Tanju84

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tanju84

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

Profile Information

  • Paikkakunta
    Heinola
  1. Meillä juhlittiin kahdessa osassa. Perjantaina lähimpien sukulaisten kanssa käytiin maistraatissa, jonka jälkeen mentiin ravintolaan syömään. Oltiin kaikki pukeuduttu ykkösiin. Lauantaina meillä oli sitten avioliiton siunaaminen, jonne oli kutsuttu hieman enemmän sukua ja ystäviä. Perjantaina käytiin valokuvissa, joka oli myös osasyynä siihen, että oltiin ykköset päällä. Ja mä halusin olla kerrankin päivän prinsessana - niinkuin sanotaan. Lauantaina kävin myös kampaajalla, koska puin vielä kerran ylleni hääpukuni. Myös sulholla oli puku päällä. Liittomme siunaaminen tapahtui kirkkaan talvisen taivaan alla ulkona. Tämän takia vieraat olivat pukeutuneet ulkoiluvaatteisiin. ;D Siunaamisen jälkeen käytiin vaihtamassa vaatteet, jonka jälkeen alkoi juhlinta. Liittomme siunaaminen tapahtui pulkkamäessä. Kun pappi antoi luvan lähteä, otimme miehen kanssa pulkan allemme ja laskimme mäen alas. Riisiä saimme niskaamme. : Vaatteitten vaihdon jälkeen söimme keittoruuan ulkona teltassa. Mäkeä laskettiin ja kodassa sai lämmitellä ja nauttia kahdesta erilaisesta boolista. Myös kahvit joimme ulkona. Illan tullen nautimme ystäviemme kanssa saunan löylyistä ja lumihangesta. Ainakin meidän mielestä juhlat olivat onnistuneet. Juuri sellaiset kuin halusimmekin.
  2. Meille tulee n. 40 henkeä. Virallisena hääpäivänä eli maistraattiin tulee läheisimmät 9 henkeä. Heidän kanssaan mennään syömään ravintolaan ja seuraavana päivänä avioliittomme saa siunauksensa papilta sen nelikymmenpäisen joukon edessä rinteen päällä, josta sitten lasketaan alas
  3. Rakkaan miehini sukunimi. Siitä ei edes keskustella ;D Itse olen melkolailla noissa aakkosissa peräpäässä, kun taas mieheni on alkupäässä ;D Saa sitten aikaisemmin tuon päättötodistuksenkin No ei vaan. Minä tykkään enempi kullan nimestä.
  4. Isäni piti synttärinsä talvella. Ihmiset osasivat pukeutua. Ulkona syötiin ja juotiin, mahdollisuus oli paistaa lettuja ja makkaraa. Sekä tietenkin laskiaisen aikaan pulkkamäkikin oli avoin. Talvihäät olisi kyllä tosi ihanat ja etenkin ulkona pidettävät olisi erilaiset. Jäisivät varmasti porukan mieleen. Itse haaveilin jossain vaiheessa talvihäistä, mutta nyt olen enemmän mieltynyt kevääseen, jolloin kaikki saa taas "alkunsa". Häät on toukokuussa 2006.