sjoki

Morsian
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sjoki

 1. menin ensiks lievään shokki tilaan... en sanonut mitään... huimas... sit ajattelin... ja sit keksin väittää hyväks vitsiks... No sit tuli se ku en uskonut niin kävi polvilleen ja kysy: Tuletko vaimokseni? Joko nyt uskot?... No sit tuli itku ja sit suunnaton onni TOTTAKAI!!!
 2. Kyllä minun mielestäni voi pyytää... joskus voi olla niin että halutaan pienemmät häät mut ei haluta luopua polttareista. Mä haluaisin ainakin että kaikki ystäväni olis paikanpäällä vaikka häihin ei ois kutsuttukkaan.
 3. Kamalaa lukea tälläistä kirjoitusta... Olen todella pahoillani puolestasi, ja toivon voimia sinulle ja perheellesi että jaksatte yrittää ja löydätte yhteisen tien kaiken kokemanne jälkeenkin. Ymmärrän täysin, olen petetty en tosin ennen häitä mutta häiden jälkeen. Polttareissa mies käyttäytyi asiattomasti mutta ei ihan seksiin asti sentään mennyt. Kyllä siinä tavarat lensi seinälle ja tunteita puitiin. Annoin anteeksi ja halusin yrittää. No naimisiin mentiin ja parisen vuotta sitä kesti kun sitten jäi kiinni "itse teossa". Se riitti, en jaksanut enää yrittää. Mutta uskon ja tiedän että ihmiset voi muuttua ja se on hienoa että itse kertoi tapahtuneesta sulle. Se kertoo jo paljon siitä että oikeasti haluaa jatkaa elämäänsä sinun kanssasi.
 4. Pidän aina ja kokoajan. Ainoa missä olen pois ottanut niin leikkauksissa ja röntgenissä.
 5. jeeeeeeeee.... mä tahtoo nähdä lisää!!!!
 6. Tietää... mut ei kyl itse kirjoittele... tai ei ainakaan ole tunnustanut.
 7. Meillä viitisen kuukautta seurustelua takanapäin kihlautuessa. Vuos toki jo tunnettu. Häitä sitten noin vuoden päähän siitä kun ruvettiin seurustelemaan.
 8. Ehdottomasti kesällä... Olemme molemmat avioituneet aikaisemmin, minä talvella ja sulkki syksyllä. Kauniit kesähäät siis tiedossa.
 9. laahuksen kanssa ei ollut mitään ongelmia... minä pidin itse kiinni siitä koko ajan ja tanssiessa oli ihan hyvä kanssa.... kun nostettava kohta on oikeassa kohtaa ei kenellälään pitäisi olla ongelmia sen kanssa
 10. En olisi vaihtanut mistään hinnasta... kaikki meni just niin kuin piti....
 11. että unohdan korut kotiin ja huomaan vasta kirkossa :-[
 12. nostellaan että löydetään kohta
 13. meile tulee toi nuorisoseurantalo kukko maksaa 600e.... on mahtava paikka ja mahtuu 150 henkee jos oikeen survoomut sadalle hengelle on tilaa... Siellä on just tssaatu remontti tehtyä.... kannattaa tutustua on hintansa arvoinen paikka.
 14. Olipa hyvä idea.... täytyypi toteuttaa sit tosiaan yön pimeinä tunteina.... ja varmasti myös pinentyneellä porukalla!
 15. Oi kun ihania leikkejä....
 16. Meidät vihitään hollolan kirkossa ja jatkot on nuorisoseurantalo kukossa. 11.3.2006
 17. Me ollaan harjoiteltu ihan kotosalla vaan. mulla on hyvin hanskassa miehellä vähän vielä tökkii mutta hyvin tässä vielä ehtii... kyllä se siitä....
 18. Meillle ei tule häälahjalistaa.... annetaan vieraille vapaat kädet!
 19. Meillä on annettu vieraille vapaat kädet.... tuntui mielestäni kaikkein järkevämmältä ratkaisulta. aikani pähkäiltyäni.
 20. Meillä käytetään paljon tumman sinistä ja viininounaisia sävytä ja tietysti paljon kynttilöitä.... Piha koristellaan havuin ja ulko tulin. sekä ehkä myös ulko valo sarjoilla.