dyddi

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About dyddi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Kirkon kanssa paloi käämit valmisteluvaiheessa: Ei saa heittää muuta kuin riisiä, mikään haluttu musa ei käy, ei saatu haluamaamme pappia eikä edes kakkosvaihtoehtoa. Olisin halunnut iskeä yhtä tarjoilijaa turpaan. Olimme edellisenä iltana koristelemassa juhlapaikkaa ja pitopalvelu tuli tuomaan astioita yms. Yksi mamma alkoi siirrellä salin puolella pöytiä ja komenteli meitä koko ajan. Sen ideat oli tosi surkeita. Ja hittoako se sille kuuluu, miten me ne laitetaan Neliskanttisia pöytiä oli luultua vähemmän ja pyöreät pöydät veivät tilaa suhteessa enemmän. Iski ahdistus, mutta saatiin vieraat mahtumaan. En alkanut väkivaltaiseksi, koska bestman oli ymmärtänyt ottaa mukaan jallupullon hermoja lievittämään. Puolet koristetarvikkeista oli kadonnut. Äiti lähti etsimään ja osa löytyi, mutta aika paljon piti säätää. Morsiamelta meinasi pettää pokka kirkossa, kun pappi liikuttui omasta puheestaan kyyneliin. ;D Meikkaaja oli kuumeessa ja työ kesti tosi kauan. Myöhästyttiin valokuvauksesta ja kaaso hoputti niin, että korut unohtuivat. Kaason ja äitini meikannut lady veti molempien huulet tummalla viininpunaisella ja puoli senttiä yli rajojen. Kaaso = Pelle Hermanni Vuokrattu alushame oli kokoa isompi kuin piti, joten vanne valui liian alas haittaamaan tanssia. Bändin kosketinsoittaja oli yllättäen exäni kaveri, jota olen aina ínhonnut. No, se olikin ihan kiva tyyppi. Sulkki unohti kertoa minulle etukäteen, ettei sen vanhemmat halua tanssia meidän kanssa. Se oli aika nolo hetki. Kuokkavieras oli TODELLA vahvassa humalassa ja kouri isääni takapuolesta. Bestman eksyi matkalla jatkopaikasta yöpaikkaansa. Onneksi mutsini onnistui löytää epätoivoinen ja väsynyt herra pimeältä hiekkatieltä (ihan väärästä suunnasta). Tämä on tosi pientä. Juhlat olivat täydelliset eikä muisteluun ja valokuvien katseluun tunnu kyllästyvän!
 2. Nosto! Kiinnostava aihe. Meillä on "vain" avioliiton siunaaminen ja puolet juhlaväestä repeäisi ylistysvirren aikana nauramaan. Onneksi on virsi 239, joka on avioliittovirsi. Mun mielestä kiva, rakkautta painottava. Äiti tosin luki vähän liian nopeasti sanat ja totesi, että "loi herra kuvaksensa, mustan ihmisen" on mukavan avarakatseista virressä. Oikeastihan se menee "loi herra kuvaksensa, tomusta ihmisen". Tätä on naurettu... :
 3. Nokian seurakunnan kanttori ei suostu soittamaan Star Warsin tunnaria. Ymmärrän, että johonkin pitää vetää raja, mutta voisi se olla vähän loogisempi. Miksi hyvän ja pahan taistelusta kertova biisi ei käy, mutta noitavoimat ja aasin häät (=Kesäyön uni) on OK?!? Kiva marssi, joo, mutta huh huh, mikä lähtökohta.
 4. Meillä on naispappi. Vaihtoehtoina oli kaksi vanhaa eukkoa, en saanut rippipappiani vaikka olisin halunnut. Rippipappi olisi ollut mies. Mielestäni miesten kanssa on helpompi sopia asioita, ne joustaa eikä vaan nipota jostain pikkuasioista. Sori vaan siskot. Nokialla tuntuu kaikki olevan naisia: kaikki kanttorit, ylivahtimestari, toimistovirkailijat... en ole nähnyt ainoatakaan miestä koko prosessin aikana. Aika hassua, kun ennen seurakunnat oli kirjaimellisesti miehitettyjä.
 5. Meille tulee vanerista vaaleansiniset sydämet, joiden läpi on se vanha kunnon Amorin nuoli iskenyt. Faija saa sahailla ne, sillä kun on käsivarressa mallikuva Meidän vieraat ainakin tarvii opasteita. En oikein itsekään tiedä, miten tällä hetkellä kirkolle pääsee, sen verran laajat tietyöt on menossa tuolla Tampereen läntisen ohitustien kohdalla. Ja sulhon sukulaisia on tulossa Ruotsista. Veikkaan, että pelkän kutsun liitteenä olevan minikartan avulla on hiukka vaikea osua oikeaan.
