Jantsu

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Jantsu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  TRE
 1. kesamorsian07: Anteeksi myöhäinen vastaus, tämä rouva on ollut hieman kaukana netistä viimeisen kuukauden aikana (kirjoittelen ensimmäistä kertaa sitten häiden ). Meidän häissä oli noin 85 henkeä, joten sille määrälle oli tuo alkoholimäärä roudattu. Yli kuitenkin jäi ja reilusti niin kun olin arvellut. Valkoviinitonkkia taisi jäädä kuusi ja punaviiniä neljä, siiderilaatikoita jäi kait kolme vai neljä ja kaljaa viisi. Kuohoviiniäkin on vielä varmaankin viisi pulloa (oli muuten erittäin hyvää joten suosittelen). Lakkalikööriä jäi kaksi pulloa ja konjakkia 1½ pulloa. Vodkaakaan ei menny kuin noin 10 litraa. Hinnoista en nyt tarkalleen muista, mutta siiderit oli mielestäni aikalailla Eckerön laivan hinnoissa (ei vain jaksettu roudata autokannelle 15 laatikkoa) ja viinitonkat oli muistaakseni noin 15 euroa. ronja_82: Kuten Katjuska76 jo kertoikin niin Virosta saa tuoda viinaa niin paljon kuin autoon mahtuu. Kuitenkin tämä käsite autoon mahtuu kannattaa ajatella auton kantavuusrajojen puitteissa eikä ilmatilan perusteella. Juomingit saattavat yllättäen painaa aika paljon ja viedä kuitenkin hyvin vähän tilaa, kuten me huomasimme, kun tulimme Tallinnasta kahdella tila-autolla, jotka olivat aikalailla kantavuusrajojen rajoilla.
 2. Olenpas unohtanut tänne infoilla meidän viunan hakureissusta. Todellakin olimme liikenteessä kahdella tila-autolla ja kantavuudet meni kyllä tarkoille vaikka autot näytti siltä ettei autossa ole juurikaan mitään. : Poikkesimme ensin Sikupillin Prismassa ja ihmettelimme hintoja, olivat kalliimmat mitä muistelimme. Ostimme kuitenkin puna- ja valkoviinitonkat Prismasta, koska vaikuttivat olevan hyvässä alennuksessa. Varmistaaksemme hinta-asian poikkesimme lähellä olevassa Rimi Hypermarketissa, mutta siellä hinnat vaikutti olevan samat ellei jopa vähän kalliimmat. Bonuksien kaipuussa palasimme siis Prismaan. Helposti saimme kaikki juomingit kolmeen kärryyn ja kärräsimme ne autoille. Tällä hetkellä yhdessä huoneistamme löytyy tällainen lista juotavaa häihin. - Prince Henry kuoharia 15 x 0,75L - Törley Rose 1 x 0,75L (täytyyhän sitä morsiusparilla olla oma pullo autossa) - J.P. Chenet valkkaria 10 x 3L - J.P. Chenet punkku 10 x 3L - Campero valkkaria 6 x 0,75L (booliin) - Ocean Bay valkkaria 3 x 0,75L (booliin) - Golden Cap Perry 5 x 24 tölkkiä - Golden Cap Move 5 x 24 tölkkiä - Upcider Perry Light 5 x 24 tölkkiä - A Le Coq 15 x 24 tölkkiä - Standard Vodka 4 x 5L mäyriksiä - Muraka lakkalikööri 4 x 0,5L + muita juomia, jotka eivät tulleet hääjuhliin ;D Ja koko tämä satsi maksoi 1000 euroa. Matkat tulivat tietysti vielä päälle, jotka olivat 29 euroa nuppi. Hauska oli päivä vaikka hieman juomien valikoiminen rassasi, kun ei ole kaikista tietoa millaiselta maistuvat, kuten esimerkiksi kuohuviini. Mutta kyllähän kaikki nyt yhden lasillisen pystyy juomaan, tai sit eivät juo.
 3. Tämä systeemi toimii ainakin muistaakseni Siljan Sea Cateilla. Poikkeatte vaan myymälässä ja pyydätte kupongit, joista voi valita mitä ostetaan ja kuinka paljon. Homma maksetaan siinä ja tavarat tuodaan paluumatkan jälkeen autolle.
 4. Me halutaan hieman myös kierrellä Tallinnaa ja taidetaan tehdä pientä hintavertailua. Haetaan sieltä sitten mistä halvimmalla saadaan. Vaikkakin Sikupillin Prisma on vahvoilla, koska isukki saa sieltä sitten bonuksetkin. Samalla tankataan molempien autojen tankit täyteen bensaa, kun on siellä kuitenkin yli 50 senttiä halvempaa kuin Suomessa. Ja tila-auton tankkiinkin sitä saa Suomessa menemään yli 100 eurolla jos tankki on melkein tyhjä niin kuin nyt ollaan tavoiteltu. Hyvä, että päästään Tallinnassa lähimmälle asemalle. ;D Ostoslistalla on tällä hetkellä: - 20 koppaa kaljaa - 20 koppaa siideriä - 20 3L pänikkää puoliksi punkkua ja puoliksi valkkaria - 15 pulloo kuoharia - viskiä/konjakkia 5L keinupullo - jotakin likööriä sopiva määrä - ainakin 20 litraa vodkaa - mahdollisesti lantrinkejakin - hääkarkit laivalta jos löytyy sopivia - kaverille pari suklaalevyä ja ehkä vielä äipälle häihimme puku ;D Ehkä me näillä juuri ja juuri selviämme. : Uskon ainakin, että tällä määrällä kannattaa mennä jo autolla. Kantavuudet alkaa vain hieman huolestuttamaan! :-?
