Maris

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Maris

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli tullessa Kuula ja poistuessa Juhana Kainulaisen Tahdon satama. Valssina Merikannon Valse Lente pianolla soitettuna. Halusimme, että kaikkien ns. tärkeiden musiikkiesitysten säveltäjät ovat suomalaisia.
 2. Meillä morsiustytön mekko ja tiara olivat vuokralla morsiuspukuliikkeestä, ja me maksoimme vuokran. Asiasta ei edes keskusteltu.
 3. Informoisin kuvaajaa paremmin, nyt meillä on seitsemän rullaa valokuvia meistä. Tämäkin tietysti ihan ok, mutta harmittaa ihan vietävästi, että suurinta osaa vieraista ei näy missään kuvassa. Kun taas kuvaajan hyvää kaveria, eli miehen vanhempaa pikkusiskoa on kuvattu yltä, alta, sivusta ja päältä. Tämä ketuttaa ihan hemmetin paljon. Esim. mun mummo, joka ei varmaankaan ihan hirveän pitkään ole täällä enää, ei ole yhdessäkään kuvassa.
 4. Mulla oli kaikki uutta, ei vanhaa, ei lainattua eikä edes mitään sinistä! Toivottavasti ei vaikuta avio-onneen :
 5. Just eilen sulhasen kanssa juteltiin asiasta ja päätettiin, että ruokailun aikana kuunnellaan jazzia, just näitä vanhoja ukkeleita. Ei siis meillekään mitään kikkelijatsia. ;D
 6. Mielestäni lahjalistat ovat hiukkasen mauttomia, mutta ymmärrän kyllä niiden tarkoituksen. Emme ole vielä lahjalista-asiasta päättäneet, mutta kaikki läheisemme kyllä tietävät, että mustaa Teemaa ja mustavalkoista Paratiisia keräämme. Tietysti Tools-sarjan kattilat olisivat ihania, mutta kellään ei olisi niihin varaa. Rahatoivetta en ikinä ilkeäisi suoraan esittää. Tiedämme kuitenkin kysymättäkin, että setämme ja tätimme antavat rahaa lahjaksi.
 7. Lisäisin vielä Tiituksen viestiin, että Koivurannan kurssikeskuksessa Kurkimäessä on ravintola/pitopalvelut. Kävimme nimittäin katsomassa paikkaa. Vanula Hiltulanlahdessa voi olla jo ensi kesäksi varattu, ainakin meidän hääpäiväksi siellä sattui olemaan jo toimintaa, vaikka kyselimme jo viime heinäkuussa. Ravintolapalvelut löytyvät myös Hotelli Kunnonpaikasta Vuorelasta. Toivottavasti paikka löytyy!
 8. Kammolahjojen kärkipäässä on Kaj Stenvallin ankkataulut ja muu ankkarihkama, ehdottomasti! Kivoja ehkä postikortteina, mutta eipä juuri muuten...
 9. Toinen, ns. "ykköskaasoni" on saman ikäinen kanssani, eli 27 vuotta ja toinen kaasoistani vuoden nuorempi. Olen tuntenut heidät molemmat lukioajoista saakka. Eipä kai iällä ole merkitystä sen kummempaa, tärkeintä on se, että, että kaaso on läheinen ihminen.