Jump to content
Naimisiin.info

OZ_Bride

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän OZ_Bride kaikki viestit

  1. No me lähetään kuukaudeks Australiaan josta viikko ollaan ihan kahestaan Carnsissa, auringon lämmössä. Sitten on samalla matkalla meijän toinen häävastaanotto, Melbournessa. Miksi, koska sulhasen perhe tulee sieltä ja sinne on tarkotus muuttaa kun täältä vaan pääsis lähtemään.
  2. Me puhutaan keskenämme englantia joka on sulhon toinen äidinkieli. Minä riitelen itse paremmin englanniksi kun suomeksi eikä seettä hän ei osaa suomea haittaa muuten kun sitten kun ollaan mun sukulaisten luona, mami kun ei puhu sanaakaan englantia. Toiselta taas kun ollaan sulhon kotona niin minä siellä sitten saan aina kysellä että jospa voitais vaihtaa keskustelukieli puolasta englantiin. (Hänen vanhemmat kun ovat puolalais syntyisiä) Lapset saa sitten tulevaisuudessa oppia kaikki kolme. mutta ennen sitä minä opin puolan ja mies suomenkielen
  3. Mä jo ajattelin että taidan olla ainoo suomi-australia häitä järjestävä morsian näillä palstoilla. Kiva että on muitakin. Leikeistä en tiedä sen enempää, kun nuo australialaiset ei leiki niitten häissä. Joten oon miettiny pitäiskö jättää se puoli kokonaan pois tai minimoida se. He käyttää paljon dia/powerpoint esityksiä ja paljon esitettyä musiikkia. Tässä yritän rakentaa häitä joissa kumpikinkulttuuri näkyis hyvin. Joko teillä oli noi häät? oisko vinkkejä?
  4. Mä itse en oo koskaan seurustellu suomalaisen kanssa. Tiesin jotenkin jo ala-aste ikäisenä että englantia sitä tullaan puhumaan loppu ikä ja yhden englantilaisen ja muutamien amerikkalaisten jälkeen päädyin yhteen australialaisen kanssa ja löysin hänestä sen oman prinssini.
×
×
  • Create New...