Nutza

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Nutza

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä sattui seuraavanlaisia vastoinkäymisiä: - Juhlapaikan pöydät olivat keskenään niin erikokoisia, että vieraiden sovittaminen tilaan alkoi käydä tukalaksi. Onneksi pitopalvelu toi omia pöytiä ilman lisäveloitusta. - Kampaus oli muuten hieno, mutta edestä mitäänsanomaton. Otsalle jätetyt hiukset liimautuivat kuumuudessa hikiseksi valuvaksi hiustupsuksi. - Pitopalvelu oli luullut, että tuomme oman kakunkoristeen. Me taas olimme sanoneet pitopalvelulle, että otamme sen heidän vakiokakunkoristeen. Niinpä kakussa ei ollut lainkaan koristetta. (Tätä ei moni varmaan edes huomannut, sillä kakun päällä oli mukavasti hattaraa) - Harmittaa, että otin kaikki valokuvat ilman huntua (kirkossa ja alkuillasta juhlissa minulla oli huntu). - Viralliset kuvat eivät olleet sellaisia kuin olisin toivonut - Emme muistaneet ottaa juhlapaikalla yhteiskuvia esim. vanhempien kanssa - Häämatkan hotellin ilmoitettiin olevan remontissa emmekä vielä viikko ennen häitä tienneet pääsemmekö lähtemään matkalle. Lopulta saimme vielä paremman hotellin. - Yöruokana olleet nakit loppuivat kesken (onneksi oli leipää ja salaatteja) Ei mitään sen pahempaa ja kovasti kaikki kehuivat juhlaamme onnistuneeksi!
 2. Kirsi-87: Kaunis puku!! Hieman erilainen! Onnittelut puvun ostosta!!
 3. Kirsi: Mistäs löysit tuon puvun?
 4. Tässäpä niitä juhlatilavaihtoehtoja: http://www1.vaasa.fi/vaasainfo/vuokrattaviatiloja.htm
 5. Tässä näkyy hyvin tuo tilan (Merenkyntäjät) kaksiosaisuus. Eli tuossa keskellä on tuollainen palkintovitriini ja sen molemmin puolin oviaukot..... Veikkaan, että jos häihin tulee esim. 100 henkeä, ei tuo suurempi puoli millään riitä yksinään :-/: Ja tässä lisää sisäkuvia:
 6. Minä olen täällä käynytkin jossain vaiheessa ilmoittautumassa, mutta en ole käynyt täällä sen koommin. Meillä hääkirkkona Mustasaaren kirkko Vanhassa Vaasassa ja jatkot Merenkyntäjien majalla Minun päiväkirjassa on tosiaan kuvia tuosta Merenkyntäjien majasta sisäpuolelta. Ihan kivannäköinen paikka, mutta minua jäi hiukan häiritsemään tuon tilan "kaksiosaisuus". Varasimme juhlapaikan jo viime kesänä ja hintaa oli tuolloin 250 euroa. Hintaan ei tosiaan sisälly mitään muuta kuin paikan vuokra! Meillä pitopalvelun hoitaa Silveria. Sadalle hengelle meidän menu tuli maksamaan 24 euroa/hlö. Ja menu näyttää tältä: HÄÄMENU Vihersalaatti Kreikkalainen salaatti Kananpoikasalaatti Lasimestarin silli Sinappisilli Lämminsavulohi Täytettyjä munanpuolikkaita Kinkkuleikkeleet Salaatinkastike Kokonaisena paistettu naudan ulkofile Kermaperunat/keitetyt perunat Wokatut kasvikset Punaviinikastike Vesi Kotikalja Mehu leipä ja levite Hääkakku Kahvi/Tee Tuohon mainitsemaani hintaan sisältyy ruuan valmistus, kuljetus juhlapaikalle, asettelu seisovaan pöytään, astiat, pöytäliinat ja noin neljä tarjoilijaa, jotka kattavat pöydät ja myös kaatavat viinin laseihin ja tiskauskin! Hintaan sisältyy myös kahvi ja hääkakku. Lapset puoleen hintaan ja ihan pienet ipanat ilmaiseksi. Meillä Bestmanina on entinen Silverian työntekijä, joten luotamme kyllä pitopalveluumme täysin!! Kampaus ja meikki minulle tehdään Studioksessa ja hääkuvaus on Pasinsckyllä (kuinka ihmeessä tuo kirjoitetaan....) Noista Vaasan kukkakaupoista minäkin olisin kovasti kiinnostunut.......
 7. Hetken jo luulin, ettei Vaasassa mennä ollenkaan naimisiin.... Meillä juhlapaikkana Merenkyntäjien Maja Vaskiluodossa, pitopalvelu tulee Silveriasta, toiveena olisi saada Mustasaaren kirkko, sillä asumme itse Vanhassa Vaasassa ihan kirkon lähellä...... Ja toivepappi on Lehtineva, sulhon rippipappi. Kertoilkaa kokemuksia ja vinkkejä kampaamoista, meikkauksesta, kukkakaupoista jne.