 5. Meillä matka edessä lauantaina. Menemme kahdella tila-autolla kun kerran siten tulee huomattavasti halvemmaksi, kuin yhdellä pakettiautolla. Autoja ei tarvitse vuokrata, kun ne löytyvät perhepiiristä - pakukin olisi toki löytynyt.
 6. Polttarit varmaan kohta edessä ;D Omiin polttareihini ei pitäisi sellaisia ystäviä olla tulossa jotka eivät kutsua häihin saaneet. Sulholla asia onkin toisin. Hän on itsekin ollut sellaisissa polttareissa joissa itse häihin ei ollut kutsuttu - pääasia onkin hauskanpito sanoo hän ja taitavat kaverit olla samaa mieltä. Näin ollen sulhon polttarilistassa on myös sellaisia kavereita jotka eivät häihin ole kutsua saaneet.
 7. Itse olen ihan samoilla linjoilla kuin muutkin, että ystäväni saattaisivat loukkaantua, jos tulisi kutsu vain polttareihin. Nyt onkin sitten sulhon kanssa mietitty listaa uudestaan ja elämän muutoksien myötä pari henkilöä karsiutui pois, joten sain kutsuttua vanhat ystävänikin mukaan, mikä oli ainakin tälle morsmaikulle helpotus!! Myös pari muuta kutsuttavaa tuli viikonlopun aikana ilmi, joille lähtee kutsut tänään. Toivottavasti juhlapaikka ei käy liian pieneksi.
 8. Moikka kaikille! On hienoinen ongelma tällä morsiammella. Olisi mukava kutsua kaikki uudet ja vanhat ystäväni polttareihini ja pitää heidän kanssa hauskaa, mutta mitäs sitten, kun kaikki eivät saa kutsua häihin? Pahoittaisitteko itse mielenne, jos saatte kutsun polttareihin, mutta ette häihin? Haluaisin kutsua kaikki, mutta tällä hetkellä kutsulistalla on vain sellaisia ystäviäni joiden kanssa olen oikeasti tekemisissä tänä päivänä. Miksi?? Siksi, että juhlapaikkamme ja budjettimme 80 kutsuvierasta on täynnä. Harmittaa, että en voi kutsua kaikkia vanhojakin ystäviäni, varsinkin kun viime kesänä juuri olin erään vanhan ystäväni häissä, josta en ollut hetkeen taas kuullut. Oli mukava tavata hänet pitkästä aikaa ja pitää hauskaa. Auttakaa morsmaikkua poistamaan tämä huoli jollain tavoin. :-?
 9. Onko tietoa Tallinnan halvimmista kuohareista eli Sovetskojesta, Sladkojesta, yms.? Ovat noin kahden euron pulloja. Viime reissulta ostin pari maisteltavaksi jotain merkkiä, jota en nyt juuri muista, mutta vielä ei olla pulloihin ehditty kajota. ;D
 10. Moi finn_lily! Itse soittelin maanantaina ja tiedustelin kirkkojen tilannetta omana hääpäivänämme 2.9.2006 ja hyvin näyttäisi olevan vielä tilaa ainakin meidän vaihtoehtoisissa kirkoissa, jotka suurin osa sijaitsevat keskustan läheisyydessä. Tällä hetkellä ykkösvaihtoehtoina ovat Aleksanterin ja Finlaysonin kirkko. Vanhassa kirkossa oli kaikki iltapäivän ajat vielä vapaana, mutta syynä mahtaa olla keskustorilla olevat pirkan markkinat.
 11. Hei, onko kenelläkään tietoa Pispalan kirkosta? Tampereen seurakunnan sivuilla oleva kuvan palanen ei paljon anna osviittaa. Kuvia voi myös laittaa vaikka privana jos löytyy. Meille kirkon sijainnilla ei ole niinkään väliä, mutta pyrimme, että juhlapaikalle olisi alle 15 kilometriä matkaa. Suuri osa vieraista tulee myös kaukaa ja autolla, joten parkkitilaa tarvitsisi olla jonkin verran sopivassa läheisyydessä. Muita kirkkoja joita olemme miettineet ovat Aleksanterin kirkko, Messukylän uusi ja vanha kirkko, Keskustorin Vanha kirkko ja Finlaysonin kirkko. Näiden kirkkojen läheisyydessä vain ei tunnu kovin paljon olevan parkkitilaa, tai ainakaan ilmaista sellaista.
 12. Kiikinen, onko todellakin Haulitehtaan koko vuoden 2006 viikonloput jo mennyt? Syksyltäkin? Nyt iskee paniikki, se on yksi vaihtoehdoistamme, mutta emme ole vielä ehtineet alkaa soittelemaan. Onko muuten tietoa minkä hintainen Haulitehdas on?
 13. Onko teillä tietoa minkälainen paikka Tampereen pursiseuran juhlasali on? Minkälainen vuokra? Ensi syksynä olisi tarkoitus pitää häät ja nyt vasta paikkaa haeskellaan. Järvimaisema lämmittäisi sydäntä, kun veneily on molemmille tärkeää. Kuulisin mielelläni kaikki risut ja ruusut paikasta. Toinen vaihtoehto olisi Pirkan pirtit. Hinnat näyttivät olevan heidän nettisivuillaan, mutta kuvia heikonlaisesti. Millainen on sisältä?
 14. En nopsasti etsimällä löytänyt Irjalan makasiinille hintaa. Osaisiko joku kertoa mitä siellä vuokra maksaa ja mitä se sisältää? Kiitoksia jo etukäteen!