvokkuutta ja jotenkin miespappi (samoin luin lääkärikin) tuntuu paljon vakuuttavammalta. En oikein osaa sanoa mistä johtuu, mutta niin se vaan on.
 6. Tarkoituksena olisi lähteä Lappiin kelohonkamökkiin rentoutumaan ja nauttimaan talvesta ja lumesta, joista nykyään täällä Etelä-Suomessa niin harvoin pääsee nauttimaan. Toisaalta myös joku lämmin kohde houkutteli, mutta kokemuksesta voin sanoa etten ikävä kyllä osaa edes lomalla vain olla ja nauttia olostani tekemättä mitään jos on pienikin mahdollisuus shoppailuun tms. Sitäpaitsi Lapin erämaassa en voi hankkia itselleni stressiä esim. tuliaisista.