Heleena

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Heleena

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olemme ajatelleet tehdä häälahjalistan. Listalle tulee varmaan pääasiassa astioita ja ehkä lakanoita ja pyyhkeitä ym. Kaikkia noita löytyy kyllä, mutta olisi kiva saada kasaan koko sarja, kun kahden opiskelijan taloudessahan tunnetusti on kasi sinistä mukia ja kaksi punaista mukia jne...
 2. Yksissä häissä, joissa olin vieraana, tämä leikki oli toteutettu siten, että kaaso luki tämän kertomuksen/ohjeet ja paketti kiersi vieraiden joukossa. Ja siis vain yksi iso paketti. Lopuksi paketti sitten päätyi sulhaselle ja hän avasi sen morsiamen kanssa. Luulenpa, että jos on monta pakettia sisäkkäin, niin niitten avaamiseen ja koko leikkiin menee liikaa aikaa. Ja tietysti tulee vielä sotkua...
 3. Eikös ystävänpäivän aikoihin aina myydä jotain hempeitä sydänmerkkejä yms.? Joskus on ainakin ollut. Täytyy kyllä hankkia jotkut nätit merkit sitten kun kutsujen lähettämisen aika koittaa.
 4. Tämä on toiminut hyvin ainakin niissä häissä missä olen ollut!
 5. Hitsi vieköön! Mähän oon ollutkin tuolla yksissä häissä! En vaan muistanu aikasemmin, kun siitä on jo niin monta vuotta. Ihan kiva paikka. Täytyy laitta harkintaan ja tutustua nettisivuihin. Kiitos Jemppu!
 6. Kiitos avusta Helsky! Siinäpä se ongelma onkin, kun väkeä on niin paljon. Molemmilla on suuret suvut... Lisää vinkkejä otetaa edelleen vastaan ilomielin!
 7. Kaipaisin tietoja Seinäjoen seudun hääjuhlapaikoista. Ei ravintoloista! Tilaa pitäisi löytyä n.150-200:lle henkilölle.
 8. Mulle on ainakin ihan sama onko pappi mies vai nainen. Paitsi että seurakunnassa/kirkossa missä meidät vihitään on yksi (ja ainut) naispappi, josta en erityisemmin pidä...Joten häntä en kyllä haluaisi minua vihkimään.