enni-a

Rouva
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

enni-a's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. enni-a

    Opiksi muille

    Muista ottaa puska myös ryhmäkuviin! Ja laita sulhasen viehe takaisin jos se on otettu onnittelujen ajaksi pois.. Ottakaa poseerauskuvia kyllästymiseen saakka koska tuskin niitä onnistuneita on ikinä liikaa.. =) Ja puhu vaikka lähipiirin kanssa etukäteen, että haluatte tietää jos joku estyykin hääaamuna tulemasta. On kivempi ehtiä korjaamaan paikat niin, ettei vieraiden välissä ole tyhjiä paikkoja..
  2. Strutsi: Meillä tulee olemaan sama kuvaaja. =) Tunnistin kuvan hänen seinältään..
  3. E&H: Piti jo aiemmin tulla vastaamaan sinulle! Itse tilasin titaniumerasta juuri saman sormuksen, kuin sinä.. Hyvä maku!! Muutin kokoa heti tilauksen teon jälkeen, johon vastattiin koon muutoksen onnistuneen. Tilaus tuli alle viikossa perille, mutta he lähettivät kuitenkin sen pienemmän koon, jonka sain toki vaihdettua suurempaan. Sormuksen vaihto ei kuitenkaan mennyt yhtä nopeasti, kuin aiemman postitus.. Tänä aikana myöskään kukaan ei vastannut yhteydenottoihini. (sähköposti sekä nettisivujen kautta) Loppu kuitenkin hyvin molemmilla! On muuten todella mukava sormus sormessa.
  4. Vieras_sarm_*: Sormus tuli reilussa viikossa perille.. Eli todella nopea toimitus. Lähetti soitteli työpäivän aikana paketista ja toi oikein töihin asti.. =) Mitään tulleja en siis joutunut maksamaan. Suosittelen!
  5. haave: Kiitos, kiitos.. Kihlassa on yksi 0,03 ct timantti. Nyt en saanut tähän kuvaa liitettyä.. Yritin pelkästä vihkistä ottaan kuvaa somessa, mutta eipä niistä kuvista saa mitään selvää. Laitan toki jos jostain löytyy parempi kamera..
  6. Vihkisormus tuli tänään titaniumera:sta.. Vaatii varmasti totuttelua, koska kihla on 5mm. ja vihki 8mm. Tyytyväinen olen ja nopeasti toimittivat. Vielä kun jaksais odottaa, että sitä saa käyttää..
  7. Minut saattaa isäpuoleni, vaikka tiedän että siitä asiasta sota syttyy.. Isäni on siis elossa, ja varmasti loukkaantuu, mutta tuntuisi todella tekopyhältä kävellä hänen kanssaan alttarille. Olen asunut äidin ja isäpuolen kanssa melkein koko ikäni, joten tällä tavoin haluan kiittää isäpuolta kaikesta. (eikä tämä siis ainoa syy)
  8. isasa: Itse en ole törmännyt pitsireunaisiin huntuihin, mutta tilasin pitkän pitsireunaisen hunnun pukuni kanssa samaan aikaan 1LB sivuilta.. On se kaunis ja jotenkin romanttisen oloinen..
  9. Dubonnet: Kiinnitys riippuu tietysti kampauksesn toteutuksesta, mutta esim. nutturaanhan voi hunnun myöskin ommella. Ei ehkä kannata ottaa kaikkein likinäköisintä tätiä purkamaan ommelta. mutta toimiva ja huomaamaton ratkaisu.. Itselle tulee pitkä huntu koko päiväksi. Tosin kampaus ja kiinnitys ovat vielä hakusessa..
  10. En mikään asiantuntija ole, mutta kuulostaa aika oudolta jos ei kenkiä pystyisi värjäämään noinkin vaaleasta enää uudestaan.. Itse värjäsin kengät ja laukun kahteen kertaan eri väreillä. Myyjän suosittelema "pinkki" oli liian punainen, joten värjäsin uudestaan paremman sävyisellä värillä, ja lopputulos oli selkeästi parempi! Ajattelin myös häiden jälkeen ainakin yrittää värjätä kengät mustiksi. Ajattelitko Marilyne värjätä itse vai liikkeessä?
  11. Aluksi himoitsin Kalevalan Carmen-sarjaa, mutta onneksi mieleni muuttui värin (kukat, kengät, laukku, korujen kivet, kutsut ym.) suhteen.. Korut tilasin Julia Österholmilta, ja todella tyytyväinen olen! Kaulakoruun ostan kivien värisen nauhan.
  12. Kukaan muu ei ilmeisesti värjää kenkiä itse?? Omat kengät ovat juuri kuivumassa, joten jännityksellä odotan kuinka paljon väri vaalenee.. Käytin Dylonin nappiväriä, ja huomasin että värin kunnollinen sekoitus on todella tärkeää! Meinasi paniikki iskeä, kun väri oli ensin aivan liian vaalea. Nyt vain täytyisi jaksaa odottaa..
  13. TINJAMI: Aivan mielettömän hyvin olet saanut värjättyä kenkäsi! Mitä dylonin väriä käytit? Ja millä levitit värin? Jos joku muu osaa vastata, niin mielelläni otan avun vastaan.. Yhdessä kenkäliikkeessä myyjä suositteli kysymään myöskin askarteluliikkeestä värejä joilla voi satiinia ja silkkiä värjätä. Onko kukaan kokeillut?
  14. Meillä ollut käytössä kohta puolisen vuotta kys. firman titaanisormukset. Miehellä malli T8 ja minulla malli T12 yhdellä 0,03 ct timantilla. Timantti edelleen paikoillaan, ja sormus on minulla AINA kädessä. Ollaan oltu hyvin tyytyväisiä sormuksiin, vaikka mattapinta onkin hiukan muuttunut kiiltävämmäksi. Kumpikaan meistä ei ole asiantuntija korujen suhteen ,joten ihan maallikon mielipiteestä on kysymys..
  15. enni-a

    Kihlajaiset?

    Meillä mies järjesti "kihlajaiset" salaa.. Eli kosi yllättäen, ja oli kutsunut lähimmät sukulaisensa meille ihan normaalisti kahville..(asumme minun sukuni kanssa eri kaupungissa) Muutaman ilon kyyneleen ja pusuttelun jälkeen totesi, että: vieraat tulevat sitten tunnin päästä.. Mies oli siivonnut ja tehnyt oikein kunnon tarjottavat.. eli vaivaa oli nähty..