Lisbet

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Lisbet

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Punttisilimä on todella suosittu hääpaikka ja oli jo keskitalvella täysin varattu ensi kesälle. eli 2004 kesälle voi vielä saada. siellä on tilat n.150hengelle, hyvät tilat tarjoilulle ja kohtalainen kerittiö. paikka on 35km Kuopiosta Nilsiään päin kuuslahdessa järven rannalla. Tila on kiva varrattuna vanulaan ja valoharjuun,jotka ovat koulumaisia. lisäksi hyvä parkkipaikka, grillikatos, rantasauna, majoitusmökkejä ilman mukavuuksia. astioita 150hengelle, kuohari lasit on. ei kakkutelinettä, ei viini tai kahvin avec laseja. saa vuokrattua martoilta, pitopalveluilta jne. omat ruuat, omat juomat, omat koristelut. voi siis käyttää mitä tahansa pitopalvelua, emäntiä tai tehdä vaikkapa itse. tavoitettavuus vaikea, sillä ajokoirayhdistyksen ykstyishenkilöt hoitaa varauksia jne. mutta löydettävissä. itse en ole tietoinen yhteystiedoista valitettavasti. toinen kiva on ystävyydenmaja, joka on tosin max. sadalle hengelle. sen varustelutasosta en tiedä. hyviä järjestelyjä, mekin saimme omamme tehtyä, vaikka meinasi olla vaikeaa aluksi, tsemppiä!
 2. Kuulumisia! Olen käynyt kierroksella. ravintoloista: puijonmajalla, jätkänkämpällä, savokartanossa, scandicissa, kuopion klubilla, jahdissa. saanut tarjoukset ravintoloiden itse suunnittelemista menuista ja ne vaihtelee 22-32e välillä. lisäksi olen katsastanut: vanula, valoharju, punttisilimä ja ystävydenmaja. nämä n.15-35km kaupungista ulkopuolella, ja ovat vain tiloja, joissa keittiöt ja itse saa kehitellä syömiset/ kilpailuttaa pitopalvelut. pitopalveluissakin tuntuu olevan eroja: 15-25e ruoka kakkuineen ja tarjoiluineen. lisäksi esim. einesmarjatta tarjoaa paikalle tuotuja ruokia, mutta sitten tarjoilut hoidettava itse. siinä vaihtoehto osittain jos haluaa osittain itse tehdyn tai monesta eri paikasta kootun. yllättävän täyttä on ollut ja osa kesäisistä paikoista on jäänyt katsomatta ajankohdan takia. juhlat on nimittäin keväällä, jolloin on vielä kylmä ja hiukan lunta. mitään sesongin ulkopuolisia alennuksia ei kuopiossa tunneta, aina kysyntää tarpeeksi. ollaan itse päätetty mennä jonnekin noista ei ravintolatiloista, vaikka onhan se siirtymismatka aina hankala. ravintolatilat oli jo menneet suurelta osin, ja toisaalta kirkko varattuna joka lauantai mm. urkutuokioon, joten ajatusten ja aikataulun yhteensovittaminen vaati hiukan kompromisaamista. suunnitelmat löydään lukkoon piakkoin.
 3. meillä sulhanen ja minun isä ja aivan varmasti sulhasen sukukin pitää miespappeja ainoina vakuuttavina pappeina. minusta naispappi taas voi olla perhejuhlaan juuri sopivan herkkä ja "tunteva". mummoni taas kuulee naispapin äänen jostain syystä paljon paremmin ja selvemmin kuin miespuolisten. syynä varmaan joku äänen korkeus tmv. no, koska asia ei minulle ole niin periaatteellinen ja koska suvusta löytyy yksi miespappi, niin varmaankin hänet pyydämme.
 4. juhlapaikka on edelleen haussa, mutta kunhan tästä joululomalle pääsee, ja paikanpäälle tutkimaan. ISO KIITOS avusta, katsastan mainitut paikat!
 5. Kiitos tiitus, olet ihana! Pitääkin pistää hihat heilumaan ja soittorinki pystyyn listasi perusteella. Vielä tuhannesti kiitos!
 6. Se on varmaan Kehvonsalon kartano, jota tarkoitat. Vanhempani olivat käyneet sellaista katselemassa. Ja oli ollut kuulemma hieno Väinölänniemen kasino on valitettavasti jo varattu, se oli sellainen pieni haave. Rauhalahdesta en oikein tiedä.. nämä kaikki on kuitenkin niitä pitopalvelu samassa paketissa paikkoja, ja siis kalliita. mutta kiitos avusta, pitää vielä miettiä näitäkin!
 7. Onko teillä kokemuksia häistä Kuopion lähistöltä. Tai muista juhlista? Juhlapaikat tuntuvat olevat aika kortilla, vai kuvittelenko vaan?? Mielummin ajattelisin jotain ei ravintolaa/valmista pitopalvelua, mutta nekin käy. Ja tietysti kommentit pitopalveluista ovat myös tervetulleita.