Jump to content
Naimisiin.info

Amor_2006

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Amor_2006's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Huomasin juuri, että mulle on tullut tuollaiset vaaleat laikut lapaluiden luo sekä pepun yläosaan - häihin on reilu viikko aikaa ja olkaimeton puku. :-/ En ole vielä testannut, mutta todennäköisesti puku jää sen verran alas, että osittain nuo lapaluiden laikut jäävät näkyviin. Olen menossa vielä kolme kertaa solkkuun, joten pitäisi varmaan ottaa ainakin osa loppuajasta mahalteen. Miten olette silloin suojanneet silmät? Solariumpaikassani on ainoastaan sellaisia irrallisia suojuksia... En haluaisi riskeerata ja olla ilman suojuksia - mahdoton yhtälö?
  2. Huom! Kaikki lähiaikoina Tallinnaan viinanhakureissulle lähtevät, www.alcoexpress.ee ja www.viinarannasta.ee tarjoavat muutamia viinimerkkejä (St. Helena, Gato Blanco) reilulla 6 eurolla / 3 litran laatikko! Alkossa norm. hinta 23-24 euroa/laatikko, joten halvalla lähtee! Eipä olisi voinut paremmin sattua, kun itsekin ollaan sinne juuri suuntaamassa. ;D
  3. Tallinnan viinanhakureissu lähestyy enkä ole vielä päättänyt ostaako viinit pulloissa vaiko laatikoissa... :-/ Pullojen etuna on juhlavuus ja haittapuolena se, että niitä on hankalampi kuljettaa ja ovat kalliimpia. Laatikot taas ovat halvempia (säästöä meidän määrissä useita kymppejä) ja helpompia kuljettaa, mutta tekevätkö liian "halvan" vaikutuksen? Mielipiteitä ja jo häitään viettäneiden kokemuksia siis kaipaisin... Jos olette päätyneet laatikoihin, niin oletteko koristelleet niitä jotenkin vai laittaneet pöytään sellaisenaan?
×
×
  • Create New...