Syysmorsmaikku

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Syysmorsmaikku kaikki viestit

  1. ;D Löytyiskö sanoja "Lemmen seitsemäs taivas" -valssille? Saattaa tosin olla, että jytäämme sen ilman hoilotusta, mutta kuitenkin...
  2. ;D Meidän häämatka Kreetan Makrigialokseen viikoksi ensi syyskuussa maksoi 859 € / aviopuoliso elikkäs noin 1.720 €.
  3. ;D Sama luulo minullakin - siis että tiput poksahtavat riisin turvotessa. Pitänee tarkistaa myös luuloni, ettei Jyväskylän kaupungin kirkon portailla saisi heitellä riisiä.
  4. ;D Me varasimme eilen häämatkan Kreetan eteläosaan, Makrigialokseen ensi syksyksi. Onko kokemuksia? Rauhaa haemme ja sitä toivomme saavamme.
  5. ;D Juu, ja lipunmyynti ulkopuolisille, heh... Lava pihalla ei oikeasti kuulosta huonolta idealta - varsinkin, jos tietäisi että kelit olisivat kuivat. Kehitellään....
  6. ;D Baarijatkoille varmaan osa lähteekin, mutta vasta biletyksen jälkeen Survosta. Meillä olisi tiedossa bilebändi (hoitaa myös häävalssitukseen liittyvät systeemit) ja sen survominen Survoon on selvityksen alla. Eiköhän asia järjesty ja me saamme näköisemme rennot häät.
  7. ;D Me vietämme hääjuhlaa Survon kartanossa (se uudempi, keltaoranssi rakennus) ensi elokuussa. Omat juomingit saa viedä - hyvä niin. Onko kenelläkään kokemuksia bändin ("kunnon bändi", ei mikään yhden miehen haitarisysteemi) mahtumisesta kartanon nurkkaan? Vieraita on tulossa noin 80 ja porukkaa on siis sijoitettava kartanon pienempäänkin saliin. Jatkojahan voisi viettää bändin kera myös pihapiirissä navetan ylisillä, mutta jotenkin meitä ainakin tässä vaiheessa vierastuttaa ajatus, että vieraita olisi bilettämässä / tanssimassa ylisillä ja osa olisi kartanossa....aaaarrrggghhh. Pitää varmaan mennä mittanauhan kanssa paikalle miettimään kuvioita.