Shiva

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Shiva

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Sori Mamal, tein hätäisiä päätelmiä kun en löytänyt viestejäsi viime aikoina :-[ Ja hauskaa, että pyörit!! Laitoin sulle privaa. Lisäys: Kiitos kuvista Mamal!!
 2. Minäkin yritin udella, mutta Zellona taitaa pitää matalaa profiilia asian suhteen! Olisiko kenelläkään muuten kuvia tilasta juhlakuosissa? Mamal ei taida enää täällä pyöriä, mutta löytyisikö joltakulta muulta?
 3. Suomi taitaa olla aikalailla poikkeus sen suhteen, että täällä voi mennä naimisiin ihan virallisestikin vain käymällä kirkossa. Monissa maissa valtion ja kirkon roolit on erottu tässäkin asiassa ja kaikkien pitää ensin käydä maistraatissa tai vastaavassa hoitamassa siviilipuoli ja sitten voi itse valita minkä kirkon haluaa, jos haluaa, siunaamaan avioliiton. Tai vaikka monta uskontokuntaa, jos ne vaan suostuu. Tunnen kyllä parin, joka meni ensin naimisiin virastossa (pakollista siinä maassa), sitten oli katoliset vihkiäiset ja sitten vielä shintolaiset päälle.
 4. Hyviä kuvia Latka, kiitos! Mäkin vielä mietin tätä paikkaa mahdollisena ja sen vuoksi voinkin kertoa, että juuri käymäni puhelinkeskustelun perusteella siellä on edelleen vapaa catering, vaikka omaa ravintolaa tietysti suositellaan. Ja juomat myös vapaat. Tila on käytössä aamusta asti ja ulkona pitää olla 02. Kalusteet tulee tarvemäärän mukaan, jos oikein ymmärsin niin liinat kuuluu mukaan, äänentoistolaitteet on (cd-soitin, mikrofoni), siivous kuuluu hintaan, tilassa on lisäksi piano. Katsomassa voi käydä sopimalla tai sitten vaan piipahtamalla 9-17 toivoen, että joku avaimellinen on paikalla.
 5. Kiitos kaikille suosituksista ja edelleen otetaan vinkkejä vastaan! Kansallissali ei taida meille oikein sopia, kun ymmärsin, että sieltä pitää olla ulkona klo 24. Oikaiskaa, jos tämä tieto on vanhentunut tai muuten vain vääriin! Käydään tällä viikolla katsomassa sitä Agroksenmäkeä (lukihäiriö iskee aina tän nimen kohdalla ja arvon geetä ja ärrää satunnaisjärjestyksessä näköjään ). Uskallatko Zellona paljastaa, että mikä teidän uusin ykkösvaihtoehto on?
 6. Kiitos kuvista JiiHoo! Mä olin tosi pettynyt, kun paikan sivuilla ei ollut minkäänlaisia kuvia tai tarkempaa tietoa paikasta. Hienoltahan tuo näyttää, tosin häätarkoituksiin toi motto on aika jännittävä ;D Hyacinth, me yritetään myös vältellä liian mahtipontisia paikkoja - en itse tunne oloani kotoiseksi sellaisissa paikoissa vieraana ja vaatisi kutsujalta paljon vapauttavaa ohjelmaa ja tunnelmanluomista, jotta jäykistelyvaihe saataisiin ohi mahdollisimman pian. Tämä siis koskee omaa lähipiiriäni, toisilla on varmaan toisin! Mutta jumppasalityylikään ei oikeen nappaa, varsinkin kun ei olla askartelu- tai koristeluihmisä alkuunkaan.
 7. Kiinnostaisi kuvat kovasti! Kuinka suuret juhlat teille on tulossa? Itse epäilen, että meille paikka olisi liian suuri (ehkä n. 65 vierasta), mutta kuvasten perusteella tila olisi kiinnostava. S-posti: [email protected]
 8. Kiitos vinkistä, sijainniltaan Kämp olisi aivan loistava! Mutta valitettavasti just toi ruoka- ja juomapuolen hinta nousisi siellä niin korkeaksi, että on aika painava miinus.
 9. En löytänyt etsimällä keskustelua just tästä aiheesta, joten päätin laittaa uuden pystyyn! Tarkoituksena olis järjestää hääjuhlat talvella 2006, mahdollisesti jo tammi-helmikuussa. Vieraita olisi tulossa noin 70 - tällä hetkellä ongelmana on, että lopullinen määrä saattaa olla mitä tahansa 50 ja 90 välillä! Vieraita nimittäin kutsutaan useasta eri maasta ja osanottoaktiivisuus saattaa olla hyvinkin vaihtelevaa ja muuttua vielä loppumetreilläkin. Eli tilan pitäisi olla joustava koon puolesta... Toki pyritään kyselemään vähän jo etukäteen osallistumishalukkuutta. Samasta syystä juhlatilan pitäisi mielellään olla lähellä keskustaa (hotelleja). Mielellään myös mahdollisuus pitopalveluun emmekä välttämättä halua maksaa ravintolahintoja juomista. Ja sitten tietysti juhlia pitäisi voida ilman aikarajoitteita puoliltaöin tms. Mielellään myös yksi iso tila, johon kaikki mahtuvat kerralla. Ei tarvitse olla bänditiloja tms. Kyseessä on iltapainotteinen juhla talvella, joten näkymat ja ympäristö ei ole erityisen tärkeää. Huh, hirveä lista toiveita siis! Olen alustavasti miettinyt seuraavia: Teatterimuseota (kallis vuokra: 1000+kalusteet) Argosinmäen Holvikellaria (kallis 1000+ ja ehkä meille liian iso??) Korjaamoa (kokemuksia??) Onko teillä kokemuksia saman kokoluokan juhlista ko. paikoista? Entä vinkata muista paikoista, joihin kannattaisi tutustua? Kauhistuttaa maksaa yli 1000€ vuokraa, jos vieraita ilmestyykin vaan 50... :-/