Jump to content
Naimisiin.info

telluriina

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

telluriina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Metsäkukkia. Se on mulle valsseista ehkä kaikista tutuin, kun natiaisena ala-asteen kuorokerhossa käytiin sitä mummuille vanhainkodissa laulamassa ;D . Toisena on sitten se, että mun ystävä lupasi soittaa meidän häävalssin haitarilla, ja Metsäkukkia kuulostaa kauniilta haitarilla soitettaessa. Yksi mun suosikkini oli Nousee päivä, laskee päivä...tai sitten englanniksi Sunrise, sunset (mulla ja sulholla, kun on Englannille lämmin paikka sydämessä).
  2. telluriina

    Etelä-Pohjanmaa

    Siis, en vielä tänne oo käynyt mielestäni ilmoittautumassa, joten...ILMOITTAUDUN! :-X Karijoen kirkossa meidät tullaan siis vihkimään.
  3. Siis tämä. Prinsessa Dianan sillonen...ööh...rinsessamekko. Silloin oli varmaan tosi komea. Muistan tätini häissä ('95...olin morsiustyttö) luvanneeni, että laitan sitten hänen mekkonsa omiin häihini : ...siis, en ole laittamassa (se oli sellainen samantyylinen "prinsessaunelma")!!!
  4. Ihan, kuin olisin tuon itse sanonut. Meille naimisiinmeno on luonnollinen askel suhteessamme. Seuraava sitten se perheen koon kasvatus? :
  5. Meillä siihen isoon päivään on vielä reippaasti aikaa, mutta ekat painajaiset on tullut jo nähtyä... :-/ Oli jo hääpäivän aamu ja huomasin, ettei mulla ollut mitään koruja hankittuna. Hätäpäissäni juoksin johonkin ihan outoon ostoskeskukseen ja rupesin hädissäni etsimään sopivia koruja. Mitään muita ei löytynyt, kun kauhean isoja ja rumia muovisia rihkamahelyjä, jotka oli pakko paremman puutteessa ostaa. Kun saavuin vihdoin kirkolle (häiden piti alkaa tunti sitten), äitini kysyi, miksen ollut käynyt kampaajalla. Minä hätäpäissäni laitoin ponnarin, kun en muuta keksinyt... Toisessa unessa tajusin kirkon portailla, ettei mulla ole kimppua ollenkaan. Ja ei kun läheisestä koivusta oksia käteen ja sisään...
  6. Ollaan käyty katsastelemassa hääpaikkoja +200:lle hengelle ja nyt oli ihan pakko kirjoittaa tänne Peltomaan lomatilasta. Itse emme paikkaa valineet henkilökohtaisista syistä, mutta tila on vallan ihana. Kyseinen paikka sijaitsee Ruovedellä Näsijärven rannalla, joten ympäristö on todella upea. Myös paikan pitäjä oli todella mukava ja avulias. Eli jos joku sattumoisin on haeskelemassa juhlapaikkaa 100-200:lle vieraalle kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa tuo.
  7. Juu...olen tästä kyllä tietoinen ja kuullut, että on aikamoista häslinkiä se kirkon varaaminen. Melko varmasti häät tullaan järjestämään jossain Tampereelta pohjoiseen tai Etelä-Pohjanmaalla. Säästyisihän siinä ainakin yhdeltä stressaukselta...
  8. Kiitoksia vinkeistä. Käytiin tuo Taulaniemi eilen katsastamassa ja paikka oli kyllä aika ihana. Luulen kyllä, että meillä se kaatuu siihen, kun hiljaisuus on tosiaan jo klo 24 ja meidän pohjalainen suku on tottunut juhlimaan vähän myöhempään ;D :. Meillä on häihin aikaa vielä jonkin aikaa...ollaan suunniteltu kesäksi '08 ja kirkko varataan vasta kun juhlapaikka on tiedossa ja mennään sen mukaan sitten ;D. Oi, että on ihanaa :-X
  9. Elikkäs...meillä on tulossa aika isot häät (n.200 henkeä tai yli :) ja ollaan aloittelemassa tuota juhlapaikan metsästystä. Paikkan pitäisi mieluusti olla Tampereelta pohjoiseen (suurin osa vieraista tulee sieltäpäin). Taulaniemeen ollaan menossa katsastamaan paikkoja joten, jos jollain olisi jotain kokemusta kyseisestä paikasta, niin olisi mukava kuulla. Myös muita vaihtoehtoja olisi hakusessa. Eli jos joku sattuisi tietämään hyvän paikan tämmöiselle porukalle kyseisestä suunnasta, niin olisin kovin kiitollinen.
×
×
  • Create New...