 6. Maskeeraaja-ystäväni sanoi, että koemeikki on ehdottoman tarpeellinen. Olettehan varmaan itsekin huomanneet, että kaupassa kivan näköinen luomiväri/huulipuna onkin ihan eri sävyinen juuri teidän hipiällänne. Ja koetilanteessa voi kokeilla kiinnostavia juttuja, joita ei uskaltaisi suoraan hääpäivänä mennä naamaansa laittamaan.
 7. Meille taitaa tulla, muodosta en ole vielä varma. Jos oikein innostun, teen 7 päivää-tyyppisen lehden. Kanteen meidän kännikuva ja otsikko "vuoden kohupari vihittiin" tms 8-). Jos en ehdi/jaksa/viitsi tehdä isoa lehteä, yhdistän eri ohjelmalehtiset samoihin kansiin ja teen tyylikkään version kutsun tyyliä noudattaen. En ole ollut kuin kaksissa häissä elämäni aikana, joten en tiedä kuinka yleistä häälehden askartelu meilläpäin on.
 8. Varoituksen sana, ihmiset rakkaat. Jos näette jonkun ihanan sitaatin, kaivakaa biisi vaikka kirjastosta ja kuunnelkaa se kokonaan läpi. Esimerkiksi ensimmäisellä sivulla on lainattu Hukun-biisiä. Kaunis kohta, mutta biisi kertoo ex-muijan perään kuolaamisesta. Vois kutsuttavilla, jotka biisin tunnistavat, mennä kahvit väärään kurkkuun. Sitten aiheeseen: Häävalssistanne (tai mikä teillä mahdollisesti soikaan) löytynee myös nättejä riimejä. Olisi somaa, jos sanat toistuisivat kutsuissa.
 9. Meilläkin sormuksiin kaiverrettiin kosintapäivä. Kultsini oli ensimmäistä kertaa tapaamassa vanhempiani ja illalla me ja siskoni mentiin kamalaan räkälään katsoon ystäväni bändin keikkaa. Pahoittelin murulle, että tää on kamalin paikka mitä keksin... Parin tunnin päästä sulho totesi: Jos tämä on pahinta mitä keksit mulle, haluan viettää kanssasi loppuelämäni...Sitten seurasi perinteinen kosinta. TODELLINEN yllätys kolmen kuukauden seukkailun jälkeen. Yllätys se oli ollut kuulemma sulhollekin ;D
 10. Me ajateltiin väsätä Ystäväni-kirjan tyyppinen vieraskirja. Muoto ja kysymykset eivät ole vielä hahmottuneet. Siihenkin vois tietty lisätä kuvat...oli niin hyvä idea
 11. Meidän juhlapaikassa on sellaiset vanerituolit. Ajattelin koristella pöydät niin komeiksi, ettei tuoleihin kiinnitä huomiota. Ja vieraathan peittää ne nopeasti, joten en ota siitä murhetta. Muovituolit ymmärrettävästi aiheuttaa ahdistusta. Sade_82:n kaitaliinaidea kuulostaa nätiltä. Kannattaa suunnitella sellaiset, jotka eivät irtoile paikaltaan. Voisi olla hassu häiden ohjelmanumero katsella, kun vieraat konttaa pöytien välissä korjailemassa irronneita istuinsuojuksiaan. ;D
 12. Olisin halunnut vaaleanvihreät keväthäät omenankukkineen, mutta sulho, isäni ja käytännön syyt saivat minutkin syksyn kannalle. Kesästä en tykkää, liian kuuma.
 13. Ajattelin yhdistää viinanhakumatkan hemmotteluun: Kaason kanssa humpataan risteilylaivalla ja perillä mennään kylpylähoitoihin. Näin ei matkan hinta ei "mene hukkaan". Ja tallinnan risteilyllä saa viinat valmiiksi lastattuina laivaan, senkun hakee ne kotomaassa lastauslaiturilta. Ei roudausta eikä ajamista Tallinnassa 8)
 14. Munkin mielestä joku aika sitten tuli säädös, jonka mukaan kokonaista sikaa ei saa tarjota ainakaan yleisissä pippaloissa. Menneenä kesänä perinteisissä possujuhlissa tarjoiltiin paloja. Liittyy lisääntyneisiin eläinsairauksiin. En ole kuitenkaan alaan perehtynyt, älkää luottako minuun. Ajatuksena oli, että kannattaa varmistaa toi, ennen kuin päättää lopullisesti pistää Nasun vartaaseen. Snif. ???
 15. Suvun mammojen kielet on vienyt mennessään mesimarjakonjakki ja -likööri. Makeita ovat ja sopivat mun mielestä hyvin vaihtoehdoksi konjakille. Rellu rules!