Raituli76

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Raituli76

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suomen Chicago
 1. Meillä oli tosi vähän mokia. Unohdin kokonaan häävieraskirjan, vaikka sitä olin ennen häitä etsinyt kaupoista useampaan otteeseen. Yksi vieras oli jäänyt ilman paikkakorttia ja joutui sitten "tylsään pöytään". Bestman ei ollut älynnyt koristella hääautoa ja jotenkin se kääntyi minun "syyksi". Haloo eihän sellaista morsiamelta kysytä! Ei minullakaan ollut kukkakimppua häävalssissa. En tiennytkään että pitäisi olla eikä äitinikään sanonut siitä mitään. Hän sentään tuntee kaikki tuollaiset tavat (juhlien yms. tilaisuuksien) läpikotaisin.
 2. Meillä tuli kaikki kutsutut. Yksi vieras käväisi vain kirkossa + onnittelemassa, hän oli niin viimeisillään ettei jaksanut jäädä juhlimaan.
 3. Minä meikkasin itse. Monet kysyivät että kuka meikkasi. Osaan näemmä siis hyvinkin meikata. ;D Minulla kuitenkin on paras kokemus siitä mikä meikki minulle parhaiten sopii ja mikä saa silmämeikin näkymään hyvin vahvojen silmälasien takaa. Polttareissani minut vietiin kauneushoitolaan ja meikattiin siellä. Ammattilainen tupsutteli ja tupsutteli ja tuli tosi kesy meikki. Ihan kaunis mutta pliisu. Pohjustuksen saa kun ostaa kunnon aineet. Minulla oli silmämeikin, kasvojen ja huulien pohjustustuotteet. Muutenkin ostin ihan omat uudet meikit koska mieluummin törsään rahaa sellaiseen millä on myöhemmin käyttöä kuin 80-100 e meikkiin jonka joku toinen tekee ja ehkä ei tulisi mieluinen. Varmaan jos harvoin meikkaa ammattilainen on parempi, mutta jos meikkaat usein niin rohkeasti vain itse.
 4. Meillä on kirjekuoressa ihan vanhempien nimet, yhteensä 3 on sellaista kutsuttua perhettä joissa on pieni lapsi. Emme siis laittaneet "perheineen". Ilmoitimme että lisätietoja saa kysyä meiltä, jos on vaikka lapsiasiasta kysyttävää. Emme siis erikseen kutsuneet lapsia mutta emme ole kieltäneetkään. Jokainen perheellinen saa toimia parhaansa mukaan. Omalle lapsellemme on hoitaja, jotta mummot ja papat ja kummit voivat rauhassa keskittyä juhliin. Meilläkin on alkoholitarjoilua, esim. ruokaviinit, mutta ei tarkoitus ole ryypiskellä (toivon ainakin että ei kukaan ainakaan vielä lapsen/lasten läsnä ollessa riehaannu...).
 5. Me laitettiin nuo mitkä tuohon tummensin. Jotenkin kuvaa meitä. Aika pitkä teksti jäi mutta just mahtui, vaikka kaikki "turhat" välistä poistettiinkin.
 6. Ai muitakin kamalia kirkkoja on kuin "Kuvolan" kirkko.- t. Kouvolasta kotosin. (Tai olen mä oikeastaan Kuusankoskelta enempi. Mutta siellä onkin kaunis kirkko. ;D )