marjo 18.2.2006

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

marjo 18.2.2006's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Poistumismarssi oli helppo päättää:Kuulan Häämarssi. Jos Kuulan Häämarssi soi sisääntullessa, niin molemmat eli minä ja sulho vetistellään heti alkumetreiltä..
  2. juu ei tuu, eihän aika riitä kaikkeen! Ajakoot omat valokuva-albumit saman asian eli kertokoot ne miten ollaan tavattu ja elämäämme eletty ennen häitä! Onneksi oon keränny kaikki mua ja sulhoa koskevat valokuvat omaan albumiin (siis albumeihin n. 4 kpl; onhan tässä yhteisiä vuosia takana jo 11)
  3. Aattelin että näin runoiltais meidän kutsuun tai hääkarkkeihin: "Vuodet vieriä saa, toiveena mulla on jokainen niiistä vierelläs taivaltaa. Sinut nähdä kun saan ja nähdyksi tulla kaksi pelkonsa voittaa." -Juha Tapio_ Tai samalta lauluntekijältä: "Joka hetki päivin sekä öin se olet sinä jota ikävöin joka hetki päivin sekä öin Joka hetki voitoin taikka häviöin se olet sinä jota ikävöin joka hetki päivin sekä öin" Tai vielä yksi: " Tämän tummenevan taivaan alla kanssasi hetken jos saan surun unohtaa vain suremalla kahdestaan yksinäiset kun toisensa kohtaa sylissä pakenee muu suo vasten mun mieleni raskas huojentuu"
  4. marjo 18.2.2006

    Etelä-Pohjanmaa

    Jee tänne mäkin kuulun! Nurmoolaasten häät pidetään Ilmajoella.. ainakin tämmösten ittellisten ilimajokisten. ;D
  5. Yksi kaaso. Hoidan lähes kaiken itse (suht pienet häät eikä mitään ylimääräisiä väkerryksiä). Kaaso siksi että on joku jonka kanssa puhua asioista ja joka hääpäivänä pitää seuraa ja huolehtii että kaikki tulee tehdyksi tai otetuksi mukaan. Lähinnä siis henkiseksi tueksi.
  6. Mistä ihmeestä te kaivattekin nämä karmiat puvut???? Meikäläisen inhokkeja on kaikki puvut joissa on yli 2 metrin laahus ja tylliunelmat ja nämä pinkit puvut. öks. Mutta toisen suosikki toisen inhokki... Jokainen taplaa tyylillään
  7. Mulla ei oo ikinä ollut mitään unelmaa kesähäistä; olishan se kuitenkin ihanaa yöttömän yön alla viettää häitään mutta toisin kävi. Päätettiin tänä kesänä että mekin voitaisiin mennä naimisiin mutta eihän me kesään asti jakseta odottaa; joten talvihäät tuli 18.2.2006
  8. Tässä on oltu jo lähes kolmekymmentä vuotta samalla nimellä niin miksi vaihtaisin? On vaan toi nimi niin suuri osa omaa persoonaa. Lisäksi miehen nimestä voi jollekin tulla mukavia assosiaatioita joten en taida sitä huolia.. Omani on kaiken lisäksi tunnettu kotiseudulla. Miehellä ei ole mitään asiaa vastaan; säästytäänpä ainakin häiden jälkeisiltä passien, ajokorttien, pankkikorttien yms uusimisilta. Tilanne varmaan muuttuu kun ja jos lapsia tulee, täytyy sitten funtsia asiaa uudelleen.