Evestiina

Rouva
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Evestiina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Savo
 1. Kävin kotipaikkakunnallani hiukan ennen häitä kampaamossa värjäyttämässä hiukseni. No se olisi pitänyt jättää väliin, annoin kampaajalle vapaat kädet ja tuloksena tummanruskeassa tukassa oli viisi kirkuvanpunaista raitaa No kävin sitten värjäyttämässä ne raidat piiloon pari päivää ennen häitä hääpaikkakunnalla, koekampauksen yhteydessä. Muutenhan ne raidat olis olleet ok, mutta minulla oli turhan romanttinen hääpuku sen värisen tukan kanssa eikä puvussa ollut mitään punaiseen viittavaa. Hääkimpun toi miehen veli häälahjaksi Hollannista ja se oli tyystin erilainen kuin se jonka kuvan annoimme heille, mutta pienen nikottelun jälkeen se sitten kelpasi, se oli vaan jotain muuta kuin halusin. Että sen kimpun hankkisin itse, jos jotain pystyisi muuttamaan.
 2. 150 euroa on kuorolle iso summa, ainakin omat kuoroni ovat lähteneet pienemmistäkin summista esiintymään, koska laulaminen on heille rakas harrastus ja heistä on ihana esiintyä-varsinkin jos oikein erikseen pyydetään 8 hengen kuoro siis tod. näk. kerää juurikin kuorolle rahaa eivätkä ota siitä maksua itselleen. 350 euroa on liikaa kahden laulun esittämisestä kirkossa, itsekin ammattilaisena voin sanoa, että tuollaisista summista saa ihan tavallisena muusikkona vaan haaveilla
 3. Ja sitten tohon päälle vielä sydämenmuotoisia nonparelleja edit. löysin myös tällaisen kuorrutteen, en kyllä ole varma sopiiko se suklaamuffinssien päälle. sitruskuorrutus: 1 rasia (200g) appelsiin-tuorejuustoa 1rkl juoksevaa margariinia 3 rkl tomusokeria 1 tl appelsiinimehua koristeiksi appelsiinmakuisia koristerakeita. Sekoita kuorruteaineet keskenään, levitä seos jäähtyneille leivonnaisille, koristele.
 4. Mun mielestä meillä käytettiin sanaa confirm eli jotenkin että please, confirm your coming.... Meillä oli ohjelmat suomen lisäksi hollanniksi ja yhdelle vieraalle englanniksi, ei mulle tullut mieleenkään etten olisi sitä tehnyt, vaikka ko. henkilö osaakin auttavasti suomea.
 5. Mun vanhemmilla oli ikäeroa 31 vuotta, arvata saattaa, että isäni kuoli jo kun olin 8-vuotias. Äidillä olikin sitten rankkaa kasvattaa kaksi lasta yksin, mutta hyvin onnistui. Kuitenkin hänellä ehti olla monta onnellista vuotta isäni kanssa, ei noissa tunneasioissa voi järjellä ajatella. Ja jos äiti olisi niin tehnyt niin oltaisiin sitten jääty veljeni kanssa syntymättä. Mulla ja miehelläni ikäeroa on 9 vuotta, minä olen se nuorempi. Muuten ei edes ajatella asiaa, mutta omien lapsuuskokemuksieni vuoksi haluttiin lapset suht pian naimisiinmenon jälkeen ettei mies olisi kovin vanha isä ja jaksaisi vielä hoitaa lapsia. Yksi ikävä kommentti on ikäerosta saatu, mutta sekin sellaiselta ihmiseltä, jonka kanssa ei olla niin paljoa tekemisissä, joten eipä tuo haitanne. Ja nykyisin hänenkin mielestään mun mies on ihan ok, ihmiset vaan laukoo mitä kummallisimpia kommentteja kun eivät vielä tunne.
 6. Meidän häät on olleet Rauman Pyhän Ristin kirkossa ja juhltatilaisuus Odd Fellowsissa kesällä 2006. Ihana paikka minusta Koska kirkon edessä ei riisiä saanut heittää, heitettiin sitten siinä juhlapaikan edessä. Kesäaikaan olivat viritelleet siihen pihalle katoksia, oli ihanaa mennä istuksimaan välillä ulos kun silloin sattui tosi lämmin päivä. Tuleeks teille pitopalvelu? Jälkeenpäin en ollut yhtään tyytyväinen pitopalveluun, koska toivat paikalle laktoositonta ruokaa vaikka piti olla maidotonta. ja muutakin oli, mistä en tykännyt. Rakennuksessa ei mitään vikaa, mahduin jopa sinne vessaan vannehameineni, vaikka apua kyllä tarvitsin Tila on ihana, koska kaikki mahtuvat samaan tilaan. Jos tarvitsette pianoa, niin kannattaa varmistaa että se on vireessä... Jos haluat nähdä kuvia, laita yksäriä, käyn täällä niin harvoin enkä toisekseen halua laittaa hääkuvia tänne, kun niissä on kuitenkin enimmäkseen vieraitamme, eikä heiltä ole lupaa laittaa tänne kuvia julkisesti.
