kaunismorsian07

Rouva
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

About kaunismorsian07

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kiitos! Sattuimoisin tulin ihailemaan tänne sormuksia ja huomasin, että joku on kommentoinut omaanikin! Kuvaa en nyt tähän hätään täältä löytänyt, mutta tällä hetkellä minulla tuossa sileässä kihlassa kanavaistutteisesti 10x 0.03 timanttia eli samansuuruiset kuin vihkin sivukivet ja samalla istutuksella. Olen ollut todella tyytyväinen.
 2. Hei Uuri, Minkä hintaisia ovat T-16, T-17 ja T-18 valkokultaisena? Kiitos jo etukäteen!
 3. Papeista ja kanttorista Tyrnävällä... Henkilökohtaisesti on kokemusta kanttori Pentti Korkeakoskeasta, mieletön mies! Ihana kanttori ja taitava. Rento ihmisenä. Papeista ei ole kokemusta omasta vihkimisessä. Mutta olen ollut parissa vihkimisessä läsnä joissa kappalainen, Isokäännän Teemu on toiminut vihkijänä. Hän on nuori, mukava, puhuu kauniisti ja mulla on käsitys että ihmiset on tykänneet hänestä kovasti. Eikä tietääkseni ole lestadiolainen. Joillekin kun silläkin on merkitystä onko vai ei. Tyrnävällä on myös naispappi, kirkkoherra Leila Ikonen. Häntä en ole kuullut edes jumalanpalveluksessa. Joten kokemusta ei ole hänestä laisinkaan. Meidäthän vihittiin Tyrnävän kirkossa (olenhan paikkakunnalta kotoisin) mutta pappi meille tuli Oulunsalosta. Yritimme saada mieheni rippipappia, mutta hän oli valitettavasti estynyt, joten pyysimme minun kastepappiani Tapio Kortesluomaa. Olimme todella tyytyväisiä häneen. Tsemppiä hääjärjestelyihin! Tyrnävää täytyy vielä sen verran mainostaa, että kirkko on kaunis.
 4. Ja vielä valsista, eli me raivattiin yks pöytä tieltä pois ja hyvin mahtui talvellakin tanssimaan. Kesällähän on eri asia kun pääsee sinne paviljonkiin!
 5. Ja lisää...
 6. En osaa laittaa kuin yhden, ISON kuvan per viesti, joten näitä nyt sitten tulee muutama.. Koittakaa kestää...
 7. No tässä muutama kuva meidän häistä, joita vietettiin siisi 3.3.07 Piilopirtillä. Ja ken tunnistaa, paljastakoon itsensä ;D
 8. Vastaanpas pikaisesti.. Eli vietimme häitämme 3.3. piilopirtillä. Yhteensä väkeä oli 95, kutsuttuja ja ilmoittautuneita oli 126 ja 110 eli vatsatautiepidemia vei osan vieraistamme samoin paikallinen hiihtoloma. Pirtistä tuli hieno meidän pienillä koristeillamme ja olimme koristeluun erittäin tyytyväisiä. Ruoka oli TAIVAALLISTA ja sitä riitti kaikille hyvin. Samoin kakkua. Ruokana meillä oli poronkäristys, muusi ja kasvisgratiini sekä suolakurkku, puolukka, juusto, rieska ja ruisleipä. Kahvin kanssa oli hillakakkua, johon toimme hillat itse sekä itse leipomiamme kuivakakkua ja pikkuleipiä. Lisäksi toimme vielä mukanamme leipäjuustoa, koska hilloja oli jäänyt reilusti yli. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin! Koska sukumme ovat paikkakunnalta ja sen lähistöltä, vain 4 pariskuntaa vietti yönsä piilopirtillä. Olivat tyytyväisiä muuten mutta yöllä ei kannata mennä suihkuun, lämmintä vettä ei tule, koska sitä kuluu päivän aikana niin paljon. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen häihimme ja voin suositella piilopirttiä kyllä juhlapaikaksi! Varsinkin kesällä kun sää sen tanssipaviljonkin myös mukaan! Kuvista... olen nyt mieheni koneella, jossa kuvia ei ole, mutta yritän laittaa muutaman otoksen myöhemmin näytille...
