murmeli

Rouva
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About murmeli

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Koska vastinetta Helin Matkoilta ei edelleenkään ole kuulunut, en enää säästele sanojani > Aluksi täytyy mainita, että muuten olemme saaneet hyvää palvelua ja nopeita vastauksia, lukuunottamatta seuraavaa asiaa: Olimme siis häämatkalla ABC-saarilla, ja matkallemme luvattiin (Aruballa) vaikka mitä häämatkalaisten etuuksia (esim. illallinen kahdelle rannalla, t-paidat, shampanjaa, parempi huone yms.) mutta näitä me emme saaneet, KOSKA Helin Matkat "unohtivat" ilmoittaa meille, että tarvitsemme mukaan vihkitodistuksemme saadaksemme nämä edut. Tästä siis ei ollut missään vaiheessa puhetta, menimme naimisiin 2 vrk ennen häämatkalle lähtöä, joten kiirettä olisi pitänyt muutenkin todistuksen kanssa.. Nyt meillä oli siis huone, jossa oli mm. väliovi naapuri huoneeseen eikä juurikaan äänieristystä. Oikein häämatkalaisten toive : Lisäksi hotellin respassa oltiin hyvin tylyjä asian suhteen, saimme vaikutelman että henkilökunta ajattelee meidän valehtelevan naimisiin menostamme > Onneksi matkamme oli muuten onnistunut ja nautimme toisistamme täysin rinnoin ilman näitä etuuksiakin. Harmittaa vaan niin pirusti, sillä maksoimme kuitenkin sievoisen summan matkastamme ja häämatka tehdään kerran elämässä.. Olemme olleet yhteyksissä Helin Matkoihin tästä asiasta, ja siellä kyllä pahoiteltiin asiaa ja luvattiin selvittää mistä oli kyse. Mutta tämän jälkeen mitään ei ole kuulunut! >
 2. Se hetki, kun alkoi tärinä ja lähdimme kävelemään isukin kanssa kohti alttaria.. Se hetki, kun katsoin alttarilla mieheni silmiiin, ja silmäkulmassa näkyi pieni kyynel. Se tapa millä mies katsoi minua Isäni laulu kirkossa Juhlamme tunnelma ja paikka Kun tanssimme kahdestaan mieheni toivomaa kappaletta, ja kaikki vieraat tulivat ympärillemme rinkiin tanssimaan Koko päivä kokonaisuudessaan oli uskomaton, tosin hieman sumuinen kuva jäi ja nopeasti meni aika!
 3. No nyt vihdoin voi löytää meidän häämatkakertomuksen tuolta kertomus-osiosta..
 4. Tässä oma yhdistelmäni, kihla ihan sileä kultarinkula, vihkissä 5 briljant-hiontaista timantteja, keskimmäinen 0,20 ct, seuraavat 0,10 ct ja reunimmaiset 0,05 ct. (Kuvassa taitaa olla tosin toisena miehen rinkula..)
 5. Hääpäiväkertomuksestani löytyy muutama talvinen kuva.. otettiin melko paljon myös ulkona kuvia, kerta sattui niin täydellinen ilma! http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...171703592/20#20
 6. Minä sain mieheltäni aivan ihanan huomenlahjan! Meillä molemmilla alkaa nyt naimisiinmenon jälkeen etu-ja sukunimi M-kirjaimella, ja häissämme oli "logona" kruunu. Joten mieheni oli mennyt painattamaan meille samanlaiset paidat, joissa on MM sillai hienosti laitettu ja kruunun kuvat.. Lähdimme lämpimään heti häiden jälkeen ja siellä sitten saimme näitä tiimipaitojamme pitää!
 7. IsaJohanna: Melko laajalla alueella on kivoja, eri kokoisia bungaloweja (miten lie kirjoitetaankaan :). Me varattiin sieltä yksiö, mutta saatiinkin yllätyksenä kolmio kuohuviinin kera! Henkilökunta on siellä pääsääntöisesti ystävällisiä ja auttaavat kyllä missä tarvitsee apua. Bungalowi oli tosi kiva isoineen parvekkeineen, ja partsilta tai isoista ikkunoista sai katsella kaiken maailman lintuja ja iguaaneja. Se ranta siinä lähellä ei ollut minusta mikään kummonen, kirkasta se vesi kyllä oli ja kalat näkyi rannalle asti.. Mutta kun autolla ajeli saarta ympäri, löysi paljon hienojakin rantoja. Chogogoon oltiin siis tyytyväisiä, mutta Tamarjin tuotti pettymykset tietyllä saraa, mutta selvittelemme sitä vielä matkatoimiston kanssa. NuoriMorsian07: Kunhan tässä saisi itsensä ruotuun ja ylipäätään tekemään mitään niin yritän jonkinmoisen tekeleen tehdä!
