Arde

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Arde

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Me menimme naimisiin Hirvihaarassa helmikuussa, siis puoli vuotta sitten. Meidät vihittiin kartanolla, juhlat oli sielä ja osa vieraista yöpyi meidän kanssamme sielä. Vieraita oli reilu 80 (kutsuttu oli 140) ja mahduimme kahteen saliin. Yhteen tuli sitten ruoka ja lahjapöytä ja bändi oli aulassa. Oli ihanat häät. Parhaat. Mielestämme paikka oli hinnan arvoinen. Vuokrasimme koko lystin, siis kartanon ja viereisen ruusutalonkin. ;D Lasku taisi olla lähemmäs 4500 e. Vieraista osa maksoi pikkuisen yöpymisestään. Lasku sisälsi siis yöpymisen monelta ihmiseltä, paikan vuokran, ruoat, lämpimän alkumaljan ja lasillisen kuohuvaa jokaiselle vieraalle. Ruoka oli ihanaa, henkilökunta oli ihanaa ja auttavaista ja kaikki sujui paikan suhteen täydellisesti. Vieraille paikka oli jo sinällään kokemus, onhan se vaikuttava paikka.
 2. Meillä on häämatka edessä ihan kohta, enää 4 työpäivää. ;D Mutta me emme mene minnekkään kauas pois. Lähdemme lappiin mökkeilemään. Paikalla kun ei juurikaan tunnu olevan väliä, ainoastaan sillä kenen kanssa matkustaa. Minä en ollut innokas lähtemään minnekkään kauas, kun olen jos kylliksi reissannut eikä mies yhtään vierastanut suomen matkailua. Kuherteluksihan se loma menee oltiin missä vain.
 3. Meillä leikki toteutettiin niin, että meidät laitettiin sulhon kanssa hakemaan vieraiden seasta molemmat kuusi ihmistä. Vieläpä sellaista joita ei tunne kovin hyvin. Sitten nämä kaksitoista saivat tehtäväksi hakea jokainen jonkun jalasta kengän. Kenkiin sitten piilotettiin laput ja kengät sattumanvaraisesti takaisin tuojille. He sitten lukivat järjestyksessä tehtävänsä ja sitten piti vielä palauttaa käteen annettu kenkä oikealle omistajalle. ;D Hauskaa oli. Nyt 2 kuukautta on kulunut eikä ainakaan vielä ole tehtäviä suoritettu, mutta kesäkuun maton pesun saaneet ystävämme kyllä uhkasivat tulla hakemaan mattomme 4 kuukautis hääpäivänä.
 4. Meillä oli "marssina" Bryan Adamssin (Everything I Do) I Do It For You kahdella kitaralla soitettuna. Ja valssina oli sulhon toivomuksesta Kauneimpain, rakkaimpain.
 5. Myös minä sanoin kaasoille, että melkein mitä vaan saavat häihin keksiä, mutta tätä en kestä. Siskon häissä juttu luettiin ja väki lähinnä naureskeli turhautuneena. Satakertaa kuultu meidänkin suvun häissä...
 6. Ainakin Vantaalla on putiikki nimeltä Ilmapallokeskus. osoite on Petikontie 15. Ja nettisivu www.ilmapallokeskus.fi Lisäksi myös Sinooperit myyvät ja kai myös täyttävät heliumpalloja.
 7. Ihastuin tähän ilmapallolla lähettämiseen. On meillä hääpaikan lähellä joki, mutta se on jäässä silloin. Takassa palaa kyllä tuli, mutta ilmapallo vei voiton. ;D Ajattelin, että jos hakisi jo edellisenä päivänä helium täytteisen pallon, kyllähän se vielä seuraavanakin päivänä on voimissaan. Nehän kestää aika kauan, ainakin sellaiset foliopallot. Haluaisin sinisen, sydänpallon. ;D Miten ihana idea. :-X
 8. Myös meillä tulee osa kuvauksesta tapahtumaan ulkona, osa sisällä, kun kerran puittet on upeat. Enpä ole tullut edes ajatelleeksi punaista nenää. ;D
 9. Meillä väreinä ovat sininen, valkoinen ja hopea. Paljon, paljon kynttilöitä ja ulos ulkotulet yms. Ja jos vierasmäärä antaa periksi, niin ruoka tarjoillaan salissa jossa takka roihuaa. Hipaus löytyy myös punaista, mutta vain pikkuriikkisen, hääkarkeista ja yöpyvien vaieraiden tyynynpäälle laitetuista suklaista.
 10. Minulla on kaksi kaasoa. Toinen on vanha luokkakaverini jonka kaasona itse olin reilu vuosi sitten ja toinen on minua 4 vuotta nuorempi pikkusiskoni, siis 20v. Tuon vanhan luokkakaverin kanssa on kaiken aikaa pientä kinaa, kun olemme erimieltä siitä miten paljon kaasojen tulee saada päätää asioista... Silti uskon hänen selviytyvän loistavasti, kunhan tottuu siihen, että minä haluan tehä itse.. Toisin kun hän itse morsiammena.. Pikkusiskoni taas on mitä loistavin tyyppi.. Hän ei turhia stressaile ja näin lieventää omaakin stressiäni.