Jump to content
Naimisiin.info

fiancee2006

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa

fiancee2006's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Suosittelen kultaseppä Janne Vaskelaa, verkkosivut löytyy osoitteesta: www.vaskela.fi Hän tekee kauniita uniikkisormuksia toiveittesi mukaan ja työnjälki on erittäin tarkkaa. Sormuksen teettämiseen kannattaa varata aikaa n. kolmisen viikkoa. Sesonkiaikoina on hyvä olla ajoissa liikkeellä, kun kivien tilaamiseenkin menee jonkin aikaa.
  2. fiancee2006

    Suuteloittako kirkossa?

    Pastoori neuvoi harjoituksissa, että sormuksen annon jälkeen on vihkikaavassa tila suutelolle. Sanoi tapittavansa "vihjailevasti" sulhoa jonkun aikaa sormuksen annon jälkeen, jos ei muiskautusta ala kuulumaan. Muistettiin kuitenkin ilmankin..
  3. Liekö meillä Toton kanssa ollut sama pappi?! Pappi neuvoi harjoituksissa (sekä vielä vihkimisen aikana viittoi), kun oli aika pyörähtää toisiamme kohti. Otimme toisiamme käsistä kiinni ja katsoimme toisiamme silmiin koko sen ajan kun pappi kysyi, että "Tahdotko sinä..." Tahdon piti sitten lausua erittäin kuuluvalla äänellä, jottei kenelläkään jäänyt epäselväksi tahdottiinko vaiko ei. Pappi vielä erikseen painotti, että ettehän te häntä halua naida vaan toisenne. Näköjään pappienkin keskuudessä tästä on siis erillaisia näkemyksiä..
  4. Nukuttiin onneksi molemmat tosi hyvin.. oikeastaan ihan normaalisti. Meillä oli iltahäät, joten kello oli soimassa vasta yhdeksältä. Virtaa riitti, oli muuten kuuma päivä!!! ;D
  5. Kun oltiin nukuttu pitkään, syötiin kunnon aamiainen ja lähdettiin hakemaan lahjat ja somisteet juhlapaikalta. Sen jälkeen matkattiin mökille uimaan ja saunomaan sekä nauttimaan auringosta.
  6. Kyllä hymyilin, mutta välillä sain hieman "taistella" etten alkaisi itkemään. Vaikka en ollut jännittänyt häitä juuri ollenkaan, oli sisääntulo erittäin tunteikasta. Pappi oli aivan ihana ja kannustava ja hymyili leveästi, kun tulimme alttarille. Eihän siinä voinut muuta kuin nauraa ja kyyneleet katosivat samantien. Ihanan rennosti meni koko seremonia.
  7. Korjaan vastaustani, kyllä siis todellakin morsian on isän oikealla puolella, mutta siirtyy sitten luovutuksessa sulhasen vasemmalle puolelle. Sorii.. Tuosta kakun leikkaamisesta on tosiaan eri mielipiteitä.. ei kannata ressata, sovitte vain sulkin kanssa että kuinka toimitte.
  8. Mulla tuli ekana mieleen, että vois laittaa ihan vain Vaavi tai sitten Vaavi + sukunimi.
  9. Polkaistaan ensimmäisen viillon jälkeen... ainakin näin meille ilmoitettiin. Tärkeintä kait että molemmat tietävät missä vaiheessa, jotta syntyy oikea kilpailu. Morsian on isänsä sekä miehensä vasemmalla puolella alttarille mentäessä. Lähdettäessä morsian on sitten oikealla puolella. Morsian istuu miehensä oikealla puolella myös juhlapaikalla.
  10. fiancee2006

    Jos ei halua kaasoa

    Anselmi770, meille ei myöskään tule kaasoa ja bestmania, ainoastaan seremoniamestari. Tuohon kimppuasiaan, olen saanut semmoisen neuvon, että kimpun voi laskea alttarin kaiteelle toimituksen ajaksi. Silloin sitä ei tarvitse ojennella kenellekään siinä välillä. Toimituksen jälkeen kun käännytte ja ihmiset haluavat (?) ottaa teistä kuvia alttarilla niin kukat on otettavissa helposti käteen. Molemmat sormukset voi mielestäni aivan hyvin olla miehelläsi. Hän voi antaa ne papille, kun niiden vaihdon aika tulee. Meillä morsiuspoika tuo molemmat sormukset (eli miehelle myös tulee toinen sormus) alttarille ja antaa papille. Asiat voi hoitaa mielestäni niinkuin parhaimmaksi näkee. muoks. vastasimpa vanhaan viestiin. : toivottavasti tästä nyt oli jelppiä jollekin..
  11. Minua kovasti kiinnostaisi tietää, että millaisia häämarsseja olette valinneet?
  12. Kokeileppas Monotype corsivaa.. sillä meillä tulee tekstit. Kaunis fontti ja saapi hyvin selvän.
  13. Erittäin ammattitaitoinen kultaseppä löytyy osoitteesta www.vaskela.fi
  14. Nostan tätä!! Toivon niin löytäväni jonkun jolla on ollut juhlat Långbackan kartanossa.. Ilmoittautukaahan
  15. Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia Långbackan kartanosta. Miten ratkaisitte bändin sijoittamisen..? Menikö kaikki hyvin? Mitä asioita olisi hyvä huomioida ko. paikassa? Kaikki mielipiteet tervetulleita!
×
×
  • Create New...