tanja86

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About tanja86

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Menin naimisiin nyt lauantaina 13. päivä. Koska voin hakea uutta ajokorttia ja pankkikorttia? Pitääkö odottaa jotain lappuja tms. jostain? Tällä hetkellä minulla ei ole kuin vihkitodistus, mutta eihän siinä näy, mikä uusi sukunimeni on eli se ei varmaan käy "todisteena" sukunimen muutoksesta...? Pitääkö ajokortti hakea oman paikkakunnan poliisilta? Eli voisinko espoolaisena hakea ajokortin esim. helsingistä?
 2. Olen yrittänyt etsiä mukavaa pientä leikkiä meidän vanhemmille, mutta en ole löytänyt juuri mitään vain anopin/apen ryöstön, joka ei erityisemmin kyllä kiinnosta... Olisiko teillä hyvää ideaa? Ideoita tarvitsisin pikimmiten, koska häät on ensi lauantaina 13. päivä ja kokonnumme viimeisen kerran kunnolla kaasojen ja bestmanin kanssa parin päivän päästä lauantaina, jolloin menemme illan ohjelmaa ja aikataulua läpi... Hätä alkaa olemaan suuri, kun ei tunnu mitään kivaa ohjelmanumeroa löytyvän heille :-? Niin sitä piti vielä sanomani, että sulhasen vanhemmat ovat eronneet reilu 10v sitten eivätkä ole kummemmissa väleissä, joten se hankaloittaa vähän asiaa... Olisin super hyper kiitollinen, jos saisin edes muutaman varteen otettavan idean!
 3. Nyt viikonloppuna vasta pääsin käymään tuolla Ikeassa, mutta ei valitettavasti ollut servettien väri ihan sellainen kuin olisin halunnut ja ne olivat mielestäni vähän ohuita, jos niiden pitäisi pysyä taitettuina pystyssä pöydällä... Väri olisi saanut olla hiukan raikkaampi. Kävimme samalla myös Kodin Ykkösessä ja sieltä löytyi juuri sellaisia raikkaan värisiä ja tarpeeksi paksuja ruokaservettejä. Olivathan ne kalliimpia kuin Ikeassa, mutta minusta niiden "ylimääräisten" eurojen arvoiset eli nämä, mitkä nyt ostin olivat 2.95e/ 20 kpl.
 4. Itse en pitäisi siitä ajatuksesta, että mieheni kiihottuisi jostain toisesta naisesta, joka hilluu alastomana edessä. Kyllä minä mieleni pahottaisin, vaikka se katsomista olisikin vain. Ei häät siitä peruuntuisi, mutta todella pettynyt ja vihainen olisin. Mutta strippareista ei ole huolta, koska olemme sanoneet kavereillemme, että haluamme yhteiset polttarit mukavan illanvieton merkeissä. Enkä siis painostanut miestäni tähän! Mieheni veljelle (=bestman) olisi saattanut tulla ongelma stripparista, koska hän on suht menevä sinkku (=ikuinen poikamies) ja hän melko varmasti olisi halunnut hankkia miehelleni pienen yllätyksen... > Ehkä olen sitten outo, mutta minä kyllä voisin mieheni kanssa mennä katsomaan stripparia yhdessä, mutta en päästäisi häntä kavereidensa kanssa tai yksin, vaikka luotankin mieheeni 101%:sti
 5. Lumikellossa on kaikki kuvallisia enkä kyllä löytänyt yhtään kuvallistakaan limenväristä... KodinAnttilassa en oo käyny vähään aikaan... Täytyy toivoa, että pääsis kattomaan sinne piakkoin tai, jos jollain on varmaa tietoa niin kertokaa löytyiskö!
 6. Ihan hyvä idea toisaalta. Mutta, jos ette halua vieraille alkaa selitellä, että vauvaa ei siis ole viela tulossa vaan vasta haaveissa ja seuraavien kuukausien monia kyselyitä, jokos sitä ollaan pieniin päin niin en suosittele... Enkä halua nyt masentaa tai mitään, mutta aina se raskautuminen ei ole niin helppoa kaikilla... Mutta, jos ette näistä turhista "paineista" välitä niin, mikäs siinä!
 7. Olisiko kenelläkään tietoa, mistä saisi limenvihreitä servettejä? :-? Olen yrittänyt haeskella, mutta ei ole tullut eteen... Tarvitsisin sekä kahvi- että ruokaservettejä. Kahviservettejen pitäisi olla mieluiten yksivärisiä ja sellaisia "läpinäkyviä" ja ruokaservetit saavat olla paksumpia. Tarkoitus olisi teettää servetteihin meidän nimet, päivänmäärä ja joku kuva. Kellään, joka tekee näitä "kaiverruksia" servetteihin ei ollut oikeaa vihreetä :-[ja pyysivät meitä etsimään ja sitten tuomaan ne... Olisin todella kiitollinen avustanne!
 8. Minä olen käynyt suihkurusketuksessa viime keväänä. Ihan varoituksena: jos käy suihkurusketuksessa, kannattaa käydä kokeilemassa sitä, vaikka kuukausi ennen h-hetkeä, koska ainakaan minulla asennot, jotka siinä kopissa pitää ottaa, eivät onnistuneet täydellisesti silloin ja käsiin tuli muutama tummempi raita... :-/ Varsinkin, jos on olkaimeton puku eikä huntua niin suosittelen... Väri muistaakseni kesti vähän reilun viikon, jos ei hikoillut tai käynyt pesulla montaa kertaa viikossa. Haju on aika hirveä vielä ensimmäisen pesunkin jälkeen, jonka sai tehdä vasta seuraavana päivänä aikasintaan. Ja siis se rusketus lähtee esim. hikoiltaessa! Joten varokaa valkoisten hääpukujenne kanssa esim. kainalon kohtia, jos tunnelma kohoaa iltaa myöten... Minä olin menossa näytökseen noin viikko suihkurusketuksen jälkeen ja valitettavasti rusketus värjäsi muutamat näytösvaatteetkin kiireessä puettaessa... : Sitä en tosin tiedä lähteekö rusketus vaatteista pesukoneessa :-?
 9. Meidän häät ovat 13.1.2007. Halusimme talvihäät tammikuussa ja 13. päivä siksi, että olemme menneet kihloihin kyseisenä päivänä. Mies on töissä paikassa, jossa myydään kynttilöitä ja sieltä saamme kynttilät halvalla. Häävärityksenä tulee olemaan molempien lempivärit: lila ja lime. Tilaisuuden ei kuitenkaan tarvitse olla enää niin jouluinen värien puolesta, koska on jo kuitenkin tammikuu... Pöytäliinat tulevat olemaan lilat ja servetit ja kynttilät limen värisiä. Hääkimppuun tulee molempia värejä. Bestman pukeutuu limeen paitaa sulhon kanssa ja kaaso ja morsiustytöt lilaan Vieraita tulee noin 80. Itse vihkiminen tapahtuu ortodoksisessa kirkossa, joka siis ennestään lisää tunnelmallisuutta Suunnitteilla on mukava, lämmin ja tunnelmallinen hääjuhla kaikkien mieleen1