Megis

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Megis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hollola
 1. Meillä meni häiden kanssa vähän siten, että itse hoidin suunnittelun ja järjestelyt. Kunnes pari viikkoa ennen häitä lähimmät innostuivat toden teolla, ja alkoivat hekin tehdä enemmän. Jälkikäteen ajateltuna - olisi vain pitänyt delegoida tehtäviä paljon rohkeammin muille Ja yleensä juhlien suhteen tehdä, toisaalta, enemmän.. Juhlathan eivät, kuten eräässä gallupissa vastasin, olleet olleenkaan mieleiseni. Kaikkea muuta. Sillä tässä kohtaa jätin kaiken mietinnän ja toteutuksen muille.
 2. Haikeaa se oli, sillä olen vanhempieni ainokainen ( adoptoitu ) lapsi. Tunsin, että nimenvaihdos avioliiton jälkeen on kaikkein lähimpänä napanuoran katkaisemista, kuin mikään muu. Ikäänkuin asiat avioliiton myötä mihinkään muuttuisivat, omiin vanhempiin nähden .
 3. Ei onneksi rakkuloita, mutta muuten jalat kipeytyivät. Eli jatkoilla tanssahtelin ja kävelin ilman kenkiä
 4. Tuota tuota.. Ei ole tullut kokeiltua. Toisaalta.. Vastahan siitä on pari kuukautta aikaa..
 5. Ylipäätään ei mitään, mikä muistuttaa 80 - ja 90-lukujen prinsessapukuja puhvihihoineen jne ...
 6. Näin ainoan hääpainajaiseni hääAAMUNA, ennen herätyskellon piippausta ;D - sekin oli sellainen, että menen vajaan tunnin myöhässä kampaajalle.. No mutta oikeasti, olisi se oikeastikin ollut aika kurja paikka. Hääpäivänä kun tuppaa kaikilla olemaan suht tiukka aikataulu, eikä siitä ole juuri varaa livetä..
 7. Eli missä vaiheessa hääalbuminne on? Te, joiden häistä on jo enemmän aikaa, koska saitte albuminne valmiiksi? Kauanko kesti? Paljon kuvia? Muuta rekvisiittaa? edit. Yhdistin kaksi ketjua. -Trio-
 8. Meillä oli mielessä ruiskaunokki jossakin vaiheessa suunnittelua. Olisimme yhdistäneet sen mm. juuttikankaaseen pöydillä, sekä kiviin jne jne. Olen edelleen sitä mieltä, että ruiskaunokki on kaunis kukka ja monipuolinen koristelussa .
 9. Meillä oli ensin ruokailu ja kahveet, sitten pienen tauon jälkeen häätanssi. Toimi hyvin.
 10. Olisikohan jotain 3000-3500 euron väliltä, en ole kovin tarkkaan laskenut. Ei harmita.
 11. Ollessani töissä ja muuten poissa kotoa sormukset ovat aina sormessa, mutta kotiutuessani otan ne pois.
 12. Kaasolle lahjaksi kasvohoito ( ei ollut koskaan käynyt ) ja bm:lle avoineen Pentikin jalallinen astia esim. pikkuleiville. Molemmille myös isompi muotokuva kiitokseksi.
 13. Kotikunnassamme pidimme. Esim. Lahtea emme ajatelleetkaan, koska täältä saimme sekä vihkikirkkomme sekä juhlatilat.
 14. Hienosti se sujui ;D Alun totuttelun ja helmojen nostelun harjoittelun jälkeen koltun olemassaolon juuri ja juuri muisti.