#MariA#

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä #MariA#

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki
  1. Hip! Ollaan koko ajan aateltu, että tilataan bändi ja ollaan sitä ahkerasti jo etsittykin viime syksystä alkaen. Oltais haluttu rock/pop/hevi-bändi, ei mitään humppapumppua Nyt on vaan käynyt niin, että ainoa (sic!) bändi, jonka olemme löytäneet/joka on vapaa, maksaa 850 €. Aluksi ajattelimme, että tämä on ok, mutta kaikkien hääkulujen kasvaessa koko ajan rupesimme miettimään, että tuohan tarkoittaa noin 10 € panostusta per vieras (siis pelkkä bändi, muusta puhumattakaan). Tarkoitus ei ole pihtailla, mutta häämme olisivat bändin kanssa yli 10 000 €!!!!! Ja tähän ei kuulu vielä esim. sormus... Kaikki on pääkaupunkiseudulla aika kallista. Olemmekin nyt päätymässä seuraavaan ratkaisuun: Sulhasen harrastelija muusikko vetäisee häätanssin akustisella kitaralla, jonka jälkeen soitetaan tietokoneelta levyjä. Illan pimetessä (ja mummojen kadottua ) alkaa hevi-karaoke. Onko kukaan muu päätynyt samankaltaiseen ratkaisuun? Miltä idea kuullostaa? Vinkkejä?
  2. Olen syysflunssan uuvuttama, joten en ole vielä ehtinyt soitella uudestaan Sipooseen, mutta tänään kävimme katsomassa Pirunkirkkoa. Suomenlinnahan on tosi kaunis paikkana ja mies ihastui Pirunkirkkoon. Minä vielä emmin ja Suitiaa katsastamaan voisi ehtiä ensi viikolla. Laskeskeltiin tänään, että juhlapaikalle on pakko saada tuoda omat juomat, muuten saamme unohtaa esim. boolin. Tietysti kaikki eivät juo mitään, mutta isomies voi juoda illan aikana yli pullon viiniä. Olemme myös alkaneet miettiä jatkopaikkaa ja onko sille yleensäkään ottaen tarvetta. On niin paljon kaikkia juttuja, että taidan ruveta päikkäröimään haluaisin vaan varata juhlapaikan ja päättää päivän ennen sitä.
  3. Mustion linnan nettisivuilta poimittua: Yksityistilaisuuden järjestämisen minimihinta on 4 300 €. Mikäli tarjoiluista kertynyt myynti jää alle 4 300 €, perimme erotuksen tilavuokrana. Linnankrouvissa ei ole mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia: - viikonloppuisin (la - su) 1.5.-30.9. välisenä aikana Haluaisimme kesähäät ja toiveena olisi selvitä alle 50 hengen tarjoiluista ja tilavuokrasta vähän edullisemmin. Argoksen mäen hovisali taitaa olla vähän iso. Sen sijaan ihastuimme Pirun kirkkoon ja Wiurilakin vaikutti kivalta Tänään kävimme katsomassa aika montaa kartanoa Espoosta ja suurimman osan jouduimme hylkäämään syystä tai toisesta. Esim. Kaisankodissa voi häät alkaa vasta klo 19. Espoon kartanoa emme päässeet katsomaan sisältä, mutta ymmärtääkseni vuokra on hyvin korkea Soitan ensi viikolla, jos pääsisimme katsomaan Pirunkirkkoa. Olisi ihanaa, jos juhlapaikka löytyisi niin voisi sopia lopullisen päivämäärän. Niin se taitaa pääkaupunkiseudulla olla, ettei ensi valita päivää vaan paikka. Mutta kiva noita paikkoja on käydä katsomassa, olemme hääfiiliksissä kummatkin
  4. Kiitos kaikille vinkeistä. Soittelin ehdottamiinne paikkoihin, tässä tietoja paikoista, jos vaikka joku muukin on kanssani samassa veneessä. Juhlapaikan etsintä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi. Johtuu varmaan suurista toiveista. Piper-sali Vaikutti tosi mukavalta Vaatii venekuljetuksen, ruuat ja juomat ravintola Särkänlinnan kautta (uusi käytäntö), tilavuokra 1-29 hlö 330 € ja jokainen lisähenkilö maksaa 10 €, maksimi tilavuokra on 840 €. Seuraavan kerran voi käydä katsomassa ensi vappuna Majvik ja Hvitträsk olivat aika kalliita paikkoja. Niinkuin varmaan kaikki ravintolat pääkaupunkiseudulla ja sen tuntumassa. Suitian linnaa käymme tn. lähiaikoina katsomassa. Eivät vastanneet puheluuni. Avokkini vei minut syntymäpäiväyllätyksenä Haikon kartanoon ja ihastuin paikkaan heti! Valitettavasti Haikon kartano on kallis paikka eikä siellä ollut oikein kivaa tilaakaan näin pienelle seurueelle Yksi ihana paikka minkä löysin netistä on Hotelli Ruusuhovi. Paikka olisi täydellinen jos pitää vaaleanpunaisesta ja suihkulähteistä (niinkuin minä) mutten voi rahdata ihmisiä satojen kilometrien päähän. Jos jollakulla olisi tiedossa joku Ruusuhovin tai Haikon kartanon tyylinen paikka, saa vinkata!
  5. Suunnittelemme häitä kesälle 2007 ja etsimme juhlapaikkaa 50:lle vieraalle. Häät linnassa olisivat ihanat, mutten ole löytänyt muita hyviä kuin Hvittorpin linnan. Tarkoituksemme ei ole järjestää ryyppäjäisiä, mutta haluaisimme tarjota ruokajuomia ja boolia. Suurin osa hääpaikoista on työväentalomaisia, mutta toivoisin holvikaaria Etsimme hääpaikkaa ensi sijaisesti pääkaupunkiseudulta, mutta sukulaisia on Fiskarsissa, Hämeenlinnassa ja Porvoossa eli juhlapaikka voisi olla vähän kauempanakin. Ymmärtääkseni häiden järjestäminen pääkaupunkiseudun ulkopuolella olisi edullisempaa? Elikkä olisiko kellään vinkkejä meille? Plussaa olisi jos alkoholit voisi itse kantaa Tallinnasta.