Jump to content
Naimisiin.info

Morsiustytön ja sulhaspojan "paikka"?


Guest Kevättt

Recommended Posts

Hei kaikki,

Hassuista hassuin kysymys...Kertoisko joku, että mikä on virallisesti oikea paikka morsiustytölle ja sulhaspojalle? Olen ollut useissa häissä ja on ollut eri versioita. Nykyään lapset kulkevat hääparin edellä kirkkoon, ennen vanhaan useasti hääparin takana... Onko olemassa mitään "oikeaoppista" tapaa? :)

Link to comment
Share on other sites

En usko, että on olemassa yhtä oikeaa vastausta tähän kysymykseen. Meillä morsiustytöt menivät edeltä, ja se oli ehdottomasti paras ratkaisu. Jos he olisivat tulleet meidän jälkeemme, niin he olisivat jääneet pahasti paitsioon - etenkin kun kaikki nousevat seisomaan hääparin saapuessa, niin eihän pikkuihmisiä edes näe kovin kaukaa. :) Ehkä sellaisessa tilanteessa morsiusneidot voisivat tulla kirkkoon hääparin takana, jos he kannattelisivat pitkää huntua...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä kirkon puolesta sanottiin, että yleensä lapset kulkee morsiusparin edellä alttarille mentäessä ja varsinkin, jos lapset ovat pieniä. Helposti saattavat nimittäin jäädä jälkeen ja omille teilleen, jos ovat pieniä ja tulevat takana. Toki jotku tykkää, että ne lapset tulee perässä, mutta jos olis esim pitkä laahus tai huntu, nii sitten ehkä itsekkin saattaisin harkita morsiuslasten käyttöä takana.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...