 9. morsianM: Mun sormuksen teettämiseen vaikutti sekä hinta että tieto siitä, että mies haluaa uuden sormuksen. Eli vihkini teetettiin miehen entisestä kihlasta, jolloin runko oli valmiina. Meillä kun oli samanlaiset kihlat niin vihki istui siis hyvin kihlani rinnalle. Koska kulta oli omaa, vain kivet tulivat maksamaan sekä tietysti sepän työ. Sormukselle jäi hintaa 575 € ja kivien koot ovat 1 x 0,21 ct ja 6 x 0,03 ct. Kaikkien kivien puhtausluokka on w/vs. Sormuksen teki siis kultaseppä Kari Rantala.
 10. morsianM: Mun sormus on tehty sillä samalla mallilla, hieman muokaten. Eli ei ole lahtisen sormus, mutta mallia tuosta kyseisestä sormuksesta otettiin. Tässä vielä kuva sormuksesta.
 11. Pirkon kanssa minäkin olen asioinut... ammattitaitoiselta vaikuttaa. Toivottavasti saadaan juhlia hyvällä mielellä!
 12. Meillä häät Piilopirtillä siis 3.3. Omistajat ovat isäni ja äitini nuoruuden tuttuja ja muutenkin tuttuja... Toivotaan että palvelu on hyvää. Ainakin tähän asti olen saanut todella hyvää palvelua.
 13. Kesämorsian2007: Anteeksi kun tää vastaus kesti... Olin jo aivan unohtanut kirjoittaneeni tähänkin ketjuun... : Elikkäs noi meidän viinit maksoi jotain 14,95 €/tönikkä. Prismassa sama viini oli jotain 16 € ja laivalla suunnilleen saman. Eli 12 tönikkää ostaneena säästimme hitusen.
 14. Meidän kokemuksen voisin myös jakaa Tallinnan reissusta. Mentiin kaksin sulhon kanssa autolla. Yli mentiin Eckerölinellä. Lähtö oli la klo 8.00 ja paluu la klo 18. Kaikki sujui matkustuksen kanssa hyvin. Mitä nyt muutama tunti istuttiin autossa ja odotettiin sekä laivaan pääsyä että sieltä pois pääsyä. Tallinnassa oli todella helppo ajaa. Pelkäsin liikennekulttuuria eniten. Mies oli merisairas laivalla ja heikossa kunnossa silti suoriutui Tallinan liikenteestä todella hyvin. Kartasta oli toki apua. Ajoimme suoraan Mustanmäen lähellä olevalle Prismalle, jossa vertailtiin hintoja ja päätettiin ajaa SuperAlkoon sataman lähelle. Sinnekin ostattiin heti suorilta. Päätettiin sitten ostaa lastimme sieltä, vaikka hinnat olivat lähes samat kuin Prismassa, josta olisi saanut s-bonukset. Matkaan tarttui: Häihin: -Kaksi 10 x 0,5 l 80 % Viru valge -24 pulloa Törley charmant rose kuoharia -6 x 3 l J.P. Chenet punaviiniä -6 x 3 l J.P. Chenet valkoviiniä -9 x 1 l Pisang Ambon -2 x 0,7 l Pisang Ambon sekä -kaks kartonkia LM-tupakkaa mun vanhemmille + kolme pulloa jotain liköörejä ja muita miehelle yhteensä kaikki 576 € Sen jälkeen ajettiin takas prismaan ja shoppailtiin siinä kauppakeskuksessa.. tosin ei löydetty mitään, joten rahat säästyi. Raskaana olevalle oli rankka reissu (ja varmaan miehellekin merisairauden vuoksi) mutta kannatti.
 15. sampyla: Mä olen ollut yhdissä häissä pitojen helmessä. Paikka on kaunis kesällä. Vieraita sisälle ei kyllä kauheasti mahdu muistaakseni, ahdasta oli meillä ainakin niissä häissä. Ruoka oli kohtuullista. Emäntä lauloi hääparille lahjaksi. Ihan ok ääni sillä oli. Tanssilava oli pihalla ja museohuoneet oli ainakin niissä häissä auki. Maalaisidylliä kerrassaan.