taika15

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About taika15

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Sinne Tampereelle tuli nyt syksyllä isä Markku Mikkelin ortodoksisesta seurakunnasta ja hän on todella mukava eli suosittelen häntä . Olisin itsekin halunnut hänet vihkimään meidät mutta kun vaihtoi tuota seurakuntaa niin ei sitten pystynyt lupaamaan mitään :-/.
 2. Munkin kruununkannatelija on naispuolinen mutta mua melkein kymmenen senttiä pidempi, pitää ilmeisesti kuitenkin pyytää joku toinenkin siihen hommaan .
 3. Janese, kyllä sä voit soittaa vaikka et ortodoksi olekaan jos ei sulho tuota ehdi hoitaa .
 4. Täällä on häihin vielä aikaa 7 kk ja risat ja pari painajaista on ehditty näkemään, eikä ne kyllä mitään kivoja ole, mutta onneksi niistä aina herää, ja loppujen lopuksi tietää että ei oikeasti voi noin käydä.
 5. Kiva tietää täälläkin tuo kuvausjuttu. Muistelinkin että kyllä saisi kuvata.. Ainakin joskus kirkolla kesätöissä ollessani saivat turistitkin napsia muutaman kuvan ( lukuunottamatta tietysti ikonostaasin erottamaa alttariosaa ).
 6. Yksi kaaso, ainakin näillä näkymin
 7. Morsian varasi kirkon, koska kirkko oli entisen kotikunnan kirkko
 8. Muakin vähän jänskättää etä mahtuuko se sormus sitten siihen oikean käden nimettömään kun ei tuo kihlasormus tuosta vasemmasta kädestä oikein tunnu sopivan ;D. Ja vihkivän papin kutsuminen myös hääjuhlaan on tosiaan suositeltavaa.
 9. Antaa ammattilaisen tehdä työt mun puolesta ;D
 10. Morsiamen kotipaikkakunnalla
 11. Tuskin tulee, en siis ainakaan usko .
 12. Aika jännä. Ei multa edes kysytty mitään et kummalla kaavalla mennään vaan kun varauksen tein ja kyselin asiasta niin sanottiin vaan et sellaiset 45 minuuttia kestää tuo vihkiminen.
 13. Kesä ehdottomasti kun linnut laulaa ja aurinko paistaa ;D.
 14. Tarkoitus olisi ettei näkisi pukua ennen kuin vasta hääpäivänä mutta yhdessä katsellaan netistä vähän malleja mikä miellyttäisi hänenkin silmää