rouskupossu

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About rouskupossu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. kyllä juu hymyilin. vilkaisin veljeäni ja olin ihan likellä repsahtaa oikeen kunnolla. pokka pysyi ja pääsin hymy korvissa sulhaseni kanssa alttarille.. kamalaa kun joutuu naurua pidättelemään.. mua ei ees jännittäny kun keskityin niin siihen et en repee.
 2. sisään tullessa kuula. musta se on jotenkin sellanen että siihen kiteytyy kaikki se juhlan arvokkuus ja jännitys. pois mennessä iloinen, vapautunut prinsessa ruusunen. valssina on yks niistä häävalssi- nimisistä valsseista. toisena valssina on lumikki elokuvasta taas päivä kaunein on. että ripsessa meiningillä...
 3. meillä kai harrastetaan karaokea sit kun bändi on lopettanut. sopii meille. eilen polttareissakin jouduin veisaamaan..
 4. valtavan kauniita, mut yhdyn samaan kuoroon: pahvia!! meille tulee 4 kerroksinen kinuskikermakakku.. kuolaa...nam...
 5. me ostettiin kaasolle ja bm:lle taskumatit. bm saa ihan tavallisen, kaasolle on sellanen sydämen muotonen minkä saa kaulaan roikkumaan. se ei oo kovin iso, mut sopii kun nyrkki silmään mun kaasolle! luulen kans et ne ei oota mitään lahjuksia. ne on tehny ihan hirveen duunin meiän häitten eteen, et ovat kyllä kiitoksensa ansainneet!
 6. mistään ei jouduta luopumaan sen takia että meillä on keskimäärin edulliset häät. budjetin katto on 4000 euroa, mutta alle taitaa jäädä aika kirkkaasti. kutsut askartelin kaason ja sulkun kanssa, ja ne oli kyl kauniimmat kun mistään tilattuna ikinä! viinat haettiin tallinnasta, ja on muuten paljon halvempaa kun täällä, vaik matkat maksaa. pelkästään sillä säästöllä mikä skumpasta tuli, olis menty vaikka kaks kertaa sinne viroon ja takas. ruoka tehdään itse, talkoilla. arvatkaa vaan kuinka kivaa mulla on ollu äidin, siskojen ja kaason kanssa kun me ollaan suunniteltu ja tehty. täällä maalla kun kaikki tuntee kaikki niin saa mitä vaan ja halvalla. äiti ja siskot tekee hääkarkit. ihan perussetti, suklaasydän tylliin. puvun ompelee mun ystäväni, hinnaksi tulee n. 150 euroa. eikä toista samanlaista oo varmasti. sormus löyty halvalla, 94 euroa. eikä varmaan ihan heti kävele kukaan vastaan samanlaisen vihkisormuksen kanssa. mulle on tärkeetä korostaa yksilöllisyyttä, sekä sitä että vaikka juhlat onkin niin ei tarvitse syyllistyä yltiöpäiseen kuluttamiseen.
 7. no todellakin.. en oo nähny kun yhen hääunen, mut se kyl riitti... mä olin menny naimisiin yhen toisen tyypin kanssa, ja surin sitten siinä unessa että millä mä nyt san tän peruttua ja selitettyä mun kullalle kaiken parhain päin, et voidaan mennä naimisiin. tää toinen tyyppi olis ollu seuraavana päivänä (siis siinä unessa) menos naimisiin jonkun kanssa, enkä mä todellakaan tiedä miten me jouduttiin naimisiin. mitään häitä ei siis ollut. no sit mä heräsin ja olin lievästi sanottuna helpottunut että se olikin vaan unta. kävin takas nukkuu, ni eikös se sama uni saanu viel jatko osan! se oli hirveetä. mä tiesin koko ajan et se on unta, mut mä en pystyny herää siitä. ja kaikki tuntu niin todelliselta, mä itkinkin ihan oikeasti. siihen mä lopulta heräsin.
 8. kiva ketju!! ei vaan löytynyt lumikkivalssin sanoja.. olisiko jollain? se nimi on "taas päivä kaunein on"
 9. meillä ei varsinaista teemaa ole, mutta tässä meidän häitten koristuksia: kattovalot on pannassa. nurkissa on lehdettömiä puita, joissa valosarjat. näyttämön reunassa valoverkko, meidän pöydän etulaidalla valosarja. kaikki jalalliset lasit mitä omista ja sukulaisten kaapeista löytyy, laitetaan n.3 lasin ryhmiin pöydille. laseihin tuikut. pilarikynttilöitä. näyttämöllä on varmaan valot, että bändi näkee soittaa. tanssilattialle kohdevalo. sinisiä lasihelmiä pöydille.
 10. menkööt mun puolesta strippibaariin, jos huvittaa.. tosin mun kullan polttareissa iltaohjelma on mökillä, keskellä ei mitään. mut sinne jos ne jonkun horatsun hommaa ni mä raahaan sen ihan henkkoht pillistä pihalle! mut en kyl usko et on. ite en halua mitään stripparia omiin polttareihini. jos hunksit tulee ihan omana ittenään, ei siis strippaamaan, ni teretulemast vaa.........
 11. musta olis ihanaa jos satais ihan ärjynä lunta, sais ihania kuvia!! mä en pikku pyryjä pelästy... ;D mut jos on karmee tiskirättikeli, ni voi olla että mietin tät juttuu uudestaan... heh ulkona olis tarkotus kuvata, jos säänhaltija antaa.
 12. no ei mulle tullut mieleenkään sekaantua koko bm asiaan. tosin mulla ei ole bm:n suhteen mitään valittamista. meiän kaaso ja bm ei ollu ikinä ees nähny toisiaan ennen kun ne piti ekan oman tapaamisensa, nyt niistä on tullut kai ihan hyviä kavereita keskenään, ja hommat sujuu kuulemma tosi hyvin. mieheni veli on kai pyydetty seremoniamestariksi. mä en hääohjelmasta paljoa tiedä, kun he haluavat hoitaa ohjelman. luotamme sen heidän käsiinsä, he vain hyväksyttivät meillä ns. asian kehykset.
 13. ai niin, mies tuli yks päivä töistä ja kerto että ne saa töistä 2 päivää naimislomaa ;D
 14. meillä menee häiden järjestelyyn tasan 3kk. mies on kiinnostunut, ja heittelee hyviä ideoita. jättää silti käytännön toteutuksen mun harteille, mä sitten delegoin parhaani mukaan... hääautoidea meillä on ihan mahtava, en ala sitä nyt seputtaa kun se on pitkä juttu. siihen liittyen miehen kommentti: - eiks ois siistii mennä helikopterilla kirkon pihalta sinne hääpaikalle?? minä siihen tokasin että: ai toi kaikki 100 metriä... mut siitä jalostu ihan kuningas idea.
 15. minä saan hoitaa häidemme järjestelyt. avain on jo mainittukin, delegointi. mutta siitä ei ole apua jos saa itse korjata jälkiä, kuten sanoit morstyttö. mä olen antanut hyvin tarkat ohjeet, ja painottanut että minulle saa ja pitää soittaa, jos joku asia epäilyttää. tulee ainakin asiat hoidettua kunnolla, kun tekee itse. en halunnut edes pitopalvelua, kun en ole koskaan kuullut että jollakin olisi mennyt pitopalvelun kanssa ihan nappiin, ilman mitään ongelmia tai valittamista. toistaiseksi narut pysyneet hyvin käsissä, vielä kuukauden kun sujuisi. toivon kaikille kilometrin tosi elastista hermoa, jaksamista ja onnea!!