Jump to content
Naimisiin.info

Cassis

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Cassis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Cassis

    Sulhasten suusta

    Haluan nyt kuitenkin lisätä vielä seikkasen jos toisenkin aiheeseen kiinnostaako sulhasta järkätä 15 vai 150 vieraan hääkemut.. Kyllä vain, meillä sulhanen vaatimalla vaati saada suuret häät, vaikka minä olisin vallan mainiosti viettänyt juhliamme vaikka grillimakkaran voimalla jossain laavulla. Siinäpä olisi se järkkääminen ollut vähän toista luokkaa. Hmm, eivätkä olisi tokaisut "järkätään häämme sit kuukaudessa" olisi saaneet suurtakaan mielenjärkytystä aikaan. Edelleen olen kummissani Sulkin huomautuksista, joissa mainitsi, ettei miehiä nuo häät kiinnosta. Kuulehan, hyvä mies, en ollenkaan epäile sitä, etteivätkö tänne hakeutuisi nimenomaan ne naisihmiset, jotka viettävät suuren osan kaikesta vapaa-ajastaan häähumussa. Eikä siinä sinänsä mitään pahaakaan ole, jokainen toimii tyylillään ja se voi olla yksi tapa käsitellä jännitystä.. Jos sinua, Sulkki, eivä nämä meidän sulhojen lausahdukset naurata, niin kipaisepa jollakin huumoripalstalla.. Ei se meillekään aina niin helppoa ole kuunnella komentoja hääjuhlien suuruudesta ja sitten kestää ja toteuttaa odotuksia täysin yksin, ilman tukea ja yhteistoiminnallista työskentelyä, koska "miehiä ei kiinnosta". Yksilöllistä tämäkin!
  2. Luulen, etten selviä ikemättä minäkään. Vollotan muutenkin joka paikassa! ??? Toivoisin vain, ettei touhu mene ihan hirveäksi nikotteluksi.. HERKÄT MORSIAMET, ÄLKÄÄ LUKEKO SEURAAVAA!! --> Eräskin tuntemani morsio käveli alttarille sulhonsa kanssa, joka joutui raahaamaan häntä käsivarresta koska morsioparka itki koko matkan aivan holtittomasti ja melkein kaksinkerroin.. :-[ Yritän tolkuttaa itselleni, että saattaahan hyvinkin käydä niin, ettei se pillahdus tulekaan kaiken sen jännityksen keskellä..
  3. Cassis

    Sulhasten suusta

    Kyllä noi sulhaset osaa olla järkkyjä! Vaan odottakaahan, kun kuulette omani viisauksista.. Hänpä toiminnan miehenä tokaisi, että mitäs jos alettais tekemään niitä kutsukortteja sitten tammikuussa.. Tehtäis kaikki oikein nopeasti, eikä tarvitsisi stressata kaikista asioista monta kuukautta ennen häitä. Meinasin slaagin saada, niin otti tuonne sydänalaan (kiukusta kylläkin >). Onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni taiturimaisesti ja vetäisin täältä printanneeni monen kymmenen kohdan muistilistan armaan sulhoni eteen. Kysäisin sitten herttaisesti, että miten hän ajatteli toimittaa kaikki tarvittavat asiat kuukaudessa töitten ohessa, varsinkin kun ei ole edes tietoa paikalle saapuvien vieraiden määrästä!! Kortithan olisivat olleet vielä verstaassaan tekemättöminä.. Tajusi, kun oikein paasasin, että stressi tulee juuri niistä tekemättömistä töistä, joita kuitenkin koko ajan ajattelee ja kauhistelee.
  4. Meillä myös talvijuhlintaa tiedossa helmihäiden merkeissä! Meillä oli jo heinäkuulle päivä varattuna, mutta talven tunnelmallisuus vei voiton kesän kuumasta kosteudesta. Saahan siitä ilmanalasta nauttia ehkä häämatkalla, tai sitten lähdetään jonnekin erämaakämppään takkaa lämmittämään.. Ja toisiamme! Kiitos vaan ideasta, jossa kerrottiin vieraille tarjottavan jotain lämmintä juotavaa.. Hmm, taidankin siirtyä skumppalinjalta kaakaoon tai vastaavaan (maistuu lapsillekin! ) Pohdin hetken rekiretkeä kirkosta hääpaikalle, mutta reliteetit iski vasten kasvoja ja kai se auto on sitten hommattava.. :-/ Jään vielä mietiskelemään noitaa pitkiä sädetikkuja..
×
×
  • Create New...