 8. Molemmat saaret täydentivät toisiaan tällä reissulla ja olivat kuitenkin erilaisia, mutta jos pitäisi päättää kummalle saarelle menisin uudestaan niin kyllä se Aruba olisi
 9. Palauduttiin nyt mekin toissapäivänä saarilta, ja lämmintä riitti. Curacaolla satoi kahtena päivänä n. 1 min. vettä, Aruballa hieman lähtöpäivänä, muuten aurinko paistoi koko ajan ja lämmintä oli 30 varjossa. Mutta se ei suinkaan tuntunut liian ahdistavalta kun siellä on sellainen lempeä tuuli koko ajan. Vesi on kirkasta ja turkoosia, ihmiset rentoja (sen huomaa ravintoloiden palveluissakin ;D) ja rannat varsinkin Aruballa aivan uskomattomat! Oltiin Curacaolla Chogogo Resort-hotellissa ja Aruballa Tamarijn-hotellissa. Auto vuokrattiin molemmilla saarilla, suosittelen! Kuvia on otettu yli 400 : ja kunhan tässä on matkalaukut purettu ja asetuttu takaisin arkeen niin voin kertoa enemmän ja laittaa kuviakin tulemaan..
 10. Tasan kahden viikon päästä lähdetään! Melkein jännittää matkalle lähtö enemmän kuin itse häät : Lähinnä miten selvitään sieltä Amsterdamin lentokentältä oikeaan koneeseen (koneen vaihto siellä) sekä miten saarten välinen lento onnistuu.. Ihanaa ajatella, että parin viikon päästä sitä kävellään varpaisillaan hiekalla helteessä Kerron sitten matkasta kun saavumme takaisin Suomeen..
 11. Mulla on kihlassa ihan sulhon etunimi ja 1.1.2006, vihkissä lukee Rva sukunimi 20.1.2007. Sulhon vihkissä myös minun etunimi ja pvä, lisäksi kaiverrutetaan vihkipäivämäärä ja todennäköisesti teksti "ikuisesti" tai "tahdon".
 12. Saimme sormuksemme postissa Morrikselta viikko sitten. Huoh, kyllä se on kaunis! Sormusta tosin saimme odottaa useamman kuukauden, koska tekivät kiirellisyysjärjestyksessä korut. Palvelu oli kautta linjan kohteliasta ja joustavaa, toimitus pelasi hyvin ja jälkeenkin päin vielä kyseltiin, että olemmeko varmasti tyytyväisiä. Eli Morris Lindblom & Co:lle ISO [smiley=thumbsup.gif]
 13. Meille tuli oma runontekele, eli menee näin: Oli vuosi 2001 kun tavattiin, ja kohta sen jälkeen jo rakastuttiin. Viime uutena vuotena kihlat vaihdettiin, ja lupaus avioliitosta annettiin. Pian koittaa suuri päivä tää, joka kaksi onnellista yhdistää. Saa siis prinsessa prinssinsä unelmistaan, ja elää todellista ja kaunista satuaan. Ja haluamme näyttää sen kaikille, perheille, ystäville ja sukulaisille. XX kirkossa 20.1.07 klo XX vihkiminen tapahtuu, jonka jälkeen XX:ssa juhliminen vain jatkuu. Joten sydämellisesti tervetuloa, todistamaan rakkautemme suloa! Loppuun vastauspyyntö ja molempien nimet ja puh.nrot.
 14. Meille ei tule istumajärjestystä. Emme koe sitä tarpeelliseksi, tosin ruokailutilassa onkin vieraille vain kaksi pitkää pöytää, joten en usko ongelmia tulevan. Olen ollut vain yksissä häissä, joissa on ollut istumajärjestys, ja jotenkin se virallisti tunnelmaa. Mutta jokainen tallaa tavallaan