happywomen

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About happywomen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä häitä juhlitaan kesällä puistolassa. Piha on tosiaan hieman kolho, mutta ei haittaa. Itse ajattelimme virittää tupakoisijoille sen sellaisen katoksen talon päätyy jossa saavat tupakoida. Talojahan siinä on vieressä pilvin pimein ja varmaan uteliaita riittää, mutta jos he saavat jotain "kikseä" siitä että kyttäävät juhlijoita, niin onnea vaan heille . Paikka on kuitenkin tilava ja ollaan itse oltu siellä monissa juhlissa joten tiedämme tilan toimivan. Ruoan saa toiselle puolelle kuin missä juhlimme ja meidän orkesterimme saa oman tilan esiintymislavalta. Omia juomia saa viedä sinne, kunhan muistaa tehdä siitä ilmoituksen poliisille. Ja meillä häätarjoilun järjestää meistä mitä parhain pitopalvelu, eli Kirsti Leikkaa ja hänen työntekijänsä. Ruoka on taatusti hyvää, palvelu ja henkilökunta aivan ihanaa ja hintalaatusuhde varmasti kohdallaan. Itse olemme jo käyneet kaikki ruoka-asiat yms. sopimassa ja ne ovat kunnossa. Luotamme Leikkaan hyvään palveluun . Itse olimme siellä Olkkalan kartanon tallinvintillä häissä, mutta sinne kuulema ei mahdu kuin n. 60 henkeä. Pitopalvelu oli tämäm Pullan Hannan kautta järjestetty. Tuttava taas sanoi että Vanjärven öööö...onko se kylätalo vai seurojentalo olisi hyvä paikka, ei ole uteliaita heti kyttäämässä. Ja sinne mahtuu ainakin 150 henkeä.
 2. Olisiko kellään kivoja vinkkejä tai vaikka kuvia koristelusta, jossa väreinä on oranssi ja vihreä? ;D Olisi hienoa, kun osaisi tehdä koristelun, joka olisi kaunis mutta yksinkertainen, ei liiikaa krumeluuria ja hörssyjä... boolia tulee meillä tarjolle ja niissä on vaihtoehtoina vihreä alkoholiton ja oranssi jossa sitten on hieman alkoholiakin, niihin on jo kivat koristejutskat keksitty, mutta mitä muuta? Help me, please...
 3. Puuhapussi-idea on hyvä!! Meillä olemme miettineet asian niin, että "palkkaamme" tyttäremme 17-vuotiaita ystäväiä pari kolme vahtimaan ja viihdyttämään lapsia, eli paikassa jossa häitämme vietetään on pieni tila, jonne saamme dvd:n ja matkatelkan, pienen pöydän jionne laitamme itse tulostettuja värityskuvia, piirustuspapereita, värikyniä ja muutaman pelin. Siellä muksut saavat puuhastella ja hoitotädit pitävät heitä silmällä. Näin vanhemmat saavat syödä rauhassa ja kahvitella ja tanssiakin, kun muksuilla on muuta kivaa puuhaa, jos juhlissa olo alkaa väsyttää.
 4. oLIMME VIIME KESÄNÄ NUOREN PARIN HÄISSÄ, JOSSA VANHEMMILLA OLI TEHTÄVÄNÄ PUKEA VAUVANUKET NIIN, ETTÄ MOLEMMILTA OLI SOLMITTU TOINEN KÄSI SELÄN TAAKSE JA SIINÄ SITTEN KUMMANKIN VANHEMAT YHDESSÄ YRITTIVÄT PUKEA VAUVAA JA MITTAILLA KUMPI PARI TEKEE SEN NOPEAMMIN.