Jump to content
Naimisiin.info

Redmary

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Redmary kaikki viestit

  1. Redmary

    Venezuelaan!!!

    Me tultiin viikkoa sitten häämatkalta. Tykättiin molemmat todella paljon. Mikä siinä matkassa sitten pitää olla erilaista, että häämatkaksi kelpaa?
  2. Poni: vau. Aika erikoinen ratkaisu kohtaan a), kun kuitenkin ajattelee, että naimisiin olette menossa ja lapsia joskus haluat. Vai menikö multa jotain ohi?
  3. Ennen en edes ajatellut meneväni koskaan naimisiin. Mutta nyt, kun mielipide on vaihtunut, niin haluan ensin naimisiin ja sitten lapset. Mutta. Ehdoton tuo halu ei missään nimessä ole ollut. Ja oikeastaan ajatuksena aika tuore. Ja kun ottaa huomioon, että ilman ehkäisyä ollaan oltu jo yli puoli vuotta (ei olla yritetty lasta, ollaa vältelty niitä päiviä), niin mahdollisuus raskauteen on ollut. Ja lapsi olisi ehdottomasti ollut tervetullut. Mutta se, että haluaisin lapsella ja vanhemmilla olevan sama nimi, ei se syy todellakaan ole, että haluan olla naimisissa. Mutta kun nyt oikeastaan asiaa ajattelen, niin asialla ei ole minulle väliä, me nyt vain tehdään asiat tässä järjestyksessä. Mutta raskaana en naimisiin halua mennä eli joko ennen lasta tai sitten syntymän jälkeen ja paljon, että voi kohtella maljoja. Jotenkin sellainen ehdoton, pakko olla naimisissa mentaliteetti, on vähän hassua vielä tänä päivänä. Mulla on paljon perheellisiä ihmisiä lähipiirissä, osa naimisissa ja osa ei. Mitään eroja näillä perheillä ei ole. Mutta jokainen tekee niin kuin parhaakseen näkee.
  4. En muista olenko painajaisia nähnyt, mutta häät pyörii päässä joka yö! En ole nukkunu kunnolla moneen viikkoon..... Sulhasella ei kyllä ole mitään ongelmia tuon unipuolen kanssa. Mutta hää nyt onkin sellaista stressaamatonta tyyppiä, toisin kuin morsian.
  5. Meillä talvihäät tulossa, ja kohta jo ovatkin! Väreinä viininpunainan, valkoinen ja hitunen kultaa. Paljon kynttilöitä! Minulla on olkaimeton viininpunainen puku, jonka päälle laitan ulkona valkoisen neulotun ponchon. Tänään juuri kävin harjoitusmeikissä ja -kampauksessa, ihanat tuli. Kampauksesta tulee juuri sellainen kuin halusin. Mulla alkaa olla jo niin paljon perhosia vatsassa, että! Ihana yllätys myös tuli toissapäivänä. Meidän piti suvun kesken leipoa ja valmistaa lähes kaikki tarjottavat itse, mutta perhetuttu, joka omistaa juhlapalvelun, hoitaakin kaikki tarjoilut ystävänpalveluksena! Häät kun on juhlittu, voin kertoa sitten kokemuksia.
  6. Redmary

    Häätanssi / häähidas

    Mulla on punainen hääpuku..... Mä itken jo nyt, kun kuuntelen tätä biisiä. Lady in red I've never seen you looking so lovely as you did tonight I've never seen you shine so bright, hm hm hm I've never seen so many men ask you if you wanted to dance They're looking for a little romance Given half a chance And I have never seen that dress you're wearing Or the highlights in your hair That catch your eyes I have been blind The lady in red is dancing with me Cheek to cheek There's nobody here It's just you and me It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never forget the way you look tonight I've never seen you looking so gorgeous as you did tonight I've never seen you shine so bright you were amazing I've never seen so many people want to be there by your side And when you turned to me and smiled it took my breath away And I have never had such a feeling such a feeling Of complete and utter love, as I do tonight The lady in red is dancing with me Cheek to cheek There's nobody here It's just you and me It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never forget the way you look tonight I never will forget the way you look tonight The lady in red The lady in red The lady in red My Lady in red I love you... Kun minä vaan kuvittelen tulevan mieheni laulavan tätä minulle....... Toinen ihana hidas on Aerosmithin Don't wanna miss a thing..... Ihana, itken taas.....
  7. Vihkimisen jälkeen me mennään raflaan syömään vanhempien ja sisarusten kanssa. Ja pidetään sitten myös pienimuotoiset juhlat lähisuvulle ja kavereille kolmen viikon päästä vihkimisestä. Eli me kemutetaan kahtena päivänä. Lisäksi lähdemme myös risteilylle näiden kahden tapahtuman välillä. Joten juhlaa riittää.
  8. Miksi pitäisi? Vaikka molemmat kuulummekin kirkkoon, niin en näe tarpeellisena kirkollista siunaamista. Naimisissa ollaan ihan samalla tavalla. Varsinkaan, kun en ole mikään uskonnollinen tyyppi, huolimatta että kirkkoon kuulunkin. Niin yleensäkin kirkollinen siunaus olisi minun tapauksessani tekopyhää.
  9. Redmary

    Talvihäiden teema

    Meillä ei varsinaisesti teemaa, mutta myös paljon kynttilöitä tulee. Valkoisia kynttilöitä ja kukka-asetelmat punaisia ja valkoisia. Punaista haluan siksi, koska pukuni on punainen. Juhlapaikan takka antaa oman säväyksensä ja pihalle tietysti paljon roihuja. Myös ajattelin lumihiutale valosarjoja viritellä muutamia.
×
×
  • Create New...