Jump to content
Naimisiin.info

miisukka

Rouva
  • Viestit

    1101
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by miisukka

  1. ^ Kertoisitko Amalie lisaa Hvarista? Suunnitelmissa on menna sinne ensi heinakuussa (tai itse asiassa mietimme Hvarin ja Bracin valilla, joten kaikki tieto olisi tervetullutta!). Millaiset rannat ovat? Missa kylassa kannattaa yopya? Olisi kiva kuulla kokemuksia!

  2. Meidan haissa kavi useampiakin vieraita, jotka sanoivat etta ovat kylla ostaneet lahjan mutta tuovat sen sitten kun seuraavan kerran nahdaan (ymmarrettavaa, koska kyseiset ihmiset asuvat Englannissa kuten mekin, ja haat olivat Suomessa), mutta kukaan naista ihmisista ei ole viela antanut sita lahjaa, vaikka ollaan oltu jo 4 vuotta naimisissa ja ollaan kylla nahty useampia kertoja naiden vuosien aikana :grin: Ei se mua arsyta, koska vieraat tosiaan matkustivat toiseen maahan haihin, mutta miksi keksia tuollaista? Eivat olisi maininneet mitaan lahjasta, niin asia olisi ollut ihan ok.

  3. Me oltiin Pargassa 1,5 vuotta sitten ja rakastuin paikkaan ensisilmayksella. Siella on varmasti tekemista kahdeksi viikoksi, lahistollahan on monia kulttuurikohteita ja Albaniaankin paasee parin paivan matkalle (ainakin meidan englantilaisella matkanjarjestajalla oli tuo retki valikoimissaan). Olen ollut Kreikassa Rodoksella ja Kreetalla kahdesti ja Pargassa tuon yhden kerran, ja Parga on mielestani naista paras paikka.

  4. Taalla briteissahan ei sinansa kirkkoon kuuluta samalla tavalla kuin Suomessa, joten tuota kirkkoon kuulumisen todistusta voi olla vaikea hankkia. Mun miesta ei aikoinaan oltu kastettu kirkossa (siunattu tosin) joten hanella ei ollut kastetodistusta. Miehelle tehtiin sitten aikuiskaste paria kuukautta ennen haita ja pappi kirjoitti kirjeen etta tama henkilo on kastettu, ja silla sitten paastiin Suomessa kirkossa vihille.

    Olin asunut Englannissa nelja vuotta ennen naimisiin menoa ja esteiden tutkinta tehtiin vain Suomessa, eli ei minultakaan missaan vaiheessa kyselty esteettomyystodistusta Englannista. Oudolta kuulostaa etta kaytannot vaihtelevat noin kovasti maistraatista toiseen!

  5. Ketjun aloituksestahan on jo jokunen vuosi aikaa, mutta piti vain kommentoida, etta olen ollut vain kaksissa polttareissa ja ensimmaisissa kavi juuri niin etta morsiamen kahdella kaveriporukalla meni nakemykset kivasta polttaripaivasta niin ristiin, etta lopuksi morsiamella oli sitten kahdet polttarit, ensin rymyjuhlat ja seuraavana paivana vaellus ja elamyksia metsassa. Itsellani oli kylla kivat polttarit mutta tiedan etta kulissien takana oli riitaa ja porukka jakautuikin selkeasti kahtia, ja vain osa jatkoi loppuun asti. Heille olenkin todella kiitollinen, silla muutoin iltani olisi loppunut kuudelta ja olisin ollut tosi pettynyt.

  6. Ma olen kylla ollut haissa joissa morsiamella ei ole ollut kaasoa, vaikka sulhasella oli kolmekin bestmania muistaakseni. Toisissa haissa ei ollut kaasoa eika bestmania. Eli ei semmoisia valttamatta tarvitse eika kukaan ajattele ettei morsiusparilla ole kavereita - tasta asiasta ei mielestani kannata stressata. Jokainen tekee tyylinsa mukaan.

  7. Meilla Levinin kellarin henkilokunta hoiti kukka-asettelut, me vaan kerrottiin toivevari ja he sitten hoitelivat kukkien hankinnan ja asettelut. Kylla koristelun varmaan itsekin voi tehda jos niin haluaa, mutta meille oli tarkeaa etta henkilokunta hoitaa sen kun ei itse ehditty ennen juhlaa paikalle.

    Levinin kellarin nettisivuilla on esimerkkeja erilaisista menuista & niiden hinnoista, mutta menuita voi muokata oman maun mukaan ja he sitten antavat hinnan menulle. Omia ruokia ei voi tuoda, mutta Levinin ruoat ovat erittain kohtuuhintaisia ja maukkaita - meilla vieraat kehuivat ruokaa valtavasti. Me valittiin mansikkakakku haakakuksi ja se oli kylla todella hyva.

    Soby, teidan kokoiselle porukalle paikka on aivan ihanteellinen, teille tulee varmasti hienot juhlat!

  8. Muistaakseni meille sanottiin etta ihan maksimi on 80 ihmista Levinin kellariin. Eihan siina sitten paljoa tanssitilaa jaa, mutta toisaalta illan edetessa porukkakin vahenee ja tilaa tulee lisaa. Samoin kesalla porukkaa varmaan kayskentelee illan mittaan jonkin verran myos ulkona, joten sekin tuo lisaa tilaa. Kannattaa varmaan kysella paikan henkilokunnalta, he osaavat sanoa paremmin.

