Kettis

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kettis

 1. Meille tulee joko Baileys-kermalikööri tai Mozart-suklaalikööri ja sit jokin konjakki (niistä en ymmärrä mitään). Mutta nuo liköörit NAM
 2. Minä pidän molempia aina, paitsi leipoessa (ja silloinkin otan pois vain jos pitää käsin alustaa taikinaa). Tiskit hoitaa kone ja jos tiskaan, käytän hanskoja, myös puutarha- ym. likaisissa töissä käytän hanskoja, eli minun ei tarvitse ottaa niitä juuri koskaan pois. Sormukset ovat sen verran tiukat, että eivät tipu uidessa tai vaikka kädet olisivat kylmät tms. Aion myös käyttää sormuksiani huollossa säännöllisesti (tarkastetaan timanttien istutukset, kiillotetaan jne.)
 3. Häävalssi Tchaikovskyn Waltz from Sleeping Beauty eli valssi Prinsessa Ruususesta. Toiseksi Leharin Gold and Silver (Kultaa ja hopeaa) ja kolmanneksi Waldteufelin The Skaters eli "rusettiluistelubiisi". Ja koska meidät on vihitty jo aiemmin eli kirkkoa ei ole, niin sisääntulomarssiksi juhlapaikalle saapuessamme tulee Melartinin Juhlamarssi eli Prinsessa Ruusunen.
 4. Oletteko kokeilleet tuota kuivajäätä eli hiilihappojäätä? Katsoin äsken agan sivuilta ja siellä oli esitelty sitä, mutta siellä sanottiin, että se laitetaan kuumaan nesteeseen jotta höyryä syntyy. Miten tämä käytännössä onnistuu boolin kanssa, kun boolin pitäisi olla kylmää? Vai onko se sitten erikseen vain koristeena, ei booliastiassa? Pitääpä kysyä agalta vielä neuvoa.
 5. Oletteko kuunnelleet sanoja?? Tämä kertoo kylläkin erosta... I will always love you If I should stay, I would only be in your way. So I'll go, but I know I'll think of you ev'ry step of the way. And I will always love you. I will always love you. You, my darling you. Hmm. Bittersweet memories that is all I'm taking with me. So, goodbye. Please, don't cry. We both know I'm not what you, you need. And I will always love you. I will always love you. (Instrumental solo) I hope life treats you kind And I hope you have all you've dreamed of. And I wish to you, joy and happiness. But above all this, I wish you love. And I will always love you. I will always love you. I will always love you. I will always love you. I will always love you. I, I will always love you. You, darling, I love you. Ooh, I'll always, I'll always love you.
 6. Meille tulee hääkakuksi kolmekerroksinen valkosuklaa-vadelmamoussekakku. Sitten tulee vielä kaksi muuta yksikerroksista; Suklaamousse-Baileyskakku ja Banaani-vaniljavaahtokakku. Näin saamme marjaa, hedelmää ja suklaata. Pitäisi jokaiselle löytyä jotain. Sulho haluaa välttämättä banaanikakun niin pitäähän mussukan saada sitä omissa häissään Edit; tein geishamousse-kakkua ja se oli niiiiin hyvää, että haluan sitä myös :
 7. Kolme; rakkaimmat ystäväni. En osannut valita joten pyysin kaikkia ja suostuivat
 8. 300905 Kuusamossa. Hääjuhlaa vietetään 210106 myös Kuusamossa. Vihkimistilaisuus oli yksinkertainen ja lyhyt, mutta mielestäni kaunis Taisinpa muutaman onnenkyyneleenkin tirauttaa... : Miehellä oli puku päällä, minulla hame ja toppi. Lisäksi hankin sukkanauhan ja morsiuskimpun. Ja sormuksia vaihdettiin. Sen jälkeen mentiin syömään oikein pitkän kaavan mukaan.
 9. Meille tuli vihkimispäivä. Silloinhan sitä naimisiin mentiin. Juhlat ovat vasta muutaman kuukauden päästä.