kuura

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About kuura

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei Jonna! Saimme Päiviltä tämän vuoden menuita, joissa oli vielä tämän vuoden hinnat. Hintoja kuulemma tarkistetaan ensi vuodelle. Hinnat vaihtelivat 19,00 - 27,30 €/hlö välillä ja menuja sai vielä muokata miten itse haluaa. Päivi on nyt aika kiireinen kun on pikkujoulukausi, mutta sanoi vuoden vaihteen jälkeen olevansa yhteyksissä ensi kesän juhlijoihin ja varmistavansa että varaukset ovat voimassa. Bändiksi haluaisimme hyvän bilebändin, joka soittaa muutakin kuin iskelmää. Eikä haitarimusiikkia, kiitos. Alkuuun perinteisempää ja loppuillasta kunnon meininkiä. Muutamasta paikasta on tullut tarjouksia, mm. täältä www.niinikim.fi. Tuolta kannattaa kysellä, tarjolla on monen kokoista kokoonpanoa. Ja täältä löytyy myös monta jolta voi pyytää tarjousta: http://www.juhlitaan.net/keskustelu/viewfo...53514e619a2fd40 Ja laittamalla googleen hakusanaksi "hääbändi" löydät myös linkkejä bändien omille sivuille. Yksi linkki vielä: www.banditori.com. Itse etsimme bändiä heinäkuulle.
 2. Hei Sirpa I, Jonna_y ja kumppanit. Kävimme Savelassa katsomassa paikkoja ja kirjoittelinkin tänne pitkät pätkät, mutta ilmeisesti päivityksen takia kirjoitukseni ei tallentunut. Sirpa onkin jo käynyt Savelassa itsekin. Samaa sanottiin minulle, talvikäyttöön tanssiliiteri ei sovi. Ja talvisaikaan päärakennuksessa pidetään max. 50-60 hengen juhlia. Kesäaikana päärakennuksessa voi järjestää isompiakin juhlia. Silloin ruokailu järjestetään kahdessa kerroksessa. Alakerran saliin mahtui n. 70 henkeä ja yläkerran saliin muistaakseni 50. (Korjatkaa jos muistan väärin.) Kesällä on mahdollista vuokrata pihalle juhlateltta, jossa voi järjestää ruokailun. Näin ollen kaikki vieraat mahtuvat samaan tilaan. Telttoja on neljä eri kokoa 35 hengen teltasta 140 hengen telttaan. Tanssit ovat tanssiliiterin yläkerrassa, jossa on istumapaikkoja ja tanssilattia. Bändille on tarvittavat sähköpistokkeet ja paikka tanssilattian reunalla. Erillistä esiintymislavaa ei ole. Jonna y: Miten teillä bändin etsintä sujuu? Meillä bändin metsästys käynnissä... Olen netistä etsinyt hakusanalla ja lähetellyt tarjouspyyntöjä. Muutama on vastannut olevansa jo varattuja kysytylle päivälle ja muutamalta olen saanut tarjouksen. Hinta vaihtelee duo 450 € - 5 hengen bändi 900 €.
 3. Kiitos, aivan ihania kuvia! Tanssiliiterihän vaikutti tosi viihtyisältä! Täytyypä etsiä jos löytäisin vielä netistä tietoa bändistä. Tutulta kirkolta näytti. Jos päädymme Savelaan, meidät vihitään myös siellä. Ja sun puku on aivan todella upea!! Siis mielettömän kaunis. Olen itsekin ajatellut saman tyylistä. Laitanpa sulle privana vielä lisäkysymyksiä.
 4. Hei Monalisa! Kiitos pikaisesta vastauksesta! Savelasta löytyy netistä niin kovin vähän tietoa. Soittelin Savelaan ja pääsemme katsomaan paikkaa. Rakennuksista ei nettisivujen perusteella saa kummoistakaan kuvaa miltä näyttävät sisältä ja parempi muutenkin pyörähtää paikan päällä. Meille mainittiin myös telttamahdollisuudesta, sielä mahtuisi syömään peräti 150 hlö! Mutta katsotaan sitten paikan päällä miltä siellä näyttää. Olemme vasta suunnitelmien alkuvaiheessa, päivääkään ei ole vielä päätetty. Hääpäivä päätetään heti kun löydämme hyvän juhlatilan. Tässä lähiseudulla niitä on vaan niin vähän. Niin, ja pitäisi kai päättää se vierasmääräkin... Niiiiiin paljon asioita mietittävänä! Eniten päänvaivaa toistaiseksi aiheuttanut tuo juhlatila. Oliko teillä muuten häissänne bändiä? Voitko suositella? Miten myöhään muuten Savelassa sai juhlia? Tämä kysymystulva taitaa olla loputon.
 5. Hei Monalisa ja muut Savelassa juhlineet. Mitä luulette, jos on sadepäivä ja ohjelma täytyy järjestää sisätiloissa (eli ilmeisesti tanssiliiterissä), pääsevätkö kaikki vieraat näköetäisyydelle? Vieraiden määrästä tietysti riippuen.. Entä mihin teillä oli katettu kahvi? Onko tanssiliiterissä pöytiä ja tuoleja? Entä onko kukaan järjestänyt ruokailua Savelassa ulkoteltassa?
 6. Ainakin tänä kesänä auringonkukat kukkivat jo nyt. Ainakin tässä lähiseudullani, niitä on istuteltu muutamiin peltoihin ja ne ovat nyt kauneimmillaan, ehkä osa jo vähän kuivahtaneita.. Kävin eilen pellolta keräämässä omaksi ilokseni kotiin, en siis häätarkoitukseen..
 7. Oltiin viime kesänä, ei kylläkään häämatkalla, muuten vain reissussa. Minä/Me voidaan ainakin todella lämpimästi suositella paikkaa. Paikka (sikäli menette Nidriin) on aika tosi rauhallinen, mutta niin kai sen pitää ollakkin. Paikallinen viini Vertzamo on todella hyvää. Kannattaa myös ehdottomasti käydä jollain veneretkellä, kiertää lähi saaria ja Onassiksen paikan. Ei välttämättä kannata ottaa matkatoimiston veneretkeä, koska niillä on tosi kalliit hinnat verrattuna "paikallisiin". Me oltiin ihan paikallisella ja oli oikein hyvä. Ja käykää ehdottomasti vesiputouksilla ja vuorella Dimitriksen ravintolassa. Vesiputouksille on opasteet ja muistaakseni Dimitrikseenkin. Dimitris on oikein kunnon kreikkalainen paikka, ei mikään turistirysä tai ei ainakaan vielä viime kesänä ollut. Muutenkaan siellä ei ollut paljoa suomalaisia, mutta en tiedä nyt sitten, kun Aurinkomatkat tekee sinne matkoja.. Mutta voin sanoa, että loistava valinta, jos ette kaipaa yökerhoja yms, koska niitä ei ole kuin yksi.