Jump to content
Naimisiin.info

das

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

das's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. das

    kimpun ja sukkanauhan heitto

    Kai se on niistä itsestä kiinni, että tunteeko ne ittensä sinkuiksi ja tarpeeksi nuoriksi ottamaan osaa kyseiseen kisaan. Mun appiukko (onnellisesti naimisissa) nappasi veljen poikansa häissä kimpun. Eli siellä sinkkunaisten seassa oli : En tiedä mitä morsian tästä ajatteli...
  2. Kiva kuulla, että Kari Mansikka on mukava! Hän on meidän vihkipappi, mutta ei olla vielä tavattu häntä. Mekin ollaan ulkopaikkakuntalaisia (minä kotoisin Vantaalta), mutta koska matka on sen verran pitkä, pappi tulee kirkon "mukana", eli ei omasta seurakunnasta.
  3. das

    Mikä virsi kirkkoon?

    Meille tulee laulu "On tullut juhla suuri". Mun mielestä ei oo virsi, mutta hengellinen laulu kyllä. En osaa sanoa mistä löytyisi melodia/nuotit tähän niille, jotka sitä ei osaa, mutta voin laittaa sanat tähän, jos jotakuta kiinnostaa. Omasta mielestä todella hyvät sanat häihin. "On tullut juhla suuri ja hetki hiljainen, kun pyhä liitto juuri solmittiin rukoillen. Kirkkaina kukat hohtaa, tiet yhteen viittoen. Rakkaus saakoon johtaa, elämän onnehen. On ihana tää hetki, nyt kotikirkossa, yhteinen alkaa retki, saa Herra siunata. Nää sanat hyv' on muistaa, on rakkaus kestävä, se kaikki anteeks' antaa, se tahtoo palvella. On mielet herkät meillä, hääparin ystävät. Toivomme, että teillä ois päivät parhaimmat. Kun juhlaporttein alta, astutte kulkemaan, pyydämme Korkeimmalta, me siunausta vaan."
  4. Me ei ainakaan meinata maksaa ammattilaiselle, koska hinnat ovat aivan järkyttäviä (ainakin pääkaupunkiseudulla). "Viralliset kuvat", eli kiitoskorttikuvat ottaa todennäköisesti tätini mies järjestelmäkameralla, ja siinä samalla todennäköisesti vanhemmat omilla kameroillaan. Luotan, että joku niistä kuvista onnistuu niin hyvin, että sen kehtaa kiitoskorttiin laittaa. Kirkossa ja hääjuhlassa jokainen saa kuvata omallaan, mutta meidän kameran ajattelin antaa 18-vuotiaalle veljelleni ohjeiden kera. ("Ota kaikista vieraista kuvia, ei pelkästään meistä") Tietysti on kiva saada onnistuneita kuvia ainutlaatuisesta päivästä, mutten silti ole valmis maksamaan ammattilaisen palkkaa! Mulle riittää veljen ottamat kuvat. Näin meillä, toiset varmasti ovat täysin eri mieltä
  5. Mä oon pääasiassa ite hoitanu kaikki asiat, kaaso on auttanut askarteluissa. Mä oon ihan tyytyväinen tähän, saanpahan kaikki niinkuin haluan. MUTTA anoppi käy hermoille, kun kyselee koko ajan "onko se-ja-se asia jo hoidettu? sulla tulee kiire kohta..." Kyllä mä osaan hoitaa asiat ajoissa, kiitos vain. Hyväähän se vaan tarkottaa, mutta stressaa tollanen asenne. Lisäks se on melkeen kaikesta eri mieltä. Tänään annoin niille kutsun, se sano:"no, onhan tää ihan nätti". Sillä oli varmaan mielessä joku teksti ja kuva, ja mun keksimät oli varmaan ihan vääränlaiset, siltä ainaki tuntu. Tuntuu välillä siltä, että sille on vähän hämärän peitossa, että kenen juhlat ne loppujen lopuks on. Voimia kaikille järjestelyihin!
×
×
  • Create New...