piu1975

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä piu1975

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Huittisten seutu
  1. mun etunimi taitaa olla katoavaa kansanperinnettä :-? vuosina 1960-1979 (synnyin -75) sen on saanut liki 10 000 tyttöä, 2000-2006 vain 85! Musta tulee Rva Kuisma, miehen nimi siis. Meillä on aika lailla yhtä "suositut" sukunimet, molemilla noin 2400-2900 kaimaa.
  2. me kuulutaan kyllä kirkkoon, muttei olla mitenkään "uskonnollisia" eikä uskonto näy arjessa. me myös viihdytään pienessä porukassa eikä muutenkaan tehdä isoa numeroa häistä, pikkuporukan kesken juhlitaan. halutaan päästä helpolla ja halvalla, siksi mennään maistraattiin ;D
  3. Mä olen peli- ja leikki-ihminen, meillä on hauskaa kaveriporukan kanssa mökillä, mutta häissä... Se on aina kauhein jännityksen paikka kun kaaso lähestyy lavaa tai esiintymisaluetta paperilappu kädessään :-[ Siinä sitten katsellaan seinille tai lähdetään vessaan tai tupakalle, tupakkapaikka muuten täyttyy usein juuri näiden "tunnelmaa nostattavien ja vieraita viihdyttävien" ohjelmanumeroiden aikana todella nopeasti. ja sitten kurkitaan välillä ovesta sisään joko uskaltaisi mennä takaisin, ettei vaan kukaan pyydä vapaaehtoiseksi minnekään. itse todennäköisesti saisin paniikkikohtauksen (kärsin paniikkihäiriöistä ja ahdistuksesta väenpaljoudessa, mutta jos saan olla "rauhassa" ja liikkua omaan tahtiin, en tarvitse lääkettä) ja alkaisin itkeä jos joku lukisi mun nimen jostain paperista ja "pakottaisi" kisailuun :-[ En ole kertonut vaivastani monille, pärjään normaalielämässä aika hyvin kun osaan välttää tiettyjä tilanteita ja pidän lääkkeet mukana. jopa häihin tai muihin juhliin voin mennä kun "mua ei kiusata" tai multa ei vaadita liikoja outojen ihmisten keskellä. joku tanssiparin valinta kenkien avulla... ei kaikki osaa/halua tanssia edes oman kumppanin kanssa, saati sitten vieraan. tuskin siinä sen enempiä tutustuttaisiin, kohteliaat kommentit säästä ja hääparin asusta ja takaisin omiin pöytiin. 12kk... ei toimi, vanha idea eikä niitä tehtäviä tunnuta muistettavan, ei edes hääpari... En keksi yhtään hääleikkiä, missä ei joku joutuisi nolatuksi tai naurunalaiseksi... olisin aikoinani halunnut isommat häät, mutta juuri ohjelman keksimisen vaikeus sai pitäytymään pienissä häissä. ei onneksi tarvitse pitää sadan hengen häitä missä pitäisi väkisin vieraat yrittää saada tutustumaan toisiinsa. me siis lähdetään kaveriporukan kanssa mökille, me kustannetaan mökki, saunat, ruoat, juomat yms. koko viikonlopuksi. ja tulee paaaaaaaaaaaljon halvemmaksi kuin mitä täältä on saanut lukea hääbudjettien huimia saldoja. mutta kuten ennenkin sanottu, kukin taaplaa tyylillään, tää on vaan mun (paniikinsekainen) mielipide... kahdet kesähäät tulossa, mitä "kivaa" ohjemaa mahtaa olla :