Jump to content
Naimisiin.info

Peta

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Peta kaikki viestit

  1. Hei! Meillä peruuntuu Thaimaaseen lähtö iloisen perheen lisäyksen vuoksi. Sain tietää olevani raskaana melkein heti sen jälkeen, kun matkat oli varattu. Koska en halua mennä naimisiin raskaana ollesani (maaliskuussa näkyis jo todella selvästi) enkä myöskään usko nauttivani pitkästä lentomatkasta ja kuumuudesta tässä olotilassa, niin päädyimme perumaan matkan. Ja näin onnellisen asian takia ei harmitakaan naimisiin menon lykkääntyminen! Nyt siis hääsuunnitelmien sijaan keskitytään uuden asunnon ostoon, jossa olis tilaa uudelle tulokkaalle, ja muutenkin valmistaudutaan kauan haaveillun pienokaisen syntymään. Mutta toivottavasti Markkanen ottaa teihin pian yhteyttä ja häämatkastanne tulee ainutlaatuinen!
  2. Mites vanhemmat suhtautu siihen, että karkaatte vihille? Entäs miten kerroitte? Aattelin, että pitäis keksiä jokin kiva tapa kertoa suunnitelmistamme... ois kiva viedä ne vaikka syömään thairuokaa, mutta niiden kotipaikkakunnalla ei sellaista taida olla... Ei siis viitsis vaan paukattaa, että me sit mennään Bangkokissa naimisiin.. ??? ??? Eli toikin on mietinnän alla, kuten kaikki muutkin paitsi itse matkalle lähtö.
  3. Olemme Bangkokissa vain neljä päivää, eli hieman jännittää, että löytyykö papilta aikaa vihkiä meidän, sieltä jatkamme viikoksi Pattayalle. Eli aika lyhyt loma on tiedossa, mutta pitempään ei ehdi... Lisäksi kauhistuttaa kertoa vanhemmille näistä suunnitelmista, vielä ei olla mainittu mitään; tiedän kuitenkin, että omat vanhempani odottavat suuria häitä, eli ei tiedä, millainen vastaanotto on tiedossa siltä suunnalta, mutta kai ne siitä toipuu, kunhan sais vaan kerrottua! Pitääpä mainita sulholle, että ilmottelis hotellille päin tarkemmin suunnitelmista, mitä halutaan. Täytyy myöntää, ettei oo vielä kauheasti ehtiny edes suunnitteleen mitään, kun oikeastaan aika vasta päätettiin koko jutusta, aiemmin suunniteltiin matkaa vasta ensi kesäksi ja aivan eri paikkaan, muttei sitten maltettukaan odottaa! Mutta sormusta kuiteski ollaan eilen käyty katottamassa, ja kai se on teetettävä, kun ei aivan mieleistä löytyny!
  4. Ootteko jo olleet yhteyksissä tuohon paketin tarjoajaan? Tuollainen vois olla ihan kätevä, sais todistajat autokuskista ja kuvaajasta samalla. Millaisen puvun oot itelle aatellu? Mulla ihan hukassa edelleen koko ajatus..
  5. Ei ole meillekään vielä varmistanut vihkimispäivää, se vähän kauhistuttaakin...muttta maaliskuun tokaviikolla muistaakseni ollaan siellä. Tuo puku juttu on ihan auki, molempien osalta oikeastaan. Varmaan aika rennon tyylikäs kokonaisuus ois herralle tarkoitus löytää, ei pukua. Itsellenikään en halua perinteistä hääpukua, tosin en tiedä millaisen sitten... Budjettia ei olla mietitty sen kummemmin. Mies lupas maksaa mitä vain, kunhan ei tarvitse viettää häitä Suomessa suvun läsnäollessa
  6. Samat suunnitelmat täälläkin. Tarkoitus olis maaliskuussa suunnata Bangkokiin vihittäväksi. Ollaan oltu yhteydessä siellä olevaan suomalaiseen pappiin, jotta saadaan samantien liitto Suomen lakeja vastaavaksi. Ajateltiin, että niin on kaikkein yksinkertaisinta. Nyt siis vain malttamattomina ootellaan kevättä ja koneen lähtöä
×
×
  • Create New...