kirsi 70

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About kirsi 70

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Uusi vainoharhaisuuden uhri ilmottautuu... Tiedän että kaaso kutsui viime sunnuntaina polttariporukan koolle, soittivat mulle ja kyselivät rinnanympärysmittaa... Kukaan ei kerro mitään, pelkkää hihitystä tarjolla.... Sulho pelkää mun polttareita, ei omiaan... Toukokuun loppupuolesta kesäkuun puoliväliin, sillä välilä on mun polttarit kun muita vaihtoehtoja ei sit ole..
 2. Hepsis hertta, hääräät täälläkin ;D Valssi tietenki, mitäs myö vanhat muutakaan
 3. Meillä miehelle tulee bonjour-puku. Liivi on sävyltää samaa kuin oma pukuni ja plastroa ei tule vaan sellainen "norsu". On vähän norsun kärsän näköinen kraka kaulaan samalla kiinnitys systeemeillä kuin lasten krakat eli niskan takaa sellainen kiinnitettävä nauha. Eipä tartte sulhon krakan kanssa taistella hääpäivän aamuna :
 4. Meille tulee finlanderssin Oikean löytänyt oon. Löysin täältä sen sanat ja rakastuin täysin, aivan kuin meille tehty ja sulhanenkin jopa samaa mieltä aiheesta . Kyseisen yhtyeen kauneinta häämusiikkia levyltä löytyy tuo kappale ainakin. Muista valsseista ei olla viel päätetty, mutta meidän oma on varma ;D
 5. Juteltiin tulevan siippani kanssa tuosta sormus asiasta ja kyllä meilläkin päädyttiin siihen että myös mies saa toisen sormuksen. Eipä jää jatkossa epäselväksi onko kihloissa vai naimisissa . Oli siis kuitenkin mieheni oma tahto ;D
 6. meille tulee wagner mennessä ja perinteisesti mendelsson ku tullaan tuoreena avioparina ulos. Pakko ottaa pois lähties vasta se mendelssoni ku mua itkettää se aina ni jopa pappiki säikähtäs ku morsio parkuu hysteerisenä mennessään naimisiin Häävalssiks sopii meille loistavasti Finlandersin Oikean löytänyt oon. Molemmilla elettyä elämää takana kuitenkin. Ja tykkään kun se on "kunnon" valssi niin on helppo tanssia se. Vaik osataanki molemmat tanssia ni on kiva, että oikeasti sit tanssitaankin.