Jump to content
Naimisiin.info

Paola

Rouva
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Paola kaikki viestit

  1. Hei Uuri! Etsin vihkisormusta ja olen kiinnostunut kahdesta Poutapilvi- malliston valkokultasormuksestanne. Eli kyseessä ovat mallit A-22W sekä A-20. Tuo ensiksi mainittu etenkin kiinnostaa, mutta minun täytyisi päästä kokeilemaan sopiiko se kihlasormukseni kanssa yhteen (lähinnä ettei sormus ole liian leveä). Tuota A-20 sormusta olen kokeillut, ja se sopi kihlasormukseeni hyvin. Mikä on sormusten hinta? Kiitos jo etukäteen!
  2. Olikos kellään muista paikkakunnan seurantaloista tietoa, lähinnä kiinnostaa Valkeala. Aiemmin ainakin oli mainittu Aitomäen ns- talo, onko se ollut kenelläkään hääpaikkana tai onko joku käynyt paikkaa katsomassa?
  3. No eiköhän sitä rahaa kaikilla ole, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän, mutta tuskin sitä kukaan sen takia pyytää, että kipeästi rahaa tarvitsee esim. elämiseen. Ihmisillä nyt vaan on tapana tuoda lahjoja juhlaan ja monen mielestä olisi loukkaavaa, jos ei mitään lahjaa saisi tuoda. Mielestäni rahalahjan toivominen esim. häämatkaan on hyvä juttu. Itse en kertakaikkiaan ymmärrä sitä, että hääparin pitäisi vastaanottaa vaikkapa neljännet aterimet, kuudennet kattilasarjat ja kolmannet astiastot, jos niitä kaikkia kerran jo on eikä tilaa millään riitä kaiken säilyttämiseen tai sitten ne hautautuvat käyttämättöminä varaston perukoille. Itse ainakin koen, että haluan lahjallani ilahduttaa hääparia ja jos he eivät tavaralahjoja halua, annan mielelläni rahaa. Eipä se minulta ole sen enempää pois, rahaa menisi lahjanostoon joka tapauksessa, joten miksi en ilahduttaisi hääparia heidän toivomallaan lahjalla. Lahjan kuitenkin joka tapauksessa veisin. En todellakaan halua korostaa omaa lahjaani enkä halua hääparin tietävän, minkä verran olen rahaa tuonut tai mitä olen heille listalta valinnut. On outoa, jos joku tuijottelee näitä lahjojen "summia" siis sitä kuka on tuonut ja minkä verran; mitä ihmeen merkitystä sillä on. Omista häistäni en tiedä ollenkaan, kuka on antanut rahaa ja minkä verran. Kaikkien lahjat olivat mieleisiä ja lisäksi saimme tehtyä unelmien häämatkan.
  4. Paola

    Hummer-hääautona

    Hyvä valinta! Meillä oli Hummer hääautona viime talvena häissämme. Vuokrasimme eräältä yksityishenkilöltä ja saimme mielestämme suhteellisen edullisesti. Auto oli siisti ja näyttävä!
  5. Mullakin on vain yksi sormus yhdistettynä kihla- ja vihkisormuksena. Kun menimme kihloihin ja valitsimme sormuksia, päätimme hylätä ns. perinteiset vaihtoehdot eikä niitä juuri tarjolla ollutkaan, koska olimme ulkomailla. Löysimme molemmille aivan ihanat unelmien sormukset, omani on melko näyttävä ja tyyliltään sellainen, ettei sen kanssa edes oikein sopisikaan mikään toinen sormus, joten päätin jo siinä vaiheessa, että toista sormusta mulle ei tule. Pidin sormusta sen puolisen vuotta joka oltiin kihloissa ja kun mentiin naimisiin, niin sormukseen kaiverrettiin molemmat päivämäärät ja sama sormus pysyi edelleen. Esim. jumpassa, lenkillä ja kotihommissa en sormustani pidä. Yllättävän moni on kummastellut sitä, että mulla on "vain" yksi sormus, mutta onneksi en ole itse niin kaavoihin kangistunut, että kaikki pitäisi tehdä samalla tavalla kuin muut Enhän ole sormuksen kanssa naimisissa! Ja luulkoon tosiaan jokainen siviilisäädystäni mitä haluaa. En kyllä itse ainakaan tuijottele toisten sormia ja sormuksia.
×
×
  • Create New...