Jump to content
Naimisiin.info

HER

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

HER's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. kouvolan tuulensuoja on kiva paikka. Yksissä häissä oon siellä ollu. Eli sinne hommataan ite pitopalvelu ja tietty juomat. Tila on hyvä just jos ei tule älyttömästi vieraita niin mahtuu kaikki samaan tilaan. Vuokrakaan ei ollu paha.Näissä muissä ketjuissa oli muistaakseni jotain tietoa siitä paikasta.
  2. Kurjemiekka on kyllä tosi ihana paikka ja ruoka on todella hyvää!Kaverin häät oli siellä viime kesänä ja tosi onnistuneet juhlat oli. Itse en sinne halu kun se on heidän "paikka". Korian sotilaskoti on ja harkinnassa mutta siellä ruoka epäilyttää, ainakin sunnuntaina lounas oli kyllä aika mitään sanomatonta. Mosion kartano karsiutui koska kaikki vieraat ei mahdu samaan tilaan syömään ja myöskään tanssisalissa ei ole kaikille pöytiä. Tolkkilan kartano on kiva paikka, mutta siellä ei ole baaria. Voi että tää on vaikeeta. No myö käydään ens sunnuntaina syömässä radansuussa niin saa vähän esimakua niistä ruuista.
  3. Lisää kokemuksia radansuusta, kellään. Tosiaan on juhlapaikka vielä ihan hakusessa!!!
  4. Nyt harkinnassa on Korian sotilaskoti. Mutta pitopalvelun ruoka epäilyttää. Tänään käytiin syömässä lounas seisovasta pöydästä ja ei ollut kyllä kummoinen. Valmiita kaupan salaatteja ja lihapullia. Mutta kuitenkin paikka on saanut paljon kehuja. Toinen vaihtoehto ois Moision kartano. Oisko kellään sieltä kokemuksia vielä. Kyllä stressaa kun ei osaa päättää ???
×
×
  • Create New...