Jump to content
Naimisiin.info

moonym

Rouva
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

moonym's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. moonym

    Hääkuvat kansioon!

    Nyt albumi on viimein valmis. Aikaa meni vajaa vuosi 8-). Aluksi piti tosin laittaa tekstitkin mukaan, mutta nyt olen luopunut niistä kun siihen pian menisi toinenkin vuosi...
  2. Aika pieni summa oli. Tosin voihan heillä olla tiukempi talous. Mutta itse veisin tuommoisen summan lähinnä jollekin tutulle, en lähisukulaisille.
  3. Me säästettiin seuraavissa - kutsuvieraita oli paikalla vajaa 60 (haluttiin pienet häät, jossa vaan meille tärkeät henkilöt) - morsiamen hääpuku vuokrattu - tehtiin itse hääkutsut ja hääkoristeita. Osa koristeista lainattuja. Tuo säästi aikaa ja vaivaa kun oli valmiita hyviä koristeita - viinoja Virosta - ei tehty häämatkaa - meillä oli pitopalvelu, mutta kakkupöytään saatiin tuoda omia leivoksia, joten teimme sinne omiakin tajoiltavia. Tämä oli iso säästö. - tarjoilimme iltapalan itse, koska hääpaikassa ei ollut tarjolla iltapalaa. Uskoakseni se olisi kasvattanut pitopaikan pitämänä hintaa rutkasti - Meillä ei ollut mitään erityistä hääautoa. Koristelimme miehen vanhempien auton. Miksi tuhlata autoon hirveästi, kun sillä ajaa vain kirkosta häidenviettopaikkaan Missä me ei säästetty - häät vietettiin ihanassa idyllisessä paikassa ja meillä oli talon puolesta tarjoilut ja tarjoiltavat lukuunottamatta omia alkoholipitoisia juomia, leivoksia ja iltapalaa - hääkuvaus oli valokuvaamossa (saatiin hyvät ja onnistuneet kiitoskuvat) - hääbändi (tää oli todella menestys ja loi tunnelmaa loppuillasta!!) - morsian kävi hääkampauksessa ja meikkauksessa ennen vihkimistä (eipäs tarvinnut stressata liiaksi) Hääbudjettimme oli vajaat 4 000€ ja siihen on laskettu kaikki häihin menneet rahat mukaan hääsormuksista aina kiitoskortteihin asti. Meillä oli ikimuistoiset häät ja saimme paljon kiitosta rentoudesta ja hyvästä ja mukavasta tunnelmasta. edit:kirjoitushärö + lisäys mikä tuli mieleen
  4. Meillä oli iltapalaa ja meni todella hyvin kaupaksi. Kuulinkin jälkeenpäin, että illalla tanssin vilskeessä tuli nälkä ja pieni iltapala teki terää.
  5. Mulla on käytössä molemmat. Suunnittelin niin jo vihkisormusta ostaessa, joten vihki ja kihlasormukset ovat ohempia, jotta molemma mahtuisivat kapeisiin ja lyhyisiin sormiini ja näyttäisivät kuitenkin hienoilta. Olen ollut tyytyväinen tähän . Mutta tapoja on monia.
  6. Me menimme kuvaukseen ennen vihkimistä. Sulhanen muutenkin tiesi jo hääpukuni ja miltä se näyttää puoli vuotta ennen häitämme . Mutta meillä heitettiin ainakin niin paljon riisiä että loput irtosi päästä vasta kun avasin kampauksen. Eli kaikkea ei saatu pois hiuksista. Siksi ja osittain tuonkin takia kuvaus oli helpompi pitää ennen vihkimistä.
  7. moonym

    Hääkuvat kansioon!

    osa kuvista laitettu. Häistä aikaa n puoli vuotta...
×
×
  • Create New...