  9. Tultiin juuri haamatkalta Thaimaasta ja Kambodzasta, joista varsinkin jalkimmaiseen ihastuin kovasti! Jos vaan intoa riittaa, niin kavaiskaa ihmeessa Kambodzan puolella Angkor Watin temppelialuetta katsomassa! Me vietettiin ensin muutama paiva Bankgkokissa, mista sitten lennettiin Siem Reapiin missa temppelit siis sijaitsevat. Siella vietettiinkin sitten loman mielenkiintoisimmat kolme paivaa, ja hotellimme De La Paix oli aivan upea!!! Sielta sitten lennettiin viela Bangkokin kautta Phuketiin. Kivahan siellakin oli lohoilla ja rentoutua, mutta ehdottomasti parhaimmat muistot jaivat Angkor Watista.

  10. Moi ruru,

    Meilla oli haat Levinin kellarilla muutama viikko sitten. Paikka oli tosi kauniisti koristeltu ja ruoka oli hyvaa. Meita oli paikan kokoon nahden paljon, 70, mutta toisaalta meilla oli dj eli tilaa ei siis tarvinnut jattaa orkesterille, ja hyvin mahtuivat kaikki joraamaan. Henkilokunta oli avuliasta ja joustavaa ja hinnaltaanhan paikka on mielestani edullinen. Meilla oli tarkeana kriteerina se, etta paikkaan voi (ja pitaa) tuoda omat juomat. Voin siis suositella lampimasti!

  11. Onko kukaan Sansibarilla kayneista, ja varsinkin Breezesissa yopyneista, matkailijoista nahnyt, miten vihkiminen tapahtuu Breezes-hotellissa? Me ollaan nyt pitkan soutamisen ja huopaamisen jalkeen paatetty naimisiin Sansibarilla (aluksi piti menna sinne haamatkalle, mutta haiden jarjestely Suomessa kavi tympimaan sen verran etta paatettiin suorittaa koko tapahtuma sitten siella), ja olisi kiva kuulla teidan mielipiteita, etta miten paikka soveltuisi vihkimiseen. Englantilaiselta hotelliarvostelusivulta loysin mielipiteita hotellista laidasta laitaan...

  12. Monet taalla tuntuvat olevan menossa Breezes-hotelliin, mika vaikuttaakin aivan unelmapaikalta nettisivujen perusteella. Mutta onko se juuri siella itarannalla, missa on voimakas vuorovesi? Minakaan en loytanyt mistaan netista karttaa, mista olisi asia selvinnyt...

  13. Minakin olisin kiinnostunut kuulemaan lisaa kokemuksia seka Krapista etta Kellokosken juhlatalosta. Molemmat kuulostavat hyvilta ideoilta, mutta paasen vasta kesalla katsomaan niita... Onko kellaan tietoa varaustilanteesta kyseisista paikoista yleensa, eli ovatko ne suosittuja haapaikkoja jotka pitaa tilata reilusti etukateen? Meilla olisi haat toukokuussa 2007 joten kohta pitaisi varmaan alkaa tosissaan paikkoja varailemaan...

  14. Hei Ilona,

    Meilla taitaa olla identtiset haasuunnitelmat!  :DMeillekin olisi tulossa 60-70 vierasta, joista kolmisenkymmenta ulkomailta, joten paikan pitaisi olla suhteellisen lahella paakaupunkiseutua, jotta vakea ei tarvitsisi roudata ihan hirvean pitkia matkoja bussilla... Asioita hankaloittaa se, etta en ole itse Helsingin seudulta kotoisin enka tunne paikkoja, ja asumme Englannissa joten en paase paikkoja katsastamaankaan. Milloin teidan haanne ovat? Meilla vasta 2007, mutta juuri edellamainituista syista yritan etsia paikkaa hyvissa ajoin.

  15. Moikka Onnetar!

    Kiitos kovasti vinkista, kavin katselemassa ko liikkeen nettisivuja ja siella oli tosiaan ihania pukuja ja sopivan hintaisiakin! Taytyy menna lahempana haiden ajankohtaa sovittelemaan. Haat ovat vasta 2007, mutta kavereiden kertomuksia kuunnelleena ja haastressia katselleena ajattelin olla ajoissa asialla  :)

    Ebaysta loytyy kylla pukuja, olen niita joskus vahan katsellutkin. Ja uusia pukuja loytyy joukosta yllattavan paljon, kun elama muuttaa haasuunnitelmia. Aion itsekin kavaista jossakin Suomen haapukuliikkeessa kesalla, mutta sovittamisten vuoksi haapuvun ostaminen sielta taitaa olla vahan hankalaa...

  16. Minakin olin kaverini kanssa etsimassa haapukua Lontoossa kuusi kuukautta ennen haita, ja myyjat tuntuivat olevan kauhuissaan siita etta niin myohaan ollaan asialla... Puku kuitenkin loytyi ja korjauksetkin saatiin tehtya ajoissa.

    Minka hintaisia morsiuspukuja olette loytaneet Lontoosta? Taaltahan loytyy tosi kauniita pukuja, mutta hinnat ovat monesti pilvissa... Kaverini puku tuli maksamaan £1300 puntaa mika minulle olisi kylla aivan liikaa. Suomesta kuulemma kauniita morsiuspukuja saa 800-1000 eurolla, mutta ajanpuutteen takia shoppailu siella on vahan vaikeaa. Monsoonissa on kylla kivoja morsiuspukuja, mutta haluaisin hieman perinteisempaa mallia.

  17. Mekin suunnitellaan haamatkaa ensin safarille Kenian Masai Maraan ja sitten Sansiban rannoille loikoilemaan. Meilla ei ole viela haapaivan ajankohtaa tiedossa, ja siksi ajattelinkin kysella teilta Keniassa / Sansibarissa olleilta etta milloin olisi paras aika matkustaa sinne? Haaveena olisi siis menna sinne mahdollisimman lampimana ja kuivana ajankohtana, vaikka pieni sadekuuro safarilla ei varmaan tunnelmaa latistaisikaan.

×
×
  • Create New...