Jump to content
Naimisiin.info

Kea

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

Kea's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kea

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Etukateen epailin, etta ei varmaan paljon hymyilyta, vaan saattaa itkettaa, mutta toisin kavi. Hymyilin oikein aurinkoisesti koko matkan alttarille. En kyllakaan uskaltanut katsoa ketaan, silla sitten oisi voinut ruveta itkettamaan...
  2. Meilla kaikki puhuivat omilla kielillaan, eli sulho ja bm englanniksi, sitten oli pari puhetta suomeksi, joista isani puheesta kaansin osan englanniksi, jotta ulkkiksetkin tiesivat mille naurettaan (mulle tietty). Ja sitten oli viela yks spontaani englanninkielinen puhe. Meni hyvin, vaikkeivat kaikki kielia sujuvasti osanneetkaan. Olen samaa mielta kuin Susie, etta jokin yty olisi puheista ollut pois jos niita olisi kaannetty. Meille sopi tammoinen, mutta miksei kaantaminenkin sopisi.
  3. Kea

    Painajaiset ennen häitä

    Naan painajaisia melkein joka yo... ne ei liity haihin, mutta pakko niitten on liittya tahan naimisiinmenoon, silla mulla ei yleensa oo painajaisia. Stressi se vaan taitaa perfektionistilla olla...
  4. Kea

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Voi hitsi kun ihmiset ostaa hienoja, kalliita lahjoja. Me tullaan kirjaimelliseti toiselta puolelta maapalloa naimiasiin, ja paljon rahaa uppoaa jo pelkastaan lentolippuihin ja sitten juhlien jarjestamiseen. Tietysti haluamme bestmania ja kaasoja muistaa, bestman on britti ja kaasot ovat suomalaisia, ja ajattelimme jotakin kiwiana (=uusseelantilaista, eli nyk. kotimaastamme) juttua heille hankkia, mutta ei mitenkaan pystyta mitaan kallista hankkimaan. Yritetaan kuitenkin jotakin, mita eivat kotimaistaan saa :-) Ehkapa perinteisia maori bone carving - koruja.
  5. Me mennaan naimisiin Suomessa, ja pidetaan se kunnon haajuhla siella. Kun varmasti taalta "maan alta" ei paase kaikki tulemaan ihan jo lentolippujen hintojen takia, plus lomaakin tarttis ottaa ainakin pari viikkoa, jotta ensinnakin siihen mahtuis 2*36H lennot, jetlagit ja haat, niin pidetaan sitten kemut taalla jossain vaiheessa haiden jalkeen. Ihan semmoset epaviralliset bileet vaan, tarjotaan syotavaa ja juotavaa ja varmaan jotain kakkuakin kavereille.
  6. Tennis puhuu asiaa. Vaikka kuinka hyvin ymmarran miestani (tulevaa) ja han minua, en kuitenkaan usko, etta ymmarrys on samanlaista kuin kahdella suomalaisella. Ei han tieda kuka on Katri Helena tai mika on potkulkelkka. Se taytyy hanelle selittaa, ja silti esim. naihin liittyvat tunneasiat jaavat eri tasolle kuin suomalaisella. Miestani en mihinkaan vaihtaisi, mutta tosiasia on, etta suhde on erilainen kuin se olisi jos han olisikin suomalainen.
×
×
  • Create New...