kermatoffee

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About kermatoffee

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  hämeenlinna
 1. Ok. Kiitos vastauksesta ja on myös papin näkemys asiaan. Mietitään vielä mitä tehdään...2 kk häihin aikaa!
 2. Olen tässä jo pidempään miettinyt että pitääkö/voiko papin kutsua hääjuhlaan? Meillä on ns. "tuttu" pappi kyseessä. Olen tässä ollut muutamissa häissä ja niissä ei ole ollut pappia. Se tuntuu minusta hieman oudolta. Kertokaahan mikä on ns. normaali tapa! Kiitos etukäteen!
 3. Meille tulee häihin lapsille oma pöytä missä on jotain suolakaloja ja jotain sipseja ja karkkia. Sit on ohjelmassa lasten piirustuskilpailu. Lapset piirtävät morsiusparin kuvan puuväreillä. Ja kaikki palkitaan lakulla. Sit varmaan ostetaan muutama puuhakirja/värityskirja et ois lapsilla jotain tekemistä...ettei ihan seinille hypi. Ikää meidän lapsivierailla on 2kk-14v.
 4. Mä pyysin kun häihin oli aikaa 7kk. Ja kaaso oli aivan innoissaan kunniasta!
 5. Meillä on sama "ongelma". Meillä on 2 lasta. Toisesta (5v) ei ole huolta on ollut monesti mummilla yötä, mutta tämä pienempi (1v) on niin äidin ja isän perään. Eikä nukahda kun omaan sänkyyn. Ei ole ollut vielä yötä pois kotoa ilman meitä. Olemme nyt pohtineetkin että voimmeko jättää kotiin huutamaan mummin kanssa vai menemme viettämään hääyötä sitten kun tyttökin on isompi! Olemme sopineet että mummi tulisi meille jos se olisi vähän helpompaa olisi oma sänky ja oma koti. Vaikka äiti ja iskä ei olekaan kotona!