Megis

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Megis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hollola
 1. Meillä meni häiden kanssa vähän siten, että itse hoidin suunnittelun ja järjestelyt. Kunnes pari viikkoa ennen häitä lähimmät innostuivat toden teolla, ja alkoivat hekin tehdä enemmän. Jälkikäteen ajateltuna - olisi vain pitänyt delegoida tehtäviä paljon rohkeammin muille Ja yleensä juhlien suhteen tehdä, toisaalta, enemmän.. Juhlathan eivät, kuten eräässä gallupissa vastasin, olleet olleenkaan mieleiseni. Kaikkea muuta. Sillä tässä kohtaa jätin kaiken mietinnän ja toteutuksen muille.
 2. Haikeaa se oli, sillä olen vanhempieni ainokainen ( adoptoitu ) lapsi. Tunsin, että nimenvaihdos avioliiton jälkeen on kaikkein lähimpänä napanuoran katkaisemista, kuin mikään muu. Ikäänkuin asiat avioliiton myötä mihinkään muuttuisivat, omiin vanhempiin nähden .
 3. Ei onneksi rakkuloita, mutta muuten jalat kipeytyivät. Eli jatkoilla tanssahtelin ja kävelin ilman kenkiä
 4. Tuota tuota.. Ei ole tullut kokeiltua. Toisaalta.. Vastahan siitä on pari kuukautta aikaa..
 5. Ylipäätään ei mitään, mikä muistuttaa 80 - ja 90-lukujen prinsessapukuja puhvihihoineen jne ...
 6. Näin ainoan hääpainajaiseni hääAAMUNA, ennen herätyskellon piippausta ;D - sekin oli sellainen, että menen vajaan tunnin myöhässä kampaajalle.. No mutta oikeasti, olisi se oikeastikin ollut aika kurja paikka. Hääpäivänä kun tuppaa kaikilla olemaan suht tiukka aikataulu, eikä siitä ole juuri varaa livetä..
 7. Jeap, pari ylimääräistä kiloa tuli jo ENNEN häitä ( perhanan lämmin kesä sai cidukan maistumaan ), ja häiden jälkeen sama homma. Ei tosin samalla määrällä alkoholia. Paino itseasiassa nyt pikkasen vähemmän, kuin pahimmillaan, mutta SILTI.. Kuitenkin kaikki vaatteet, joita kaapista löytyy, menevät päälle.
 8. Eli missä vaiheessa hääalbuminne on? Te, joiden häistä on jo enemmän aikaa, koska saitte albuminne valmiiksi? Kauanko kesti? Paljon kuvia? Muuta rekvisiittaa? edit. Yhdistin kaksi ketjua. -Trio-
 9. Meillä oli häälista, ei toivottu rahaa. Vieraita n. 40 hlöä, ja rahaa tuli n. 600 egen verran.
 10. Meillä oli mielessä ruiskaunokki jossakin vaiheessa suunnittelua. Olisimme yhdistäneet sen mm. juuttikankaaseen pöydillä, sekä kiviin jne jne. Olen edelleen sitä mieltä, että ruiskaunokki on kaunis kukka ja monipuolinen koristelussa .
 11. Meillä oli ensin ruokailu ja kahveet, sitten pienen tauon jälkeen häätanssi. Toimi hyvin.
 12. Olisikohan jotain 3000-3500 euron väliltä, en ole kovin tarkkaan laskenut. Ei harmita.
 13. Hmm.. Meidän häissämme suunnitteluvaiheessa tuntui, että mikään ei mene suunnitelman mukaan. Juhlapaikka kämmäsi varauksen kanssa, ja me jouduimme väistymään - tästä sain tietää vasta pari kk ennen häitä, joten ei todellakaan ollut hyvä juttu. Juhlapaikka, jossa sitten olimme, oli parempi kuin tämä alkuperäinen, mutta silti.. Jälkikäteen ajatellen olisin halunnut viettää häämme tuolla alkuperäisessä paikassa. Olisimme saaneet aikaiseksi enemmän toivomamme kaltaiset juhlat. Juhlapaikan koristelu, tienvarsikyltit ( okei, pikku juttuja ).. Eivät menneet kuten olin alunalkaen visioinut. Matkan varrella ja käytännössä tehtäessä muuttuivat turhan simppeleiksi ja sellaisiksi, joita on "kaikilla" Juhlalta olisin toivonut enemmän räväkkyyttä ja ihmisten osallistumista. Itselle jäi aika kurja fiilis omista häistä - ihmiset istuivat pöydissään, eivät juuri tutustuneet toisiinsa, tuore aviomies ei "päästänyt" minua juttelemaan kutsuttujen kanssa.. 1,5-vuotias tyttäremme istui syöttiksessä vieresämme TAI tiukasti sylissäni, KOKO AJAN.. Siis hienoja hetkiä oli, etenkin juhlapaikalta jatkoille lähdettäessä. Virallisen osuuden siis loputtua. Mutta se juhlapaikalla olo kaikkinensa.. En tiedä, miten muut sen kokivat, mutta minulle jäi paha maku suuhun. Jatkoilla oli jo toinen fiilis, eikä kyse ole nyt ainoastaan siideristä ja ikätovereiden seurasta. Yleensä se tunnelma IHANAA! Jos jotain mainitsen hyvistä, onnistuneista asioista, niin ainakin kuvaukset menivät loistavasti! Bm ja kaaso olivat messissä, ja ilman heidän apuaan emme olisi selvinneet vihkimiseen ajoissa. Kuvauksissa oli hauskaa, ja kuvaaja osasi hommansa täydelleen!
 14. Ollessani töissä ja muuten poissa kotoa sormukset ovat aina sormessa, mutta kotiutuessani otan ne pois.
 15. Kaasolle lahjaksi kasvohoito ( ei ollut koskaan käynyt ) ja bm:lle avoineen Pentikin jalallinen astia esim. pikkuleiville. Molemmille myös isompi muotokuva kiitokseksi.