novia2007

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About novia2007

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Olenko ainoa jolle puku on VAIN puku eikä THE puku?? No onneksi mulla on THE mies...
 2. Mies ei halunnut kihlasormusta (vihkisormus kyllä sitten joskus), mutta minä sain sellaisen minkä halusin, ja olen ollut tyytyväinen valintaani. Hintaa oli sormuksella n. 1500 euroa. Vihkiksi haluan monitimanttisen joka seuraa kihlasormuksen muotoja.
 3. Me menimme kihloihin kesällä 2005 ja häät on luultavasti ensi vuonna, joten kihlausaikaa onpi noin 4 vuotta. Meille kihlaaminen oli pikemminkin lupaus yhteisestä tulevaisuudesta kuin hääjärjestelyiden aloittamisesta, ja kyseessä ei ole teinikihlat. Toki ymmärrän perinteisemmänkin näkemyksen asiasta, mutta elämämme ei ole kulkenut perinteisiä polkuja vaan olemme asuneet eri maissa tms. Kuten nimim. saattaa päätellä tarkoituksena oli mennä naimisiin jo pari vuotta kihlauksen jälkeen, mutta haluamme saada elämässä parit perusasiat kuntoon ennen avioliittoon päätymistä, tarkoitan siis asumista samalla paikkakunnalla jne. ja minulle on myös tullut tärkeäksi valmistuminen ennen avioitumista. Ja lisäksi on ollut kiva huomata että ajan kuluessa (ja aikuistuessa??) myös sulhoa on alkanut kiinnostaa häiden järjestäminen eri tavalla. Täytyy siis sanoa että minulle naimisiinmeno edustaa uutta elämänvaihetta, johon siirtyminen tarkoittaa paneutumista yhteisen elämän vaalimiseen siten, ettei enää sen jälkeen opiskelu- ja työasiat aja perhe-elämän edelle. Siis kun avioon astutaan harkiten ja olosuhteet sille sopiviksi muokaten siinä myös pysytään.
 4. Hei ystävät, Turun seurakunta on perustanut sivuston kirkkoon.fi missä on paljon häihin liittyvää asiaa ja mistä pääsee käsiksi kattavaan listaan Turun seudun juhlapaikoista, suosittelen visiittiä http://www.kirkkoon.fi/portal/kirkkoon/haa...ut_juhlapaikat/