Mrs-W

Rouva
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Mrs-W's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mrs-W

    Ei istumajärjestystä?

    Meillä ei ollut istumajärjestystä, mutta jälkikäteen ajateltuna olis ollu fiksua. Suosittelen kyllä jos on isohkot häät esim. yli 40 vierasta.. On tosi vaikea miettiä et kenet laittaa mihinkin istumaan mut hääjuhlan sujuvuuden ym. kannalta kannattaa ehkä nähdä se vaiva.
  2. Kokemusta on paikasta.. sekä hyvää että huonoa. Paikka on aivan ihana ja ruokatoiveet toteutettiin tosi hyvin, tarjoilu pelasi jne. mutta muut järjestelyt menivät pieleen.. Eli paikka on ihana, pitopalvelun väki ammattitaitoista, mutta itse ravintoloitsijan tyylistä toimia en pitänyt. Jouduimme nimittäin itse hirveällä kiireellä järjestelemään juhlatilaa ym. vielä hääpäivän aamuna (vaikka meidän piti vain mennä koristelemaan), vaikka toisin oli sovittu. Aiheutti kamalaa stressiä tärkeänä päivänä, mutta loppujen lopuksi itse juhlat sujuivat hyvin.
  3. Mrs-W

    Helsinki

    Tässä vähän omia kokemuksia ja vähän varoituksen sanaakin kun oli omat häät kesällä. Eli STANSVIKIN KARTANON RAVINTOLA Itä-Helsingissä Laajasalossa on aivan ihana paikka (auki vaan kesällä). Tilavuokraakaan ei tarvii maksaa jos vieraita on yli 70. Tilat on isot eli mahtuu hyvin ruokailemaan ja tanssilattiallekin jäi ainakin meillä hyvin tilaa ja ikkunoista on ihanat näkymät merelle. Siellä on oma pitopalvelu, joten mitään omia ruokia ja juomia sinne ei kyllä voi viedä. Itse ravintoloitsijasta ei tosin oo hyvää sanottavaa, koska mulle jäi se tunne ettei se/ne ymmärtäneet kuinka tärkeä päivä hääpäivä meille oli (kelle nyt ei olis..), sillä itse järjestelyt (ruokaa ja tarjoilijoita lukuunottamatta) oli hoidettu huonosti/ei ollenkaan, joka tietysti aiheutti yllättävää ja kauheeta stressiä hääpäivän aamuna (en nyt halua lähteä erittelemään mitä kaikkea oli pielessä). Eli suosittelen tuota paikkaa muuten lämmöllä, mutta kaikki asiat pitää näköjään vielä varmistaa ja vielä kerran varmistaa ja sopia niin tarkkaan kuin mahdollista (eli esim. että pöytäliinat on silitetty, joka olis mun mielestä ollu itsestäänselvyys). No, tässä oli mun tilitys, itse kun tuli luettua näitä sivuja paljon omia häitä suunnitellessa, niin nyt tuntuu, et on "velvollisuus" puolestaan kertoa muille omia kokemukista
  4. Meillekään ei tuu studiokuvaa, vaan kuvaaja tulee juhlapaikalle, jossa saa ihania kuvia luonnon helmassa. Nyt on vaan alkanu pelottaa, että mitä jos sataakin kaatamalla tai on muuten tosi harmaa päivä. Harmittaa tosi paljon jos maksetaan kuvaajalle maltaita siitä että se ottaa meistä kuvia jossain juhlapaikan nurkassa.. Ulkona otetut kuvat kun on niin paljon ihanampia!
  5. Oletteko muuten tajunneet että lintuinfluenssa vaikuttaa siihen mitä saa heittää! Itse vasta tajusin että tänä kesänä ei varmaan missään kirkossa saa heittää riisia, jyviä ym.. Olin jo niin suunnitellut kauranjyviä tms. mutta vihkikirkkomme nettisivuilla luki nyt että lintuinfluenssavaaran takia se on kielletty. Tässä on nyt vaihtoehdot vähissä, koska en tahtoisi 'roskata' kirkon pihaa. Toki ne voi joku sieltä siivota, mutta ajatus tuntuu hassulta. Onko kellään kokemuksia saippuakuplista?