Hyacinth

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Hyacinth

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ei puhuttu millaista kosintaa EN halua, emmekä millaisen mahdollisesti HALUAN. Mies sai kosia ihan niin kuin parhaaksi katsoi . Oman mieheni tuntien ja hänen tuntien minut, ei tullut mieleenkään että hän olisi kosinut tyyliin korismatsissa, niin että kosinta olisi näytetty koko yleisölle screeniltä.
 2. Olin ajatellut viedä pukuni SOL:iin pesuun, mutta missun kokemuksen jälkeen täytyy harkita vakavasti muitakin paikkoja. Olen pesettänyt SOL:lla muita, helpommin pestäviä vaatteita ja niiden suhteen ei ole ollut mitään valittamista. Mutta hääpuku on ihan eri asia kuin kauluspaita... Lisää suosituksia pesuloista/ varoituksia mihin ei kannata mennä?
 3. Niinpä se on tehtävä.. Aattelin vain kysäistä onko tästä olemassa jotain vakiintuneempaa tapaa.
 4. Jos aiotaan heittää sekä morsiuskimppu että sukkanauha, missä järjestyksessä? Onko olemassa vakiintunut tapa kumpi heitetään ensin? Ja onko nämä heittelyt yleensä eri aikaan, vai niin että ensin toinen ja heti perään toinen. Olen kyllä ollut useammissa häissä vieraana, mutta eipä ole tullut näin tarkkaan katsottua... muoks. Siirtääkö joku ystävällinen mode tämän Hääjuhla- osioon, jos tämä kuuluu paremminkin sinne?
 5. Hotelli on todella ryssinyt, jos kerran oli sovittu että tulette vasta myöhemmin! Nähtävästi tajusivat itsekin mokansa, kun kerran hoitivat teille Kämpin sviitin.
 6. Minusta ko. kakut eivät näytä syötäviltä... :
 7. Ihan varmasti! Minulla ainakin muuttuisi. Mutta mutta.. minusta ei myöskään voi ajatella niin, että nyt pitää ensin yrittää hankkia lapsi, koska se SAATTAA meidän kohdalla olla hankalaa, ja mennä sitten vasta naimisiin. Näin kirjallisesti, kun ei näe toisen ilmeitä ja kuule äänensävyä voi tulla väärinkäsityksiä . Se mitä yritän sanoa, on että ajattelen asioita tämänhetkisen tilanteeni mukaan ja jos saan jotain uutta tietoa tai tilanne muulla tavoin muuttuu, myös mielipiteeni ja toimintatapani saattaa muuttua radikaalistikin.
 8. Tietenkin jokainen toimii niin kuin itse katsoo sopivaksi. Ja jokaisella saa(nee) olla oma mielipide tähänkin asiaan . Oma mielipiteeni on: jos kirkkoon kuulumattomana ja sen oppeihin uskomattomana liityn kirkkoon päästäkseni vihille kirkossa, olen tekopyhä. ps. arvasin että joku tarttuu kommenttiini... eilen olin hieman provosoivalla tuulella ;D
 9. Samoilla linjoilla. Eli kaaso saa minun puolesta pukeutua juuri niin kuin haluaa, omalla kustannuksellaan. Hänellehän ne vaatteet jäävät ja hän voi käyttää niitä muissa juhlissa. Minusta tuntuisi typerältä alkaa pukea aikuisia ihmisiä samanlaisiin "kaasonvaatteisiin", joilla olisi tod.näk. hyvin vähän käyttöä tulevaisuudessa.
 10. Kravatti. Rusetti kuuluu vanhanajan herrasmiehille ja kissoille .
 11. Aikamoisia hörsötyksiä! ;D En silti olisi yhtään yllättynyt mikäli joku tykkäisikin juuri tällaisista mun mielestä yliampuvista puvuista.