Jump to content
Naimisiin.info

sansuli

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

sansuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. sansuli

    Kuopio

    Varasimme Koivumäen Kartanon - loppujen lopuksi se tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta! Mikä parasta siellä henkilökuntakin tuntui olevan todella innoissaan juhlistamme ( siis verrattuna siihen, että joihinkin paikkoihin soittaessani tunsin mahdollisena asiakkaana olevani enemmänkin riesa...) On mukavaa jatkaa juhlien suunnittelua, kun tietää, että juhlapaikassakin ollaan halukkaita tekemään juhlistamme näköisemme ja onnistuneet. Jaana P: Miten teillä hoituivat nuo kyyditykset käytännössä? Itse ajattelimme pitää vihkimisenkin paikan päällä - miten teillä oli? Muutenkin olisin kiinnostunut lukemaan yksityiskohtaisemmin juhlienne kulusta, siis että jos saisin vaikka vähän vinkkejä... Meidän juhliin on tulossa noin 40-50 vierasta ja päivä on syyskuussa 2006.
  2. sansuli

    Kuopio

    Kiitos viesteistänne. Meillä on nyt alustavasti varattuna Koivumäen Kartano. Todella lupaavalta vaikuttaa. Ongelma on vaan, ettei ole ehditty täältä helsingistä lähteä paikkaa vielä katsomaan, vaan hoidettu asiaa puhelimitse. Uskon kuitenkin lukuisiin suosituksiin ja kaverini on lisäksi siellä töissä! Mutta mieltäni vaivaa tämä Rauhalahden Kartano ???. Kun Rauhalahdesta puhutaan, yhdistyy juttu täällä foorumillakin heti lähinnä Jätkänkämppään. Minkälainen tämä kartano on? Onko kellään kokemusta? Soitin sinne tänään, lupasivat lähettää tarjouksen ja vaikutti jotenkin kivalta paikalta. Rauhalahti olisi siinä meille hyvä, että siellä voisi yöpyä - toisin kuin Koivumäessä. Meidän häät tulee olemaan aika pienet (30-40 henkilöä), joten haluaisimme panostaa laatuun, eikä hinta ole niin suuri kriteeri. Jos tulee vielä jotain vastaavia paikkoja mieleen, niin laittakaahan viestiä.. :
  3. sansuli

    Kuopio

    Meillä on hakusessa juhlapaikka ensi syksyksi Kuopion seudulta. Asumme pääkaupunkiseudulla, joten netti on ollut oikeastaan ainoa väylä tiedon hakuun. Ongelmanana on ollut, ettei kaikilla paikoilla ole (kunnollisia) nettisivuja ??? Siis kaipaamme vinkkejä teiltä, joilla jonkinlaista kokemusta asiasta on.. Hakemamme paikka pitäisi olla melko tyylikäs ja viihtyisä ja mielellämme pitäisimme vihkimisenkin siellä paikan päällä. Majoittumismahdollisuus olisi plussaa, kun osa vieraista tulee kauempaa. Vieraita ajattelimme kutsua n.40. Paikassa pitäisi olla A-oikeudet. Tällä hetkellä listamme kärjessä on Koivumäen Kartano, josta ilmeisesti se majoittumismahdollisuus puuttuu..? Kehvonsalon Kartanokin kuullostaa hyvältä, mutta netistä siitä ei ole oikein mitään tietoa, ja tämän palstan perusteella häiden suunnittelu ja sopiminen omistajien kanssa on vähän niin ja näin.. Entäs Rauhalahden Kartano? Onko kellään siitä kokemusta? Majoittuminen ainakin järjestyisi kätevästi. Mielelläni kuulisimme kokemuksianne näistä ja muista saman tyylisistä juhlapaikoista, joita tuntuu olevan melko vähän tarjolla.. Kiitos jo etukäteen! : 8)
×
×
  • Create New...