 7. Meidän häissä minun edesmenneitä vanhempiani ja miehen edesmennyttä isää muistettiin valokuvilla. Itse asiassa meillä oli vieraskirja pyöreän pöydän päällä, siin sitten kummankin vanhempien hääkuva sekä meidän perheen lempparikukkia, ruiskaunokkeja maljakossa. Muuten ei sitten huomioitu puheissa tai muussa ohjelmassa, paljon positiivista palautetta tuosta saatiin ja itsestäkin ajatus tuntui hyvältä.
 8. Mä soitin yhdessä sulhon kanssa. Mun mies ei vaan ollut ikinä soittanut pianoa, opetin hänelle sitten yhden helpon biisin, joka yhdessä esitettiin. Hauska ohjelmanumero Itse lauloin sitten vielä miehelle yllärinä yhden biisin. Sanoin etten halua omissa häissäni esiintyä, kun saan sita tehdä työn puolesta ihan tarpeeksi, mutta tarkoitus oli vaan pitää esitysa salassa kaikilta. Mun kaveri esiintyi myöskin omissa häissään pianoa soittaen. Ainoa vaikeus on pianoa soittaessa vaatetus. Kengissä on yleensä kivat korot ja hameessa sitä helmaa paljon, kannattaa siis kokeilla pianon takana istumista etukäteen jos mahdollista
 9. Meillä oli häät just tuolla Odd fellowssa. Jos soitat siihen numeroon, joka menee sinne juhlapaikalle niin eipä siellä kukaan vastaakaan. En oikein enää muista mistä sain numeron, mutta kait hain niiden yhdistyksen puheenjohtajan nimen ja numeron netistä ja soitin hänelle. Yritin ensin itsekin soittaa sellaiseen numeroon josta ei vastattu Muoks. mulla oli vielä kännykännumero tallessa, onko se kiinteä numero mikä sulla on? Siihen kiinteeseen eivät vastaa...
 10. Tai ehkä Aalto-maljakko alkaa olla sellainen tavallinen lahja työkavereilta nykypäivänä, mallista riippumatta. Me saatiin kahden Aaltomaljakon paketti mun työkavereilta, siinä oli siis iso ja pieni. Mies ei ensin tykännyt niistä yhtään, mutta on ensimmäisenä kaivamassa niitä esille kukkia varten Miehen työkavereilta saatiin rahaa, joilla ostettiin sitten sänky.
 11. Ehkä voisit laulaa yhdessä jonkun kanssa dueton, jos sinua jännittää yksin laulaminen? Jos et ole koskaan yksin esiintynyt sitä kannattaa harjoitella esim karaokessa. Lauluopetus tietenkin maksaa, hinta voi olla mitä tahansa 10-100 euron väliltä. Jos asuisit täälläpäin voisin opettaa sinua sopuhintaan. Toivottavasti asia on edennyt johonkin suuntaan
 12. Me mentiin naimisiin ev.lut. kirkossa, mies ei halunnut katolisen kirkon siunausta avioliitollemme. Eli naimisiin pääsee ev.lut.kirkossa, tuohon katolisen kirkon osuuteen en osaa vastata kun ei meillä ollut siihen tarvetta.
 13. Meidän häissä esiintyi ns. julkkis, mutta eipä siitä kukaan mitään numeroa tehnyt, kun kyseessä oli mun kaveri.
 14. Me ollaan vedetty vastaavanlaista ohjelmanumeroa nuortenleireillä kuitenkin niinpäin että "morsian" yrittää myydä moppia tietämättä että se on "sulhanen". Tosin nolausleikit ei ole enää suosiossa missään, saati sitten häissä.
 15. Riippuu minkätyylisestä musiikista pidät? Olen kuullut ihan pop/rock-osastoakin käytettävän. Itse valkkaisin ton kitaran jos pitäis valita ja sitten jonkun iki-ihanan balladin