Elli-Leeni

Rouva
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

About Elli-Leeni

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Juu kiitettiin kiitoskuvalla...oli miehen sisko
 2. Me maksettiin ammattimuusikoista koostuvalle (bile)bändille (ok, tosin morsiammen tuttuja opiskelun tai työn kautta) 140€/hlö (ja bändissä oli 5hlöä), eli 700€. Soittivat 3*45-60min. Hiukan tosin saatiin tuttuushintaan, mutta mielestäni tasosta kannattaa maksaa. En edes pitänyt hintaa korkeana, ja olisin maksanut hiukan enemmänkin, jos olisivat pyytäneet. Aikoinaan kun tarjouksia pyydettiin, niin Stadian ammattiopiskelijoista koostuva bändi olisi pyytänyt myös 700€ (5hlö:ä), ja näihin summiin siis sisältyi myös matkat (meidän hääpaikkaan tuli Helsingistä matkaa 115km). Tietysti bändille tarjottiin ruoat yms. Soittivat toivebiisimme ja heillä oli koko koneisto mukana (valot, savukone..).
 3. Meillä piti laulaa opiskelukaverini, mutta hänen sairastuttua saimme sattumalta kotipaikallaan käymässä olleen Ooperalaulajan (oli menossa seuraavalla viikolla Savonlinnaan solistiksi oopperajuhlille), ja maksu oli vain nimellinen 50€!!! Vaikka oli vieras ihminen, suostui onneksi tulemaan laulamaan päivän varoitusajalla. Tässä samassa kappaleessa meillä oli viulisti, joka otti 20€ soitostaan (vielä opiskelija). Esitys oli aivan ihana, tosin häneltä ei voinutkaan odottaa huonoa laulua..
 4. Meillä osstettiin joulukuun lopulla, kun häät pidettiin sitten seuraavana kesänä, eli n.puoli vuotta ennen häitä ostettiin.
 5. Sormusten pujottamisen jälkeen (aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen) ja sitten kirkon ovella
 6. Meillä autoa ajoi mieheni siskon mies.
 7. Meillä oli onnittelut ulkona, minkä jälkeen siirryttiin sisälle. Ohjeiksi kuitenkin sanottiin, että jokaisnen jääköön seisomaan vielä paikkansa taakse. Kun kaikki olivat sisällä, alkoi bestman pyytää ihmisiä istuutumaan aina tiettyinä ryhminä (morsiamen vanhemmat, sisaruksetm serkut, ystävät..). Näin ihmiset ehtivät nähsä suurinpiirtein mikä yhetys ihmisillä on morsiuspariin.
 8. Olimme säästäneet niin, että maksaisimme itse häät, mutta molempien vanhemmat halusivat välttämättä osallistua kustannuksiin. Itse maksoimme lopulta noin 2000€ ja vanhemmat toiset 2000€. Häämatkaa ei olla siis vielä tehty joten 80 hlö:n häät maksoivat n.4000€
 9. Huomioittehan rakkaat naikkarit sen, että maidoton ja täysin laktoositon ovat kaksi eri asiaa! Laktoosittomille pitää olla laktoosia 0g, mutta maidottomalle ei ole saanut käyttää mitään mikä sisältää (myöskin mahdollisesti) maitoa! Eräs tuttuni on joutunut ymmärtämättömien kokkien takia useasti sairaalaan. Hän ei siis voi syödä ruokaa, mikä on ollut vaikkakin vähän kosketuksessa maidollisen ruoan kanssa. Laktoosi-intolerantikoillehan tulee yleensä vain vatsavaivoja, mutta maitoallerginen voi pahimmassa tapauksessa jopa kuolla! ..eli tarkastattehan varmaksi itsellenne, kummasta tapauksesta on kysymys ennekuin teette ruokia.. Mutta asiaan: meillä oli munattomalle tehty oma keksi-pohjainen kakku, sen lisäksi omaa pullaa ja jotain muutakin oli, en vain muista enää mitä ..
 10. Vaikka meillä ruokailtiin n.klo 17.00-> ja kahviteltiin 20.00->, oli meillä tehty pizzaa ja piiraita iltaselle sekä karjalanpiirakoita.. ja eipähän niitä ollut enää seuraavana aamuna jäljellä, joten olivat kelvanneet
 11. Otan pois vain rempatessa ja töissä rummuttaessa (ettei väänny vahingossa muodottomaksi, niinkuin yhdelle sormukselleni kävi). Pidettäväksi sormus on ostettu . Mieskin pitää sormusta kaikkialla muualla paitsi savusukeltaessa ja salilla.
 12. Yhdessä 7v, naimisissa kohta 1kk
 13. Häät ollaan maksettu paikkavuokraa lukuunottamatta. Sekin maksettais, jos vain lähettäisivät laskun. Rahat on kuitenkin tilillä sitä odottamassa. Häämatkaa ei olla vielä tehty, joten sitä ei ole maksettukaan. Tosin siihenkin olisi jo rahat, jos vain keksittäis paikka ja aika.
 14. Olkaimeton puku oli, eikä lisänä ollut huivia, huntua tms. Hyvin kelpasin papille.. Kaipa tuo ajattelutapa muuttuu, paljonhan on kiinni papin omasta näkemyksestä, että onko miten vanhoillinen tiettyjen asioiden kanssa..
 15. Mulla oli valkoinen huivi, pitkä sellainen. Vaikka päivällä en sitä tarvinnut, tuli se illalla hyttysten suojaamisen takia tarpeeseen. Siinä oltiin sitten "musliminaisina" koko hääväen naiset kun suojattiin itseämme noilta alkukesän äkäisiltä otuksilta