Jump to content
Naimisiin.info

Lyn

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lyn kaikki viestit

  1. Lyn

    Santorini

    Nosto! Tänä kesänä Santorinilla käyneet (ja miksei muutkin)! Kertokaahan kokemuksia!? Erityisesti hotellivinkkejä kaipailisin...
  2. Lyn

    Jyvässeutu

    Olen ollut vieraana talvihäissä Koskenniskassa, yht. vieraita oli varmaan 100-150. Paikka oli ihan kiva ja siisti, mutta ehkä hieman "kolkko" se yläsali oli, kun erityisesti talvivalossa valkoisuus korostui. Tosin sehän on koristelukysymys... Yläkerrassa siis syötiin ja alakerrassa oli tanssit. Alakerta oli kivempi, siellä oli "hämyisempää" ja tunnelmallisempaa ja hyvin mahduttiin, muutama pyöreä pöytä tuoleineen + iltapalapöytä oli toisessa päässä ja bändi + tanssitilaa toisessa. Ulos ja yläkertaan pääsi kätevästi vilvoittelemaan välillä. Pois kaupunkiin päin lähdettäessä pieni ongelma tosin oli se, että takseja sai sinne odottaa tosi kauan. Kaikenkaikkiaan mielestäni kiva paikka, plussaa et ruokailu + jatkot voi järjestää helposti samassa tilassa. Koska paikka on uusi, se on siisti ja hyvässä kunnossa. Kuulemma kesällä sinne voi tulla vaikka veneellä!
  3. Lyn

    Jyvässeutu

    Vesilinnasta vielä... Ruokapuoli on tietty makukysymys, mutta omasta mielestäni heidän menu nimenomaan kuulosti hyvältä, koska ei ollut perus "possupaisti+kermaperunat"-linjaa. Hintaa tosiaan lisää alkoholi, mut sekin riippuu siitä et mitä ja minkä verran tarjoaa ja sit vieraat saa itse ostaa baarista lisäksi mitä haluaa. Tällainen käytäntö on tietääkseni aika yleinen ja toimi hyvin ainakin ystäväni häissä. Onko kukaan ollut Vesilinnassa häissä ja mikä oli mielipiteenne ruoasta? Oliko hyvää?
  4. Lyn

    Jyvässeutu

    Kiitos tosi paljon tiedoista Me vielä kartotetaan eri paikkoja, saa nähdä mihin päädytään... Käytännön syistä vaan ei päästä lähiaikoina niitä katsastamaan, joten kiitos mielipiteestä. Tällä hetkellä suosikki ois Vesilinna, mut onhan se hintava, toisaalta ravintola ois järjestelyjen kannalta "helppo".
  5. Lyn

    Jyvässeutu

    Hei! Tietääkö kukaan mitään Liekkilästä Vaajakoskella? Siitä ei löydy kuvia mistään...
×
×
  • Create New...