Jump to content
Naimisiin.info

.pilla

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

.pilla's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Omat hääni tulevat mitä todennäköisimmin olemaan talviaikaan ja tällaisen ehdottomasti haluan!!! On paaaljon edullisempi vaihtoehtokin varmasti kuin nuo viitat, mitkä eivät muutenkaan ole minun tyyliäni.
  2. Kiikinen: kokemusta minulta ei löydy, mutta samaa ideaa olen minäkin pyöritellyt mielessäni. Käyttökelpoinen ajatus ainakin minun mielestäni! :)
  3. Maksoin kyllä pukuni itse - tietenkin! Pukuhan jää omaan käyttööni häiden jälkeen, joten luonnollista on, että itse sen myös maksan. Varsinkin, kun morsian antoi minulle "vapaat kädet" valinnan suhteen. Kyllä morsiuspari muutenkin saa varmasti ihan kiitettävästi häihin rahaa palamaan... :
  4. Onhan kesäkin mukava, mutta omat hääni haluaisin pitää syksyllä/talvella. Haluan romanttiset ja tunnelmalliset häät ja pimeä vuodenaika luo paremmat puitteet!
  5. .pilla

    Kaason ikä

    Kun minä kaasoilen, olen hiukka vajaa 22 vuotta!
  6. Minä ehdottomasti haluan kaason ja bestmankin meille tulee. Yhtäläinen hääjuhlahan se siviilivihkiminenkin on!
  7. Meidän suvussamme siviilivihkiminen ei tule olemaan mikään hämmennyksen aihe. Tosin haluaisin kyllä vihkimisen tapahtuvan niin, että myös vieraat saisivat sitä todistaa.
  8. Minun puolestani avioliittoon vihkimistä ei tarvita, mutta saa nähdä mitä mieheni haluaa... Hän siis kuuluu kirkkoon, mutta vierailee siellä ainoastaan ristiäisissä yms. tilanteissa. Suvusta ei onneksi löydy "vanhoillisia" ihmisiä, joten tällaista ratkaisua tuskin tullaan paheksumaan.
×
×
  • Create New...